Şimdi Ara

Silebilir misiniz? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
25.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay be kizlar da boyle seyler yasiyormus demekki.Hem kendimden hem cevremde bu yasadiklarinizi genelde kadinlar yapardi.Sen kadinsin asksiz kalmazsin aglayip sizlamak yersiz.Yasadigim tecrubelere dayanaraktan bir kadinin sozune guvenerek asla hukum vermem keske karsi tarafinda aciklamasini ogrenebilseydik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuroruniKenshin

şu an burada olduğunu biliyor mu dedim hayır dedi. burada olmaya ben seni zorlamadım biliyorsun di mi dedim. hayır zorladın dedi. beni görmek istemesen görmezdin, hatta onu gerçekten sevsen şu an burada bile olmazdın dedim. insan sevmediği insanla telefonla konuşmaya bile katlanamıyor, sen kalkıp sevgilinden habersiz eski sevgilinle buluşuyorsun dedim.

çocuğun güvenini suistimal etmişsin çocuk güvenip gelmiş sana değer verdiği için. hem gelsin istiyorsun gelince de suç mu oluyor? sana insan olarak değer veriyor olması sevgi beslediği anlamına gelmez.

onun dışında yapacak pek bir şey yok, unutmaya bak birkaç haftaya geçer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puantum

oha bunu okumuşlar

kesin kız olduğu için
  • Nedense okudum. Ve nacizane yorumum, eleman seni çoktan silmiş ki sadece istediklerini son kez yapmış. Yani erkekler kadınlar gibi duygusal olarak yüksek tempoda yürümezler hiçbir zaman. 17 ay demişsin ne ilişkiler bitiyor 5-6 yıllık.. Olan olmuş seni daha fazla sevebilecek birini bulursun, hayat bu.. Boşuna peşinden koşma, bi kadının gururuna yakışmıyor. 24 yıllık deneyimden tavsiye veriyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuroruniKenshin

merhaba arkadaşlar,

Yılbaşından 2 gün önce erkek arkadaşımla ayrıldık. 4 yıllık arkadaşlığımız ve 17 aylık bir ilişkimiz vardı.

O arkadaşı unutup başka denizlere yelken açmaya bak, başka bir sevgilisi varken seninle hala buluşup da sevgilin gibi davranıyorsa, seninle sevgili olduğu zaman başka kızlara da öyle davranmış olabilir, gerçi yapmış bile

Bu arada "4 yıllık arkadaşlığımız ve 17 aylık ilişkimiz vardı" derken

Arkadaşın olan biriyle sonradan nasıl sevgili oluyorsun biraz garip geldi bana, normalde bu durumda o elemanın sana açıldığında friendzone'a düşmesi gerekiyordu yani onu arkadaşın olarak görmeliydin, bu ne iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Ocak 2015; 18:09:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesela Buz ve Ateşin Şarkısı serisini okuyanlar Cersei karakterini bilir.Biz onu Martin amca onun iç dünyasına girene kadar hangi gözle baktık ondan sonra hangi gözle baktık.Yaa bu saplantı, bu psikoloji insanı yer bitirir. Onun için karşı tarafın yorumunu da okumak gerekiyor.Belki seni unutup başkasına gitmiştir.Belki de seni hala seviyor.O zaman kim bilir nasıl bir ruh hali içindedir.Ben zamanında tattığım için çok iyi biliyorum.Bir insan bunları sevdiği halde nasıl yapabilir, nasıl hem karşı tarafa hem de kendine eziyet edebilir? Bunu yaşamayan bilmez.Öyle ya da böyle senin yapabilecek bir şeyin yok.Kendi yoluna bakacaksın.Hem zaten 17 aydır berabersiniz, bu çok uzun bir süre değil.6 yıllık ilişkisinin bitip ve bir ay sonra da evlendiğini gören insanlar var.O da kendi yoluna baksın.Ümit ederim ki gerçekten seni unutmuştur da başka aşklara dalmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence o kadar değeri yanlış erkeğe vermişsin.

Ben bir erkek olarak,sevgilim ayrıldıktan 1 gün sonra birini bulsa.

Dönmesini istemek yerine hayatımdan tamamen çıkmasını isterim.

Ha erkek-kadın mantığı farklı ama ben kendi kişiliğime yediremezdim şayet bu durum içinde senin yerinde olsam.

Bence başkasını sevmeyi dene.
  • yasimi soranlar var 24 yasindayim ve ilk ciddi iliskimi yasadim

17 ayi kucumseyenler var. 1 yil ya da 10 yil suresi ne fark eder ki? ne yasadigin ne kadar sey paylastigin onemli. deger verip guvenip gercekten sevdikten sonra 1 yil ya da 10 yil ayni aciyi verir ayrilik.

gurursuzluk falan diyen olmus. hakli sayilirlar bir yere kadar. sevgilisi oldugunu duyduktan sonra uzak durmaliydim belki.

oyle sensiz yasayamamlar olurumler sadece ilk 2 gun dedim. ucuncu gun bir durup dusununce anladim ki bos bu kelimeler. ve bir daha hic nolur beni birakma sensiz yasayamam demedim. yasanir cunku biliyorum. insanlar kardeslerini evlatlarini ana babalarini kayberiyorlar. elin oglunu ne kadar tasirsin ki kalbinde aklinda?

ha nolur dedim nolur iyi dusun cok gec olmadan don gel dedim insallah donmek istediginde cok gec olmaz dedim.

ama hani hak verin biraz bana. kafasi karisik ayrildik ama doner biraz zaman vereyim dedim aradan 3 5 gun gecti tek bir mesaj bile atmadim. bir anda bir tarih goruyorsun arayip soruyorsun biriyle gorusuyorum diyor! dusunun beni de. sanki o an ben vazgecer eyvallah dersem o kiz kazanacak onu gibi hissettim ve son kez gurur yapmadan ugrastim konustum cabaladim.

ama alismaya basliyorum yavas yavas. unutmak degil de alismak yokluguna. zamana biraktim. artik tek diyebildigim insallah geri donmek istediginde cok gec olmaz..

cok sukur kendinin farkinda olan bir insanim ama bazi yorumlar bir seyleri daha net gormemi sagladi. hepinize iyi ya da kotu tum yorumlariniz icin tesekkurler!

valla iyi ki yazmisim cok rahatlatti :)

• Ben şahsen sana hak veriyorum, vermiyorum değil. Çünkü aklında bitirdiği anda seni de bitirdi. Sonrasında duygularını seninle birlikte süründürdü. Radikal olmaya çalışan, kararsız, ama aynı zamanda kararlı biriydi. Keşke senin aklındaki gibi biri olsaydı, ama değil. Senin beyninde olan şeyleri, ilk yazında gördük biz. O bana iyi birisi gibi gelmedi. Emin ol daha iyilerine layıksın demekte bir mahzur görmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 28 Ocak 2015; 7:37:25 >
  • Son attığınız mesaja istinaden yazıyorum:

"artik tek diyebildigim insallah geri donmek istediginde cok gec olmaz.. " demişsiniz, hayretler içinde kaldım. Öncelikle belirteyim 28 yaşında evli barklı adamım yani yazacaklarımı 2000 li ergenler ne anlar kafasında düşünmeyin.

Yazdığınız bu kısma üzüldüm açıkçası. Sizi hayatından çıkarmış - bakın ayrılmak demiyorum, ayrılınıp barışılabilir, araya uzun aralar girebilir ama burada ayrılmaktan ziyade hayattan çıkarılmak var - ve kendine yeni hayat kurmuş, yeni biriyle ilişkiye başlamış insan için geri döndüğünde çok geç olmaz inşallah demek üzücü. Yani bu adam 3 hafta veya 5 ay sonra artık sizin için çok geç olmayan süre neyse o kadar süre sonra sizi yokladığında kabul edip kollarına atlayacaksınız anladığım kadarıyla.

Böyle davranmanız, bu tarz şeyler söylemeniz veya hissettirmenizin karşı tarafa düşündüreceği şey her zaman yedekte birinin olduğu rahatlığıdır ve bu sizin açınızdan hiç iyi bir şey değildir.

Tamam belki her anlamda ilklerinizi yaşadınız, çok sevdiniz, gelecek hayalleri kurdunuz, çok zor anlayabiliyorum biz de yaşadık zamanında böyle şeyler ama tamamen bitmiş bir ilişki için de yas tutmanın bir anlamı yok. Elbette üzülürsünüz, elbette bir süre biraz depresif, sakin, içine kapanık takılabilirsiniz bunlar çok normal ve olması gereken şeyler ancak kendinizi yedeğe attırmak, her zaman dönülebilir liman olarak görmek yanlış.

Kişisel tavsiyem bir an önce kendinize saygınızı tekrar kazanın. Hayatta karşınıza elbet yeni fırsatlar ve yeni insanlar çıkacaktır. Ben çok mutsuz olduğum bir dönemde artık kendimi toparlayamam dediğim bir dönemde şimdiki eşimle tanıştım. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.

• İmhungrydude kullanıcısına yanıt
    Kendine saygını geri kazan. Tam yerinden vurdu bu, böyle düşünmemiştim hiç. Tekrar iyi ki yazmışım foruma dedim, net ve iyi düşünemediğimi daha iyi anlıyorum şimdi. Teşekkürler.
  • Aslında bayanın durumu tamamiyle maneviyatın genişliği, hani tasavvuf gibi. Başkaları tarafından bu "gurursuzluk" olarak adlandırılıyor.
    Bu kadın maneviyatı o kadar derinde tutan ve yaşayan biriydi ki; zaten ilişkiye, ona, kendisine duyduğu saygıdan ve "biz"e olan inancından ötürü ipin ucunu bırakmadı.
    Şimdi ise aradan kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen aklen toparlandı. Çünkü aşkı, meşki bir kenara koydu, koymak zorunda bırakıldı.

Çoğu kişi anlamaz, bilmez; çünkü alışık değilsinizdir. Fakat, ayrılınacaksa eğer, karşı tarafın hazır olmasını beklemek gibi yüce bir olgu vardır.
    Kısa bir paslaşma sonucu ani bir kararla bu olay olmuş fakat sonrasında yine de adam ağırdan alabilirdi.
    Ayrıca hem ilişki içerisinde hem de sonrasında söylemiş olduğu yalanlar da cabası. Erkek aslında ciddi anlamda karaktersiz.
    Bayanın yalnızca bu durumu anlamasını dilerim. Her şey akıldaki gibi, akılda kurulduğu gibi ve hayallerdeki gibi değil.
    Bu ayrılık ve ayrılık sonrası yaşananlar/yaşatılanlar da zaten insanı gerçekliğe bir anda döndüren bir tokat bilincindeydi.
    Bayan, zamanla bu durumu daha iyi bir şekilde idrak edip, ılımlı bir zihin haline bürünebilecektir.

Her defasında "yine de" demek ve "yeniden" denemek çaresiz. Siz elini bırakmasanız bile o bırakacak elinizi.
    Ya da siz şimdiden toparlanmaya başladınız, bu ihaneti kimse unutturamaz size.
    Aykırı ve hoşgörüyü hak etmeyen bir davranıştı.

Son olarak beyefendinin aslında yazdıklarına başlangıçta katılmıyor gibi olsam da doğru bir cümlesi kendi yazısının 4. paragrafındadır.

Bu konuyu ne kadar kolay aklınızdan çıkartırsanız, zaman sizin için bir o kadar hızlı akacak.
    Tetik halinde ve zor durumdayken farkındaysanız geçmiyordu saatler, zor dayanmıştınız 3-4 gün.
    Onun ise keyfi yerinde olduğu için sizin bu çıkışınızdan ötürü rahatsız oldu.

Bir gün onun bu eğlencesi biter ve çalar sizin kapınızı. Ona, bu kapıyı güleryüzle açın. Onu gördüğünüz için değil, sadece kendi yaşantınızda mutlu olduğunuz için. Bundan sonrasında bu kişi hayatınızın esas kahramanı veya geçmişinizin esas rezili olarak değil de, ancak kapınızı "tanrı misafiri" sıfatında çalabilecek, varlığı sizin için değersiz nitelikte bir baş ağrısı olsun.

İnsanlar, her daim ulaşamayacağı kişiyi hedeflerinin arasına alır. Onu koşulsuzca kabul edip, zamanında esas kadın iken şimdi ise bir kenarda tuttuğu ve ara ara bıraktığı ve her istediği zaman bırakacağı yedekleri arasında olmayın. Bu; bir adamın nikahlı eşiyken, onu başka bir kadınla paylaşmak gibidir. Aldatılmak gibidir fakat gururundan "ama onun esas karısı benim" dersin, "diğerleri gelip geçici." Sen kendine göre bir düşünceye inanan saplantılı ve istikrarlı bir hanımsındır fakat o adam için her daim gelip geçici. Kimse de alkışlamaz sizi, sizi harcayan birine vaktinizi, emeğinizi ve kendinizi harcattığınız için. Konular her zaman için örneklendirilebilir ve her zaman için bir şeyler yazılabilir. Kaide ortadayken, istisnalar bunu değiştiremeyecektir. Siz her ne kadar ilişkinin içinde ve duyguların en içeriğinde olsanız bile, yapılan şeyin mantıken taşıdığı anlam ve ifadesi değişmez. Bu kişiyi ve sizi tanımayan onca insanın hemfikir olması gibi bir şey, biz yanlış düşünüyor olsak istisna bizi yanıltırdı. Bu saatten sonra adamın size geri dönmesi de bir şeyi değiştiremeyecek. Çünkü unutmayın ki, sizi sepetleyene kadar bir başkası vardı veya yoktu. Sizi sepetledikten sonra bir başkasını buldu ve sizi asla hayatında görmek istemedi, varlığınızdan rahatsız oldu. Bu kadınla da başka bir kadınla da sıkıntı yaşayabilir, dikiş tutturamayabilir, beceremeyebilir, yorulabilir, sıkılabilir, siz ancak liman olabileceksiniz bundan sonrasında, kendi ruhunu dinlendirebilmek için geleceği. Ama unutmayın ki, enerjisini toparlayabildiği an yine de ve yeniden gidecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conservator -- 28 Ocak 2015; 12:13:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Conservator

Aslında bayanın durumu tamamiyle maneviyatın genişliği, hani tasavvuf gibi. Başkaları tarafından bu "gurursuzluk" olarak adlandırılıyor.
    Bu kadın maneviyatı o kadar derinde tutan ve yaşayan biriydi ki; zaten ilişkiye, ona, kendisine duyduğu saygıdan ve "biz"e olan inancından ötürü ipin ucunu bırakmadı.
    Şimdi ise aradan kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen aklen toparlandı. Çünkü aşkı, meşki bir kenara koydu, koymak zorunda bırakıldı.

Çoğu kişi anlamaz, bilmez; çünkü alışık değilsinizdir. Fakat, ayrılınacaksa eğer, karşı tarafın hazır olmasını beklemek gibi yüce bir olgu vardır.
    Kısa bir paslaşma sonucu ani bir kararla bu olay olmuş fakat sonrasında yine de adam ağırdan alabilirdi.
    Ayrıca hem ilişki içerisinde hem de sonrasında söylemiş olduğu yalanlar da cabası. Erkek aslında ciddi anlamda karaktersiz.
    Bayanın yalnızca bu durumu anlamasını dilerim. Her şey akıldaki gibi, akılda kurulduğu gibi ve hayallerdeki gibi değil.
    Bu ayrılık ve ayrılık sonrası yaşananlar/yaşatılanlar da zaten insanı gerçekliğe bir anda döndüren bir tokat bilincindeydi.
    Bayan, zamanla bu durumu daha iyi bir şekilde idrak edip, ılımlı bir zihin haline bürünebilecektir.

Her defasında "yine de" demek ve "yeniden" denemek çaresiz. Siz elini bırakmasanız bile o bırakacak elinizi.
    Ya da siz şimdiden toparlanmaya başladınız, bu ihaneti kimse unutturamaz size.
    Aykırı ve hoşgörüyü hak etmeyen bir davranıştı.

Son olarak beyefendinin aslında yazdıklarına başlangıçta katılmıyor gibi olsam da doğru bir cümlesi kendi yazısının 4. paragrafındadır.

Bu konuyu ne kadar kolay aklınızdan çıkartırsanız, zaman sizin için bir o kadar hızlı akacak.
    Tetik halinde ve zor durumdayken farkındaysanız geçmiyordu saatler, zor dayanmıştınız 3-4 gün.
    Onun ise keyfi yerinde olduğu için sizin bu çıkışınızdan ötürü rahatsız oldu.

Bir gün onun bu eğlencesi biter ve çalar sizin kapınızı. Ona, bu kapıyı güleryüzle açın. Onu gördüğünüz için değil, sadece kendi yaşantınızda mutlu olduğunuz için. Bundan sonrasında bu kişi hayatınızın esas kahramanı veya geçmişinizin esas rezili olarak değil de, ancak kapınızı "tanrı misafiri" sıfatında çalabilecek, varlığı sizin için değersiz nitelikte bir baş ağrısı olsun.

İnsanlar, her daim ulaşamayacağı kişiyi hedeflerinin arasına alır. Onu koşulsuzca kabul edip, zamanında esas kadın iken şimdi ise bir kenarda tuttuğu ve ara ara bıraktığı ve her istediği zaman bırakacağı yedekleri arasında olmayın. Bu; bir adamın nikahlı eşiyken, onu başka bir kadınla paylaşmak gibidir. Aldatılmak gibidir fakat gururundan "ama onun esas karısı benim" dersin, "diğerleri gelip geçici." Sen kendine göre bir düşünceye inanan saplantılı ve istikrarlı bir hanımsındır fakat o adam için her daim gelip geçici. Kimse de alkışlamaz sizi, sizi harcayan birine vaktinizi, emeğinizi ve kendinizi harcattığınız için. Konular her zaman için örneklendirilebilir ve her zaman için bir şeyler yazılabilir. Kaide ortadayken, istisnalar bunu değiştiremeyecektir. Siz her ne kadar ilişkinin içinde ve duyguların en içeriğinde olsanız bile, yapılan şeyin mantıken taşıdığı anlam ve ifadesi değişmez. Bu kişiyi ve sizi tanımayan onca insanın hemfikir olması gibi bir şey, biz yanlış düşünüyor olsak istisna bizi yanıltırdı. Bu saatten sonra adamın size geri dönmesi de bir şeyi değiştiremeyecek. Çünkü unutmayın ki, sizi sepetleyene kadar bir başkası vardı veya yoktu. Sizi sepetledikten sonra bir başkasını buldu ve sizi asla hayatında görmek istemedi, varlığınızdan rahatsız oldu. Bu kadınla da başka bir kadınla da sıkıntı yaşayabilir, dikiş tutturamayabilir, beceremeyebilir, yorulabilir, sıkılabilir, siz ancak liman olabileceksiniz bundan sonrasında, kendi ruhunu dinlendirebilmek için geleceği. Ama unutmayın ki, enerjisini toparlayabildiği an yine de ve yeniden gidecektir.

Çaldı kapımı. Sesini duyunca saşırdım askere gitmiş, sesimi duymak istemiş. Askerde olduğunu ogrenince ne oldu hayırdır falan demedim ozel hayattan hiç konuşmadık havadan sudan sohbet ettik, ne o bana sordu ne ben ona. Bilmiyorum tekrar arar mı. Sanırım bi sohbetini özlemişim ama daha fazlasını değil.

• Unutup unutmaması farketmez seni terketmiş bir kere kendini aciz bir duruma sokma boşver yeni ilişkilere yelken aç
  • Csb

• 10 ay gecmis konu sahibimiz. Bakalim neler oldu edit yok mu merak ettim.
    Not: erkek yuzsuzun tekiymis
    edit: askerden gelip konustu mu? Diger kiza ne olmus acaba da sana gelmis? Askerlik :( yuz verme oglana yenilerine yelken ac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla_Reyiz -- 26 Kasım 2015; 22:16:47 >
  • bu konuyu silebilir miyiz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.