Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake İncelemeleri 4 Ekim'de Yayınlanacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
43
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konami tarafından bir süredir geliştirme aşamasında bulunan Silent Hill 2'nin yeniden yapım sürümü için geri sayım başladı. Oyunun çıkış yapmasına bir haftadan biraz fazla süre kaldı ve oyuncular incelemelerin ne zaman geleceğini merak ediyor. Şimdi ise bu sorunun cevabı ortaya çıkmış durumda.

Silent Hill 2 Remake beklentiyi karşılamak istiyor

• Deluxe hede hödeden aldım, herhalde 6 ekim'de oynayabileceğim. İlk tanıtımda çok sevinmiştim yıllar sonra PS3'te oyun geliyor diyede yeni nesil olduğunu öğrenince şok geçirmiştim. Son birkaç oynayış videosunu gördüm, adam etmişler. Fiyat iyi diye yapıştırdım. Beklentim ortalama, idare eder dedirtsin yeter bana. Bi Resident Evil 2 Remake kalitesi beklemiyorum..
  • You tube da reklamsız üyelik alma zamanı geldi bu Oyun için.Eleştiri değil tercih böyle oyunları baddeniyenin altına girmeden yapamıyorum bırakın oynamayı korku oyunlarına karşı bir antipatim var yorganın altında çayla zevkli oluyor ama oynamak aşırı zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meta: 83.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hindistan psn den deluxe sürümünü aldım 5 ekimde açılacak. Beklentim çok olmasada yüksek.
  • Ortalama ,7 ile 8 arası bı not alacaktır. bir kaç 9 ve bir kaç yerin dibine gömen not da gelir ama ortalama 7.5 diyorum ben.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 75 lik gibi duruyor, çok kötü bir şey çıkmasın yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.