Şimdi Ara

Silenebilir... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tepki gösterilebilir ama yanlış hedefe yönelmemek gerekir. Burada suçlu olan suyu sıçratan değil, o yoldan sorumlu olan karayolları ya da belediyedir.
    O kadar su biriken yolda büyük ihtimalle kötü bir çukur ya da mühendislik hatası vardır. Bugün çamur sıçrar, yarın öbür gün o çukura giren bir araç kaza yapar. Bence arkadaşınız ilgili kurumları dava ederse çoğumuzun fazla önemsemediği bir konuyu yargıya taşıyarak konunun önemine dikkat çeker, hem de duyarlı davranışıyla bizlere örnek olur. Akıllanmak için mutlaka bir kaza olmasına gerek yoktur ki bu ülkede bakımsız yollardan çok kazalar oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 20 Nisan 2010; 12:20:44 >

• Hadi sizin arabanız kirlenmiş. Yayalar ne yapsın. O kadar çok insan taklidi yapan hayvan varki. Karşıdan karşıya geçerken foşşşş diye boy abdesti az mı aldım:) Türkiye'de yaşadığınızı hatırlatırım. Kavanozda yaşasanız da başınıza illaki bir şey gelir.
  • Arkadaşının yaptığı da gereksiz;bu konunun çok önemli birşeymiş gibi buraya açılması da..
  • - Memur bey.
    - Efendim.
    - Bir maruzatımız vardı.
    - Sizi dinliyorum.
    - Efendim benim arabam,
    - Evet.
    - Her zaman çok temizdir.
    - Ne güzel.
    - Üzerinde leke bulamazsınız.
    - Birşey mi oldu peki?
    - Bir şahıs aracıma dokundu.
    - Dokunsun, ne olacak?
    - Ama parmak izi kaldı!
    - Kalsın, ne olacak?
    - Olmaz! Olamaz! Olmamalı!
    - Adınız ne?
    - Ömer Faruk Kekova. Babam bele...
    - Kaç yaşındasınız?
    - 21 ama bu yaz 22 olucam.
    - Al şu 20 lirayı, git arabanı yıkat.
    - Gerçekten mi...???
    - Beni de, devleti de meşgul etme!
    - Çok teşekkür ederim!!!
    - Haydi git, geç kalma...
    - Hemen gidiyorum!
    - (yoksa iyi bir dayak yiyeceksin)
    - En büyük Türk Polisi...!!! Yaşasın!
    - (parmak izi kalmış arabasında...)

• olaya bak şaka gibi ya..bu arada o arkadaşınız siz olmayasınız
  • Ben de burada ilk önce çamur sıçratan arabayı takip etmeye, yakalayamayınca polise gitmeye takıldım. Yani olay sadece duyarlılık olsa "Kardeşim, olur böyle şeyler. Fazla takılma. İçini rahat tut" der geçerdim.

Ama madem bu kadar bir hassasiyete sahip bu arkadaşımız, araba takip etme olayına hiç girmemeliydi. Çünkü bir araba sinirle ve kinle takip ediliyorsa kavga amaçlıdır. Veya en azından kavgaya dönmeye ramak kalmış bir ortam içine çeker insanı.

Kavga ve duyarlılık bir birine zıt olduğu için, arkadaşımızın bir çelişki yaşadığı ortada.

Buna rağmen "herşeyin hayırlısı, bunda da vardır bir hayır..." deyip unutmaya çalışmak en iyisi olacaktır. Geçmiş olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oguz_Efe

Sabah işe arabasıyla gelen arkadaşım seyir halinde iken yanından geçen başka bir araba yoldaki çukurdaki suyu (arkadaşım çamur diyor) arbasının sağ tarafına ve ön camının sağ tarafına sıçratmış. Bu durumu hazmedemeyen arkadaşım arabayı takibe başlamış. Neyse adamı yakalamayınca emniyet gidip hakkında dilekçe vererek şikayetçi olmuş.
    Ben ve arkadaşım bu konu hakkındaki yorumlarınızı bekliyoruz.

Eminyettekiler arkadaşınıza birşey sıçratmamış mı peki?
  • Türkiyede herkeste bir özgüven maşallah, herkes birisi olmuş, sen kimsin de çamur sıçratıyosun muhtereme hemen kolluk kuvvetleri görevini yapsın..
    Herşeyde olduğu gibi hak aramanın da b.kunu çıkardık, hak aramakla edepsiz olmanın sınırları birbirine girdi.
    Adamı yakalasan ne diyceksin sen bana çamur sıçrattın dese o da aa farketmedim özür dilerim dese ne olcak, nereye kadar uzayabilir ki konuşma, ama amacın adamı dövmekse o zaman sana sıçratmak lazım tabi haketmişsin
  • Yağmurlu havada metrobüsler bazen çok güzel su sıçratıyor.
    Beklemediğiniz bir anda sanki bir havuz dolusu su başınızdan aşağı dökülüyor gibi oluyor.
    Ne bileyim hiç şikayet edesim gelmedi
  • bende durumu okudugumda guldum resmen hey allahım trafıkte kımler var dıye...onemlı olan ehlıyetın yası degıl tecrubedır.kımsıının trafıkte 150.000 kılometre tecrubesı vardır kımının 50.000 kardesımın ehlıyetı benım ehlıyet yasımın nerdiyse 2 katı ama kullanım olarak bakmak lazım bole seylere lutfen takılı kalmayın en bastakı yazınızda arkadasımla bu olayın takıbındeyız gıbı bır kelıme kullanmıssınız daha sonrakı msjlarda gereksız oldugunu anlatmaya calısmıssınız ark.arkadasınızda yazsa ıyı olurdu buraya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 20 Nisan 2010; 14:20:04 >
  • Çamur oldu diye gıdıp sıkayetcı mı olunur ya
  • İlginç bi durum
  • Polis kovar be adamı şikayete gidince
  • İşte yanınızdaki arabayı kullanan bu arabasına çamur geldi diye milleti takip edip emniyete dilekçe veren birileri olabilir, trafikte çok dikkatli olmak gerek
  • Bu bir kamera şakası olmalı, kameralar nerede?
  • o zaman arkadaşını buraya yönlendir:

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=107721185932589&ref=ts
  • Kusura bakma ama çok komik bi durum

Bi gün yere düşerse arkadaşın Newton'a bile dava açabilir
  • Ya kuş mıçsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transporter67

Arabanızı pisleten kuşu da Avrupa insan hakları mahkemesine verirsiniz artık.

İlk defa görüyorum böyle bir konu gerçekten tuhaf millet birbirini ihbar etmek için yer arıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: makul

Ya kuş mıçsaydı

Arabanın başında nöbet bekleyip, zıçanları av tüfeği ile vuruyormuş, zaten.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.