Şimdi Ara

silenebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bahcesehirde yurt yok ama kocta bir form var. Doldurursan ilk 300 bursundan faydalanabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Bahcesehirde yurt yok ama kocta bir form var. Doldurursan ilk 300 bursundan faydalanabiliyorsun

kesin değil işte. adamlar karar verecek bursu alıp alamayacağına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Bilkent üniversitesine gidersem aylık 560 tl ve 2 kişilik yurt verecekler. Bilkentte iktisat ya da işletme düşünüyorum.

Bahçeşehir ing. hukuka gidersem aylık 600 tl verecekler ve hazırlıkta abd'ye yollayacaklar. Kampüsü Beşiktaş ta çok güzel yeri var. Şehirin içinde her yere yakın boğaza sıfır

Sabancıya gidersem bölüm değiştirebilecek olmam. Aylık 500 tl para ve 2 kişilik yurtlarda kalma imkanı. İstanbul'da olması Haftasonları eve gidebilecek olmam

Asıl gitmek istediğim yer Boğaziçi İşletme. Eğer gidersem yurt çıkmayacak ve burs olayında da sorun çıkacak. Nedenini açıklayacağım

Bu 4 üniversiteden birini seçmem gerek kalbim boğaziçi dese de göz önünde bulundurmam gereken bir kaç etmen var.

3 yıldır teyzem ve anneannemle yaşıyorum. Babam ve annem ayrılar. 2si ilede görüşmüyorum. 3 yıldır görmedim ikisinide.
    Maddi durum olarak eve ortalama her ay 1500 1700tl gibi bir para geliyor.
    Beni bugüne kadar desteklediler ama artık daha fazla yük olmak istemiyorum onlara.
    Eğer boğaziçine gidersem burs alabilmem için anne ve babamla ilgili bir ton belge isteyecekler ama bu belgelere ulaşmam mümkün değil.
    Aylık verilecek para ve yurt olanağı özelleri gözümde cazip hale getiriyor.
    Çok kararsızım. Her ne kadar onlar bana boğaziçini seç dese de kararımı veremiyorum bir türlü

AGÜ işletme düşünürsen bursları dehşet AGÜ nün

• Bugün Bahçeşehiri gezdikten sonra kararımı verdim sayılır. Koçu Sabancıyı ve Bahçeşehiri eledim.
    Boğaziçi ve Bilkent arasındayım.
    Bilkent Boğaziçine ek olarak aylık 560 tl ve 2 kişilik yurt imkanı sunuyor. Şehir değiştirmek benim için sorun olmaz.
    Boğaziçinde yurt yok ve burs kesin değil. Hergün 2 saat trafiği de var.
    Ama nedense hala gizli gizli Boğaziçiyi istiyorum.
  • Bilkent'e git kardeşim işletmesi bir numaradır.
  • up
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.