Şimdi Ara

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.186
Cevap
36
Favori
46.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kupalar nasıl olacak acaba? Orijinalinin kupaları alınması en zorlardan biriydi 10 yıldız rating yapmak zorunluluğu olduğu için. Bakalım bu nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alone in the Dark çok eleştirildi. Daha beteri çıkacak gibi duruyor.

• mertvontrier kullanıcısına yanıt
    O kadar da değil.
    İlk fragmanlar okey biraz kötüydü ancak son yayınlanan uzun trailerde evet falsolari var mı okay karakter animasyonları kötü mü evet ama oyun çok da kötü durmuyor özellikle atmosfer güzel duruyor. Ve ayrıca ilk başlarda acaba moto mot remake mi dedim ( metal gear solid gibi) ama değil mesela hastane haritası orjinaliyle tamamen değişik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 110 gün kaldı ⏳

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU

• Standart sürüm 2500₺ olmuş. 80€ neredeyse allahın aç gözlü caponları. Alacaktım vazgeçtim pcden akarım her türlü 😎

• Scorpioleo kullanıcısına yanıt

Çıkmamış oyuna zam da adet oldu. Steam mena fiyatı artmasa bari. Zaten Türkçe yama yüzünden her türlü Pc üzerinden alacaktım da.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    KONAMI UK (@KONAMIUK) on X
    https://x.com/KONAMIUK/status/1810328080193339723
  • A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Meme falan mi bu hocam? Boyle bir oyuna bunu neden ekleme ihtiyaci duymuslar ki?

• Zebercet kullanıcısına yanıt

Aslında kostüm hocam diğer oyunlarada da var bu olay.

Resmi sitesinde daha açıklayıcı bu durum.

https://www.konami.com/games/silenthill/2r/products/us/en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 9 Temmuz 2024; 10:41:0 >

• Blober Ekibi, Silent Hill 2'nin gelecekteki projeleri için gerekli destek olacağına inanıyor.

"Silent Hill 2, piyasaya büyük boyut ve kalitede oyunlar yaratabildiğimizi gösterecek."

Kaynak :

Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUvandal
    Bloober Team confía en que Silent Hill 2 Remake será el espaldarazo necesario para sus futuros proyectos
    https://vandal.elespanol.com/noticia/1350772878/bloober-team-confia-en-que-silent-hill-2-remake-sera-el-espaldarazo-necesario-para-sus-futuros-proyectos/

• Şu oyunun içine etmeyin. Dönün 50 kere makyajlayın ama içine etmeyin. Çocukluğumuz, gençliğimiz geçti silent hill 2 ile. Resident evil serisinden yüzümüz güldü, bu da iyi olsun lütfen.

• James'in özellikle o uzun olan fragmanda Laura tarafından kandırılıp hapsedildiği sahnedeki seslendirmesine bayılmıştım. Meğerse Game of Thrones'ta tek bölümde üç beş dakikalık bir sahnede Arthur Dayne karakterini oynayarak dahi unutulmaz bir performans sergileyen eleman canlandırıyormuş. Benim bu oyundan beklentim başından beridir çok büyük. Umarım Bloober Team alnının akıyla çıkacak.

• Bu oyun tutarsa Silent Hill 1 Remake kesin gelir. Ama Bloober Team yüzünden patlarsa diğer oyunların remake'leri hayal olacak. Ben özellikle Silent Hill 4 ve Silent 1 remake'lerinin gelmesini aşırı istiyorum. İkisi de beya korkunç oyunlardı. SH 1'deki hastane, okul. SH 4'deki de evin odaları ve orman, metro. Şu metro bölümü neydi öyle. Yazarken bile ürperti geliyor. Silent Hill Origins'deki motel bölümü de çok güzeldi.

• Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU
    Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONUx (formerly twitter)
    Konami (@Konami) on X
    https://x.com/Konami/status/1815418968699719702
  • Bir an önce Ekim gelse de oynasak artık. Umarım kaliteli bir remake olur da diğer oyunlara da el atarlar özellikle üçüncü ve dördüncü oyunun remake halini görürüz umarım.

• sırf atmosferi yeter bana. ilk oynadığımda baya travma yaratmıştı. rüyalarıma girmişti o atmosfer. kombat tırt gözüksede umrumda değil. bu oyununun olayı hiçbir zaman kombat olmadı. yerde bulduğunuz item ın üzerini okursanız farklı okumazsanız farklı sona giden kaç tane oyun varki? hikaye her daim muhteşem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master Willem -- 23 Temmuz 2024; 22:8:51 >
  • Benim gibi p1-ps2 dönemi korku, gerilim oyunları hastası olan varsa. Forbidden siren i denemeyi unutmayın. Hastası olduğum oyunlardan. Silent hill 2 remake e kadar iyi kötü idare eder.

• Venomstr kullanıcısına yanıt

Silent Hill'de geçmemesine ve diğer oyunlara oranla daha farklı bir konsepte sahip olsa da The Room en dehşetengiz atmosfere sahip oyundu bence. Kesinlikle ilk oyundan daha çok isterim Remake olmasını. Hele o odanın yavaş yavaş hayaletler tarafından istila edilmesi, düzenli olarak kutsal mum falan yakmazsak iyice içinden çıkılmaz bir hal alması falan enfesti. Siyam ikizleri, goriller, ölmeyen hayaletler falan diğer oyunlardaki düşmanları mumla aratıyordu resmen. Odamızdaki delikten de komşu kızı Eileen'i dikizliyorduk.Silent Hill 2 Remake | PS5 | ANA KONU 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 24 Temmuz 2024; 18:10:32 >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt
    Benim en sevdiğim silent hill oyunudur. O yalnızlık hissini veren en iyi oyunlardan bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Master Willem kullanıcısına yanıt

Düşüncelerime tercüman olmuşsun. Kombat tirt da gözükmüyor o karakterin hantallığı herkes Leon gibi karakter olmasını bekliyordu sanırım. Birisi sıradan vatandaş diğeri tecrübeli. Gerçek hayatta silah tutmamış acemi birisi ile tecrübeli birisi nasıl aynı değilse bu da böyle. SH ile RE çok karıştırılıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.