Şimdi Ara

Silebilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
25.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuroruniKenshin -- 1 Ağustos 2022; 23:14:41 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Silebilir misiniz? Ayrıldıktan Hemen Sonra Başkasını Bulmak

Ayrıldıktan hemen sonra veya uzun bir ilişkiden sonra birini bulmak karmaşık bir konu olabilir. Bu tür durumlarda, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmak önemlidir:

Duygularınızı Tanıyın

Ayrılık sonrası dönem duygusal açıdan zorlayıcı olabilir. Başkalarına karşı kızgınlık, kırgınlık veya güvensizlik hissedebilirsiniz. Bu duyguları anlamak ve işlemek için zaman ayırmanız önemlidir.

Ayrılığın Nedenlerini Gözden Geçirin

Ayrılığın nedenlerini anlamaya çalışın. Bu size, gelecekteki ilişkilerinizde benzer sorunları önlemeye yardımcı olabilir.

Kendinize Zaman Tanıyın

Yeni bir ilişkiye başlamak için kendinize zaman tanıyın. Kendinizi tamamen iyileşmiş hissetmeden biriyle çıkmaya çalışmayın.

Arkadaşlarınızdan ve Ailenizden Destek Alın

Ayrılık sonrası dönemde arkadaşlarınız ve ailenizden destek alın. Düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşabileceğiniz kişilere sahip olmak önemlidir.

Kırmızı Bayrakları Göz Önünde Bulundurun

Ayrıldıktan hemen sonra birini bulan erkekler veya uzun ilişkilerden sonra hemen yeni bir ilişkiye başlayan erkekler konusunda dikkatli olun. Bu kişiler, duygusal olarak hazır olmayabilir veya ilişki sorunlarından kaçıyor olabilirler.

Kendinizi Önceliklendirin

Sizi mutlu ve tatmin eden şeylere odaklanın. Başkalarının ne düşündüğü veya yaptığı konusunda endişelenmeyin. Kendinizi önceliklendirin ve zamanınızı, sizi seven ve değer veren insanlarla geçirin.

Unutmayın ki Zaman Şifadır

Acı zamanla azalır. Kendinize zaman verin ve sonunda iyileşip tekrar sevme yeteneğinizi geri kazanacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O çocuktan hayır gelmez bacım boşver.
  • Eski kız arkadaşımın bana yaptığına benziyor boşver bence eskisi gibi olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam size olacakları anlatayım siz bir kaç ay onunla konuşmazsanız köleniz olucak ama sakın geri dönmeyin sizin duygularını önemsemeyen biri için değmez. Benimde eski sevgilim benimli çıkarken başkasına aşık oldu sadece 1 gün acı çektim sonra gerçeklerin farkına vardım.

• "çok korkuyorum ona alışır beni tamamen unutursa diye. "

Gerçekleri konuşmak gerekirse, seni çoktan unutmuş öncelikle bunu bilmelisin. Senden ayrıldığı zaman direk ilişki kuracak kadar dayanaklı olamaz bir erkek, büyük ihtimal senle ilişkisi devam ederken senden soğuyup o kızla konuşuyordu. Yoksa bir erkek ayrıldığı sevgilisinden hemen sonra başkasını bulmaz, geçmişi vardır kesin.

Ve ona tüm ipleri vermişsin, istese seni elde eder, istemesse seni engeller, sende hiç bir zaman onu reddedemeyeceksin, oda bunu iyi bildiği için işi düştüğü zaman sana gelecek, işi bitince tekmeyi basacak yine, acı ama gerçekler bunlar malesef.

Çocuk diğer kızla 1 aydır çıkıyor, kıskandırmak gibi amacı olsa o kadar uzatacağını sanmam, ve 1 aydan fazladır konuşuyorlardır, tek engel sen vardın o engelide kaldırmış oldu.. Yapman gereken tek şey zamana bırakmak, her gün canın acıyacak, ağlayacaksın ama zamanla alışacaksın.. Allah kolaylık versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muco -- 26 Ocak 2015; 20:27:34 >

• Normalde erkeklerin yaptığı şeyi siz yapmışsınız resmen ayağına kapacaksınız az daha ileri gitseniz iyisi mi psikolog bulun

• Bi insan durup dururken başkasıyla tanışmaz onunla konuşup ilişkiyi ilerletmez. Geçmiş olayları düşünün derim.bi hata olmuş o da sizden soğumuş açıkçası.Yani bu ilişkiyi siz bitirmişsiniz anlamadan.Geri dönüceğinide sanmam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    yardım edebilir misiniz?
    21 yıl önce açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler cevabın için Muco53.. geçmişleri yazdığım gibi benden önce internette konuşmaktan ve 2 kere yüz yüze görüşmekten ibaret. benimleyken hiç konuşmadıklarına aldatmadığına kardeşi üzerine de yemin etti. tekrar konuşmaya whatsapp profil fotoğrafını değiştirdikten sonra başlıyorlar. hayırdır ayrıldınız mı diyor dertleşiyorlar, kız biz deneyelim mi diye soruyor ve başlıyorlar.

zaten hangi ve nasıl bir kız yeni 1 gün önce ilişkiden çıkmış bir adama teklif eder, adam hangi psikolojiyle onu kabul etmiştir düşünmek lazım değil mi? yara ve yara bandı sanki gibi ama işte.. kabul edilebilir inanılabilir birşey gibi değil 1 günde beni silip 2 günde onu seviyorum demesi.. belki kafası karışık hala belki de gerçekten bitti zaman gösterecek..
  • nirvana08 kullanıcısına yanıt
    ben inandığım şey için savaştım. yapmam gerektiğine inandığım şeyi yaptım ve artık zamana bıraktım. psikologluk bir durum yok şu anlık ama sağol tavsiyen için.
  • I am Barzo kullanıcısına yanıt
    amiiin :)
  • Çocuk seni sevmiyormuş ki senden ayrılıp başkasına gitmiş kızda pek iyi bi kıza benzemiyor hemen atlamış kollarına çocuğun boşver hocam hayat bu yeni bi sayfa aç bak yoluna

• Çok fazla "düz" düşünüyor ve her şey yalnızca senin aklındaki mantık ile ilerler sanıyorsun. Anlaşabiliyordunuz ama son zamanlarda tartışmaya başladınız. Halbuki yaptıklarınla çok farkındalı biri gibi görünüyorsun, buna kıyasla nasıl bu kadar dolmuş taşmış ve bıkmış, hayret ediyorum. Ama herkesin sınırı, sıkıntısı bir değil.

Ben sana olanı söyleyeyim mi? Aklında, mantığında, beyninde bitirmiş. Sen adama fiziksel olarak yaklaşırsan; tabii ki öpmek ve koklamak adamın kanını ısıtacaktır.

Olay bundan ibaret.

Durumunuz kötü ama bu mevzunun sonu yok. Adam kendi kafasında bitirdiği anda seni de ezmiş geçmiş. Sen ise "o kız seni üzer, incinirsin" deme derdindesin. Adam zaten seni incitti. Biraz kendine dönmeyi dene.

Ayrıca kızı da hiçbir şekilde yaftalama eğilimine girme. Her şey senin mantığınla ilişik olmak zorunda değil. Seninle de bir anda başlamış, onunla da bir anda başladı; dediği gibi. Sen sadece, bu duruma inanmak istemiyor ve bu gerçeklik ile aklının hayal gücüyle savaşıyorsun.

• Seni sevmiomus zaten,ayrildiginiza sevin bence oylesiyle o is yurumez.

• Seninle ayrildigi gibi baskasini bulmasi rasgele olan bisi degil seni kafasinda bitirmis ki baska bir iliskiye yelken acmis. Bu cocuktan hayir gelmez kisa ve öz kardesim. Dilerim daha mutlu bir hayata yelken acarsin.

• 17 ay.

Tamı tamına 9 senelik arkadaşlık ve 3 senelik eski sevgilim bana neredeyse aynısını yaptı.
    Benden ayrıldı bazı şeyleri öne sürerek.
    Ben yattım, kalktım - bir ay durdum, düşündüm yalvardım, yakardım kendimi harap ettim dönsün diye.
    Tam bir ay sonra yeni birisiyle birlikte olmaya başladı.
    Bende bir ay üzülüp kendimi yıprattığımla kaldım.
    Bilen bilir, neler neler..

Ama şunu öğrendim be arkadaşım.
    Hiçbir şey, hiçbir kimse için üzülmeye değmiyor.
    Dün seni bırakıp başkasının kollarına giden birinin ne sana saygısı vardır ne de yaşanana.
    Sen bu insanı sevmeye, saygı duymaya devam mı edeceksin?

Bak sana bir tavsiye vereyim.
    Kendini kısıtlama.
    Canının yapmak istediği şeyi yap.
    Çık, gez, dolaş.
    Yeni insanlarla tanış, çekinme.
    Unutma kendinden daha değerli başka hiçbir şey yok şu dünyada.

Not : Canın mı sıkıldı, konuşmak - anlatmak mı istiyorsun, istediğin zaman çekinmeden mesaj atabilirsin.

Haydi kal sağlıcakla ve üzülme.

• oha bunu okumuşlar

• Ben erkek ve kız tarafınada aynı şeyi söylerim.Eğer bittiyse boşver öyle gitsin akışına bırak.1 ay sonra kendine geleceksin , ondan öncesi gibi olacaksın.Konumdan alıntı yapıyorum.

Eğer ki bitirmek istiyorsa peşinden gitmek sadece senden başka kimsem yok kavramının göstergesi olur.Empati kurarak anlayabiliriz.Onun hakkında kötü düşünceler oluştuysa ne yaparsa yapsın geri dönüşü olmaz değil mi? Onlar içinde aynısı.Ama kendimce sebeplerim var o oldu bu oldu gibi bahaneler söylüyorsa onunla geçirdiğiniz vakitlere acımanız gerekir.

Onun davrandığı gibi davranmak olaylardan etkilenmediğinizi ve hayata olağan şekilde devam ettiğinizi gösterir.

İnsanların hal ve hareketleri kalbindeki duygusal durumlara ve beynindeki düşüncelere göre değişkenlik gösterir.Olmuyorsa zaman herşeyin ilacı olur.İllaki unutursunuz.Hayatımda sadece o olacak diye kaide yok.İyi geçiniyorken gidip ilişkiyi bozun demiyorum tabi ama olmama durumu varsada akışına bırakmak sizin için en iyisi olacaktır.Karşınıza kimin çıkacağı belli değil.Çeşit çeşit karakterde güzellikte insanlar var mutlaka başka.birisinr gönlünüzü kaptırısınız.Ama sadece o olacak onsuz olmuyor demek acizlik değilde nedir?

O insanla iletişim kurmaya çalışmayın.Birkaç haftaya kalmaz o kızla ayrılacak , size dönmek isteyecek.Ama o süre içerisinde onsuzluğa alışacaksınız ve geri dönmesini istemeyeceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 27 Ocak 2015; 1:21:42 >

• durumunuzu kötüleştirebilir, ben bunu dinliyorum.

http://m.youtube.com/watch?v=fzty7IvvKmU

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim arkadaş yukarda olacakları söylemiş ama birde bende tecrübelerden yola çıkıp söyleyim bunları sende biliyorsun. ayrıldığınızda senin değerini anlamadı o zaten benim elimin altında diye düşündü çünkü sen ona yalvarmışsın sevgilisi olmasına rağmen gurursuzluk yapıp ona rağmen barışmayı istemişsin. ama hiç bişey yapmasaydın onu aramasaydın msj atmasaydın o illa ki seni arayacaktı msj atacaktı öbür kızın gelip geçiçi olduğunu görecek ve sana dönecekti kuvvetli bi ihtimal. hem böylece senin değerini anlayacaktı sensizliğin ne kadar zor olduğunu senin ne kadar güçlü olduğunu. ama işte o şansını kaybetmişsin. yaşınızıda belirtseydiniz daha güzel olurdu ona göre yorum yapma şansımız daha çok olurdu. bence bundan sonra mümkünse aramayın bulaşmayın ayrıldığınıza sevinin çünkü ona yakışmıycak hareketler yapmış size eş olmaya yakışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuroruniKenshin

merhaba arkadaşlar,

Yılbaşından 2 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldık. 4 yıllık arkadaşlığımız ve 17 aylık bir ilişkimiz vardı. Son zamanlarda çok fazla tartışmaya başlamıştık ama onun bu kadar yıprandığını farketmedim açıkçası. En son tartışmamızda artık yeter yoruldum ben ara vermek istiyorum dedi. Kabul etmedim ara vermek istemiyorum ben dedim. Ya ayrılırsın ya devam ederiz dedim. Ayrılabileceğine bir an bile inanarak söylemedim bunu ama ayrılalım o zaman dedi. Ayrıldık.

İki gün boyunca yalvardım ağladım sızladım, yılbaşı sabahı en sonunda ben hala sana değer veriyorum o yüzden tam olarak bitmedi dedi. ama bana zaman ver uzun süre düşünmek istiyorum belki 2 3 ay dedi. bir kaç gün sonra görüşelim dedi görüştük. ben artık görüşmek istemiyorum dedi ve ben de güçlü olmak için hiç yalvarmadan ama ağlaya ağlaya vedalaştım.

tam bir hafta sonra whatsappta beni engelledi. o zamana kadar hiç konuşmamıştık. neden bilmiyorum içime doğdu, arkadaşıma eklettim numarasını ve durumuna baktım. 1.1.2015 yazıyordu. delirdim nedir bu tarih şimdi diye. hemen aradım açtı telefonu. beni neden engelledin dedim engellemedim dedi yalan söyledi. dur bir bakayım dedi kaldırdı engellimi nasıl olmuş bilmiyorum dedi. durumunda ne yazıyor senin ne o tarih dedim. öylesine dedi. üstüne gittim hayatımda biri var tarihimiz dedi. inanamadım kardeşi üzerine yemin etti.

beni aldatıp aldatmadığını sordum. asla aldatmadım dedi. telefonda anlattı. son kez yüzyüze görüşmek istiyorum dedim önce istemedi seni görmek istemiyorum sevgilim var benim dedi sonra kabul etti 2 gün sonra tekrar buluştuk. anlattı.

kız benden önce internetten tanışıp konuştuğu, 2 kere dışarıda buluştuğu biri. benle başlamadan önce onunla konuşuyormuş. yani sen olmasaydın o olacaktı dedi. ayrıldığımız gün doğal olarak whatsapptaki beraber fotoğrafımızı kaldırıp tarihimizi silmişti. kız durumunu fotoğrafı kaldırdığını görüp yazmış hayırdır ayrıldınız mı diye. öylece tekrar konuşmaya başlamışlar. yılbaşı gecesi oldu ilerledi sohbet dedi. sabah çıkıyorduk içkiliydim ne konuştuk nasıl oldu hatırlamıyorum dedi.

ben sana değer veriyorum bitmedi dediğinde beraberdiniz yani dedim. ben onu seni düşünerek üzülme diye dedim dedi. görüşene kadar ki bir hafta o kadar konuştuk onu da aldattın benle yani dedim, yine sen üzülme diye dedi.

yine dayanamadım yalvardım. kaç yıllık arkadaşlığımız uzunca ilişkimiz var, bu kadar kolay silip atamazsın dedim. kafan karışık biliyorum daha ne olduğunu anlayamadan napıyorum ben diyemeden o kız girdi hayatına dedim. incineceksin incitecek seni yapma dedim. seviyorum dedi. hayır sevmiyorsun kafan karışık sadece dedim. senle de bir anda olmuştu, olur yani sevebilirim seviyorum dedi. bitti artık kabul et dedi.

dayanamadım elini tuttum sımsıkı, sarıldım sonra. yapma benim sevgilim var uzak dur dedi. şu an burada olduğunu biliyor mu dedim hayır dedi. burada olmaya ben seni zorlamadım biliyorsun di mi dedim. hayır zorladın dedi. beni görmek istemesen görmezdin, hatta onu gerçekten sevsen şu an burada bile olmazdın dedim. insan sevmediği insanla telefonla konuşmaya bile katlanamıyor, sen kalkıp sevgilinden habersiz eski sevgilinle buluşuyorsun dedim. istesen gayet de güzel o kıza bana güven seni seviyorum, aramızda hiç bir şey olmicak sadece konuşucaz son kez falan da diyebilirdin dedim. güveniyorum seviyorum demeyi biliyorsun dedim. o zaman birşey demedi.

kafan karışık ama geçicek dedim. sarıldım öptüm son kez sen de sarıl sen de öp nolur dedim. bakışlarındaki sıcaklık geri geldi. sarıldı, öptü. hep son kez dedi ama bakışları dokunuşları o kadar sıcaktı o kadar tanıdıktı ki. üstelemedim daha fazla.

metrobüste eve giderken eskisi gibi belimden tuttu ben de beline sarılı gittik. gizlice saçlarımı kokladığına yemin edebilirim. ineceği durak benden önceydi. kulağına inerken öp beni seçtiğin bir yerden, aynı yerden öpmeme izin ver. içimden tuttum Allahım nolur alnımdan öpsün dönecekse dedim. durağa yaklaşınca önce alnıma doğru eğildi tam öpecekken dudağımdan öptü. ben de öptüm dudağından geri. alnımdan mı öpücektin neden vazgeçtin dedim, bilmem dedi. alnımdan da öper misin dedim, öptü. içine çekerek koklayarak öptü hem de azcık uzunca. kulağına eğilip ne yaşamak istiyorsan yaşa da gel, yeter ki gel dedim. ben isteyene kadar arama mesaj atma o zaman dedi. tamam dedim. görüşürüz dedi görüşürüz dedim indi.

metrobüs hareket etmeden önce duraktan bana bakışı umut doldurdu içimi. eskisi gibiydi şimdiden özler gibiydi sanki.

tam bir hafta umut dolu bekledim ir mesaj atar belki diye. whatsapp durumu değişsin diye bekledim umutla. olmadı.. dün mesaj atma gibi bir aptallık yaptım dayanamayıp.

nasılsın dedim iyiyim de neden mesaj attın dedi. çok özlüyorum özür dilerim dedim, eyvallah hadi engelliyorum dedi. dur tamam sustum dedim bir daha yazarsan cevap vermeden engellerim dedi daha da cevap atmadım.

kısaca;

çevremde akıl danışabileceğim erkek arkadaşlarım yok ki bana psikolojisini anlatsın. çevremdeki herkes inanamadı bittiğine, ailem de dahil. herkes sizin kadar anlaşan yakışan mutlu bir çift daha görmedik siz barışırsınız olur öyle falan diyor. ayın 29unda tam 1 ay olacak o kızla çıkalı. çok korkuyorum ona alışır beni tamamen unutursa diye.

kabul edemiyorum bitmesini. bitmesini geçtim 2 günde bir başkasını sevebileceğini beni silip tamamen atabileceğini ben kabul edemiyorum.

lütfen birileri birşey söylesin. o kızı seviyor olabilir mi? insan kaç yıllık arkadaşını en güvendiği sırdaşını, hayat arkadaşım dediği bir insanı 2günde silip yerine birini koyabilir mi ki? döner mi ki?

Bu soruyu şöyle değiştiriyorum; siz kızlar nasıl gidip böyle odun erkekleri güdümlenmiş gibi bulabiliyorsunuz?? Kendine bunu sorma zamanı gelmiş de geçiyor bile. Belli ki çok unut bağlamışsın buradaki erkeklerin çoğu senin durumundaki gibidir.. bir kıza umut bağlamıştır; kız ona seni seviyorum vs sensiz yapamam demiş ama sonunda onu postalayıp kalbini hayvan gibi kırarak ortada bırakmıştır. Bir daha kimseye güvenebilecek gücü kalmamıştır.

Tam yerine gelmişsin, buralar bir nevi derthanedir.

Bu teknik kısmı. Alışacaksın kabulleneceksin. Yapacak bir şey yok. Bu gibi insanlar hem erkekler arasında hem de kızlar arasında var. Çok fazla acı var.. İyi bir şey değil bu. Ama elden unutmaktan başkası gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.