Şimdi Ara

Onaylanan Kredi Kartını iptal edebilir miyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 bin liralık kredi kartı istedim başvurunuz onaylandı dedi ama bin lira onaylanmış iptal ettim

Beni iptal merkezinden aradılar iptal etmeyin vs bende tama kalsın iptal etmeyin dedim.

Hesap işletim ücreti konusunda beni yalnış bilgilendirmişler.

Yarın birgün o kart gelecek. Gelse bile kartı iptal edebilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 3 Haziran 2015; 21:46:12 >

• Bende garantiye başvurmuştum sıfır limitli verdiler bende gelmeden direk aradım iptal etmek istiyorum diye iptal edildi dedi findeksten baktıgımda tek kredi kartım gözüküyordu demekki iptal olmuştu öle ümit ediyorum ztn bonusgencti ücret alamazlardı benden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

3 bin liralık kredi kartı istedim başvurunuz onaylandı dedi ama bin lira onaylanmış iptal ettim

Beni iptal merkezinden aradılar iptal etmeyin vs bende tama kalsın iptal etmeyin dedim.

İptal edebilirsin.İptal etmesen de kartı teslim almadığın için senin için herhangi bir risk bulunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

quote:

3 bin liralık kredi kartı istedim başvurunuz onaylandı dedi ama bin lira onaylanmış iptal ettim

İptal edebilirsin.İptal etmesen de kartı teslim almadığın için senin için herhangi bir risk bulunmuyor.

İptal ettiğim kart iş yerine gelecekti bugün ever BANKA KARTI geldi. Banka kartı istemememe rağmen. bende almak zorunda kaldım. İptal için aradıklarında da iş yeri adresini veriştim. O kartı iptal ettim diyip almasam bu aldığım kartla birlikte imza atmama rağmen problem çıkmadan iptal edebilirim değil mi ? Kusura bakmayım imza atınca tekrar soruyum dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertac dede

quote:

İptal ettiğim kart iş yerine gelecekti bugün ever BANKA KARTI geldi. Banka kartı istemememe rağmen. bende almak zorunda kaldım. İptal için aradıklarında da iş yeri adresini veriştim. O kartı iptal ettim diyip almasam bu aldığım kartla birlikte imza atmama rağmen problem çıkmadan iptal edebilirim değil mi ? Kusura bakmayım imza atınca tekrar soruyum dedim.

Karti iptal ettirirken aranan ozel bir durim yok karti alsanda almasanda iptal etmek zorundalar. Kart ile ilgili size ait risk hrcama ypmaniz halinde baslar yokaa alip cuzdaniniza koyup 5 sene sonrada iptal edebilirsiniz.
    Cagri merkezinden karti iptal ettiginiz surece sikinti yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.