Şimdi Ara

silent hiil home coming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar ps3 de bu oynıyan arkadaslardan yorum beklıyoruz gercekden alınmaya degermı kımse bu oyun ıcın yer ayırmamıs oynayan arkadaslarımız varsa bu oyun ıcın duygu ve dusuncelerını bızle paylasarak oyun alımı konusunda yardımcı olsunlar

• ANA KONUYA GİR ORAYA BOL BOL SS KOYDUM VE YORUMLAR YAZDIM

ÖZELLİKE SAYFA 4-5'E BAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 3 Ekim 2008; 13:48:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

ANA KONUYA GİR ORAYA BOL BOL SS KOYDUM VE YORUMLAR YAZDIM

ÖZELLİKE SAYFA 4-5'E BAK

Burası PS3 bölümü senin oyunda ps3 vers . Bi zahmet ps3 bölümüne açarsan sevinir herkes
  • ya kanka valla üşeniyorum işte multiplatform oyun ya uğraşmak istemedim hem ne güzel xbox'çı dostlarla kardeş kardeş paylaşımlar yapıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 3 Ekim 2008; 14:51:24 >
  • Ben Xbox versiyonu içinde konuştum o başlıkta o başlığa girmesi yeter arkadaşın.
  • evet tesekkur ederım xbox bolumunde okunmusdur saolun
  • BU OYUNU ALCAĞINA 4 GÜN DAHA BEKLE DEAD SPACE Yİ AL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silent Hill 2 sonları
    22 yıl önce açıldı
    SATILIK Silent Hill 2 Remake Pri
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dead space?? nasıl ..
  • ben az önce sipariş ettim SILENT HILL ' i gg den ....100 ytl ..
  • Ben oyunu bitirdim. 5.oyunun hakkını vermişler. Yeni yaratıklar baya agresif, biraz zorladı diğer oyunlara göre :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimaL. -- 9 Ekim 2008; 18:00:23 >
  • evet arkadaşlar oynayan varmı nasıl silent hill 1in havası varmı

değermi almaya
  • BENİMDE YARIN GELECEK OYUNUM
  • Size inanmıyorum arkadaşlar, ben bu oyuna xbox360'da 30dk dayanamadım, üzülüyorum 2ytl ye, siz 100ytl veriyosunuz cidden yazık o paralara bu oyun için. Bikere oyun çok basit resmen eski serilerin üzerinden para kazanayım mantığıyla sırf yapılmış olmak için yapılmış. Grafikler desen çoook sıradan nerdeyse SH2'nin karakterleri daha detaylı ve özenle modellenmişti. Bence yazık o paralara, deymez bu oyuna 100ytl yinede para sizin bişey diyemem. Bu arada Xbox için isteyene ücretsiz yollarım DVD'sini ben bidaha oynamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 10 Ekim 2008; 11:38:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

Size inanmıyorum arkadaşlar, ben bu oyuna xbox360'da 30dk dayanamadım, üzülüyorum 2ytl ye, siz 100ytl veriyosunuz cidden yazık o paralara bu oyun için. Bikere oyun çok basit resmen eski serilerin üzerinden para kazanayım mantığıyla sırf yapılmış olmak için yapılmış. Grafikler desen çoook sıradan nerdeyse SH2'nin karakterleri daha detaylı ve özenle modellenmişti. Bence yazık o paralara, deymez bu oyuna 100ytl yinede para sizin bişey diyemem. Bu arada Xbox için isteyene ücretsiz yollarım DVD'sini ben bidaha oynamam

2 gün önce nerdeydin sen ya

• 2 gün önce bende oyun tamamlansada oynasam hemen diye heyecan içindeydim senden farkım yoktu yani :) sırf silent hill oynamak için PSP almış olan ben, bu oyundan bu kadar nefret ettim inan ki. SH1'i psp'de oyna kulaklıkla karanlıkda inan daha korkar ve atmosfere kaptırırsın kendini. Çöp bence bu SH5
  • quote:

Çöp bence bu SH5

Mübalağ bazen güzel bir sanattır ama aşırıya da kaçmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 10 Ekim 2008; 12:08:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: lecturer

quote:

Çöp bence bu SH5

Mübalağ bazen güzel bir sanattır ama aşırıya da kaçmamak lazım

La olum oyun kötü len ne bu kadar savunuyosun Konamiden yada The collective 'den hisse filanmı alıyosun satışlardan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expander_ -- 10 Ekim 2008; 12:23:51 >
  • ben daha oyunun başındayım ama bana hiç de kötü gelmedi.oyunun ps1 den beri bütün serisini oynadım.diğer oyunlardan bi farkı yok gibi.
  • Uzun lafın kısası, Silent Hill: Homecoming, Silent Hill 4: The Room'dan sonra Silent Hill serisi için ikinci bir hayal kırıklığı olarak tarihe geçiyor. Oyunda yapılan değişiklikler sonucunda ortaya çıkan sonuç, serinin eski oyunlarıyla karşılaştırdığınızda Silent Hill: Homecoming'i vasat statüsüne sokarken, "Yeni nesil" adına pek bir varlık gösteremeyen grafiksel kalite, Double Helix'in hanesine eksi değer olarak yazılıyor. Ancak, bu Silent Hill: Homecoming'i tamamıyla kötü bir oyun yapmıyor. İlginç noktalara varabilecek bir konusu ve çevreyle etkileşimi açısından oyunu seriye yabancı olan oyuncuların dikkatini çekebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |brave|heart|

dead space?? nasıl ..

Uzayda geçiyor doom tarzı ama grafikleri çok beğendim bir an olsun rahat nefes alamıyor insan sürekli gerilim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.