Şimdi Ara

silenebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istigidivaro -- 19 Ağustos 2014; 23:51:53 >

• Bilkent en mantıklısı bence. Hem yurt olcak hem 560 lira hem de o bölümlerde Sabancı'dan iyi diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

Bilkent en mantıklısı bence. Hem yurt olcak hem 560 lira hem de o bölümlerde Sabancı'dan iyi diye düşünüyorum.
    Boğaziçi derdim eğer son satırlarını okumasaydım o zaman bilkente git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: japon karınca

Bilkent en mantıklısı bence. Hem yurt olcak hem 560 lira hem de o bölümlerde Sabancı'dan iyi diye düşünüyorum.
    durumundan dolayı özel üniversite
  • Koç Ekonomi kesin ve kesin bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

Alıntıları Göster
    En makulu bilkent gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: flurry.

Alıntıları Göster
    hocam bahçeşehiri boşver bilkent gerçekten iyi hem 40 tl için değmez, hazırlığı burda okusan da erasmusla yine yurtdışında olursun zaten, hem 2 kişilik yurt ta veriyorlar cabası, ayrıca bence bilkentle bahçeşehiri karşılaştırmak anlamsız
  • emonetti E kullanıcısına yanıt
    Ama Bahçeşehir'de hukuk Bilkentte işletme okuyacağım
  • Koçda ne yurt ne de burs var. Bu yüzden almadım listeye onu
  • istigidivaro İ kullanıcısına yanıt
    bence eğer matematikle 4 sene daha uğraşabilirim diyorsan işletme derim, sıradan bi yerde işletme okumakla bilkentte işletme okumak çok ama çok farklı şeyler daha okul bitmeden işin hazırda oluyor neredeyse çünkü orada, hukuk ta pekala güzel meslek ordan da çıkınca iş bulma olasılığın yüksek ama bence iyi bir üninin işletme mezunu iyi bir üninin hukuk mezunundan daha fazla para kazanır çünkü mesela özel sektörde müdürlük/genel müdürlük pozisyonu özel sektörde hukuk bürosu ve şirketlerin avukatlığından daha avantajlı. Şöyle düşün, koltukta oturan mı olmak istersin yoksa o koltuktakinin adli işlerini halleden insan mı ?
  • Arkadaşım evinize gelen para azmış artık üniversite öğrencisi olcaksın kesinlikle yurt ve burs imkanlarını düşünmelisin

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pursuitt

Arkadaşım evinize gelen para azmış artık üniversite öğrencisi olcaksın kesinlikle yurt ve burs imkanlarını düşünmelisin

.
    Bilkent'e git başka yerlerden de burs ayarlarsın kendi kendine geçinirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustache

Bilkent'e git başka yerlerden de burs ayarlarsın kendi kendine geçinirsin.

Alıntıları Göster
    bahçeşehir hukuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamgunaydın

bahçeşehir hukuk

Alıntıları Göster
    bilkente git bence
  • Yerinde olsam Bilkent'i seçerdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygan Patates

Yerinde olsam Bilkent'i seçerdim
    Hala karar veremedim. Koçta da burs ve yurt imkanı varmış. Koçda ekonomi ilgimi çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Bilkent üniversitesine gidersem aylık 560 tl ve 2 kişilik yurt verecekler. Bilkentte iktisat ya da işletme düşünüyorum.

Bahçeşehir ing. hukuka gidersem aylık 600 tl verecekler ve hazırlıkta abd'ye yollayacaklar. Kampüsü Beşiktaş ta çok güzel yeri var. Şehirin içinde her yere yakın boğaza sıfır

Sabancıya gidersem bölüm değiştirebilecek olmam. Aylık 500 tl para ve 2 kişilik yurtlarda kalma imkanı. İstanbul'da olması Haftasonları eve gidebilecek olmam

Asıl gitmek istediğim yer Boğaziçi İşletme. Eğer gidersem yurt çıkmayacak ve burs olayında da sorun çıkacak. Nedenini açıklayacağım

Bu 4 üniversiteden birini seçmem gerek kalbim boğaziçi dese de göz önünde bulundurmam gereken bir kaç etmen var.

3 yıldır teyzem ve anneannemle yaşıyorum. Babam ve annem ayrılar. 2si ilede görüşmüyorum. 3 yıldır görmedim ikisinide.
    Maddi durum olarak eve ortalama her ay 1500 1700tl gibi bir para geliyor.
    Beni bugüne kadar desteklediler ama artık daha fazla yük olmak istemiyorum onlara.
    Eğer boğaziçine gidersem burs alabilmem için anne ve babamla ilgili bir ton belge isteyecekler ama bu belgelere ulaşmam mümkün değil.
    Aylık verilecek para ve yurt olanağı özelleri gözümde cazip hale getiriyor.
    Çok kararsızım. Her ne kadar onlar bana boğaziçini seç dese de kararımı veremiyorum bir türlü

Bence Bahçeşehir Hukuk. Hukuk sana işletmeden çok çok daha fazla iş kapısı açacaktır. Ama üniversite olarak Bilkent daha iyi. Bahçeşehirden çok daha fazla burs alabileceğin özel üniversiteler var fakat kalite olarak bahçeşehirden daha alt seviyededirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lawm -- 13 Temmuz 2014; 11:20:00 >

• Bilkent işletme mezunu süper ingilizcesi ve sağlam zihniyeti ile uçar gider hocam.Bahçeşehir de güzel.Anneanneme teyzeme daha yakın olsun dersen Bahçeşehir fakat daha prestijli bir üni için bilkent.Bilkent belki isim olarak bir BOÜN değil fakat neredeyse onun kadar iyi bir üni.Ayrıca kampüste baya iyi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: istigidivaro

Hala karar veremedim. Koçta da burs ve yurt imkanı varmış. Koçda ekonomi ilgimi çekiyor

koçta ilk 300 dışına burs yok bu sene.(okul yine ücretsiz ama yurt ve harçlık yok)
  • Bahcesehirde yurt varsa git yoksa bilkente git
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.