Şimdi Ara

Mesajı iptal Edebilir miyiz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
16.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gönderilmiş ama iletilmemiş olan mesaj iptal edilebilir mi ? :|

• iletilmeyen mesaj zaten sizden çıkmıştır, karşı taraf telefonu açtığında alır ama hiç açmazsa msj gönderilemedi der, yani yapabilecek birşey yok
    quote:

Orjinalden alıntı: Janine

Gönderilmiş ama iletilmemiş olan mesaj iptal edilebilir mi ? :|
  • Aboooooooovv :/ Tlfonu bi kaç gün açmaması için dua etmeye mi başlayacaz yani of
  • Ama avea bazen bir iki gün açmadığında mesajı göndermiyor :( dua etmen gerekiyor evet
  • 1 hafta bilemediniz 4 5 gün açmazsa iletilmez aveada öyle oluyor, turkcell ise her koşulda msj gidiyor :) ama 3 gün içinde açmazsa problem yok zaten kontrol edin raporlarda gönderilemedi diyorsa tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

1 hafta bilemediniz 4 5 gün açmazsa iletilmez aveada öyle oluyor, turkcell ise her koşulda msj gidiyor :) ama 3 gün içinde açmazsa problem yok zaten kontrol edin raporlarda gönderilemedi diyorsa tamamdır

benim bildiğim avea'da 48 saat türkcell ve vodafone'de 24 saat içinde mesaj karşı tarafa iletilmezse iptal oluyor
  • genelde sms ayarlarında maksimum ve 1 hafta seçenekleri var ama, aveada 2 gün sonra gönderilemedi diyor, turkcell biraz daha uzun olması lazım. Belki müsait bir zamanda hatlar arasında deneme yapabilirim. birini kapatıp bekletim raporları kontrol etmek için, bi de bu iletme durumu gönderdiğiniz numaraya değil sizin göndermiş olduğunuz numaranın bağlı olduğu operatöre bağlı:) bu son cümlem konuyu açan arkadaşa
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

1 hafta bilemediniz 4 5 gün açmazsa iletilmez aveada öyle oluyor, turkcell ise her koşulda msj gidiyor :) ama 3 gün içinde açmazsa problem yok zaten kontrol edin raporlarda gönderilemedi diyorsa tamamdır

benim bildiğim avea'da 48 saat türkcell ve vodafone'de 24 saat içinde mesaj karşı tarafa iletilmezse iptal oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Engel olamadım asfsadafsda
  • ne yolladın yaw da bu kadar pişman oldum şaşırdım
  • Ters şeyler yazmışım msjda zamansız gidince tam oldu yani of of
  • zor durum
  • durumu toparlayabildin mi ?? Ben bu durumlarda genelde direk telefonu en kısa yoldan bataryasından ayırıyorum :D gönder dedikten sonra yapacak tek şey o oluyor :)) , çözebildin mi sorunları?
    quote:

Ters şeyler yazmışım msjda zamansız gidince tam oldu yani of of
  • Msj iletilince tlfonu kapattım daha açamadım utancımdan bilmiyorum çok rezil bi durum be öff :D
  • quote:

durumu toparlayabildin mi ?? Ben bu durumlarda genelde direk telefonu en kısa yoldan bataryasından ayırıyorum :D gönder dedikten sonra yapacak tek şey o oluyor :)) , çözebildin mi sorunları?
    quote:

Bataryayı hemen ayırsan bile mesaj gidiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSCeNT

quote:

durumu toparlayabildin mi ?? Ben bu durumlarda genelde direk telefonu en kısa yoldan bataryasından ayırıyorum :D gönder dedikten sonra yapacak tek şey o oluyor :)) , çözebildin mi sorunları?
    quote:

aynen banada çok oldu böyle durum

• quote:

quote:

quote:

Kafayı kuma gömmek tarzında bişey zaten bizimkide

• hadi ya desenize :( ben bi kaç kez yaşadım bu durumu baktım mesaj gidiyo uleynn dedim noliyi :) hemen bataryayı hızlı bir şekilde söküyordum :) ama sonucu bilmiyorum ama ters tepki almadım demekki zamanında bataryayı çıkardım :))
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

quote:

quote:

aynen banada çok oldu böyle durum

• Telesekreterden ev telefonuna gelen mesajı tamamını dinlemeden kapattım. Mesaj özeldi ve ev halkının bulmasını istemiyorum. Telesekreter bu nesajı dinlenilmiş sayar mı yoksa tekrar arar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.