Virüs programlarında taratabilirsiniz, sitemizde Virustotal sonucu mevcut ona göz atabilirsiniz, forumdan veya Discord'dan daha önce yamalarımızı kullanan arkadaşlara sorabilirsiniz. |
Silent Hill 2 Remake Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri (2. sayfa)
-
-
Doğrudur hocam elbet ama ben yamayı almak istiyorum mesela ama tam 14 bin dolarlık steam cs envanterim var. Böyle bir şeye cesaret etmek güven özveri tecrübe istiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narkotik_1989 -- 7 Ekim 2024; 14:17:31 > -
Şüphe etmekte haklısınız ancak şu ana kadar hiç öyle bir şey yaşanmadı. Biz de yaptığımız çevirinin izinsiz dağıtılmaması için böyle bir yol izliyoruz.
Sonuç olarak sizi bizim yamamızı kullanın diye zorlayamam ama içinde hiçbir zararlı yazılım bulunmadığını garanti ederim. İnanıp inanmamak size kalmış.
-
Merhabalar,
Yamayı 10 Ekim'de yayınlama kararı aldık. Yamayı biraz daha test etmek ve daha kaliteli bir çeviri çıkarmak istememiz sebebiyle çeviri/test aşamasını biraz daha uzatacağız.
-
Elinize sağlık.
-
merhaba yama bugün saat kaç gibi gelir acaba?
-
Merhaba,
Muhtemelen bugün yayınlanmayacak. Yazılımsal birkaç sıkıntı yaşıyoruz, yamayla oynarken oyun bir noktadan sonra çöküyor.
Verdiğimiz sözü tutamadık, kusura bakmayın. Normalde Gümüş Anahtar fiyatına zam yapmayı planlıyorduk, ancak durumu telafi etmek adına bu zammı yapmaktan vazgeçtik. Eğer yayınlanma tarihindeki bu gecikme daha da uzarsa yamayı ücretsiz olarak yayınlayacağız.
-
hocam merhaba kolaylıklar dilerim, bir gelişme var mıdır ?
-
Maalesef hayır. Sanırım metinleri geçirdiğimiz program bir şekilde dosyaları bozdu. Hâlâ uğraşıyorum...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X