ya benımde bi sorum varrr kadın araba kazası gecrdı madem adam nıye görmedı kasabaya girerken arabyı ordan anlardı yada adam bılıoda ben mı anlamamısım
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
@GreatSoLdiER izlediğim filmi zaten sinemada çekmişler. okadar kalitesiz bir çekim olmuşki Silent Hill namına hiç bir şey anlamadım ben. Türkiyede Sinemalara geldiği zaman bir daha izleyecem, ozaman sağlıklı bir yorum yapabilirim soruların için ama ne zaman gelecek onu bilemem bu gidişle.
quote:
Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER
Ya @Manero film hakkında yorum salla şimdi
Belli ki filmi izlemişsin.Benim anlamığım yerleri açıklar mısın
Zaten genel itibariyle karanlık sahneler içeren bir filmin Sinema çekimini izlemek ve birşey anlamak gerçekten de zor olacaktır. Ayrıca mesajı gönderdiğiniz tarihte filmin kaliteli bir DVDRip i mevcuttu.
quote:
Orjinalden alıntı: popcorn ya benımde bi sorum varrr kadın araba kazası gecrdı madem adam nıye görmedı kasabaya girerken arabyı ordan anlardı yada adam bılıoda ben mı anlamamısım
Rose araba kazası geçirdiğinde deyim yerindeyse Silent Hill'in havasına ve mistik ortamına girmiştir. Chris, Rose'un parfümünü hissettiğinde polis memuru telaşlanmıştır. Bunların dışında size film hakkında ayrıntılı yorum içeren link gönderiyorum. Ancak konu aşırı Spoiler içermektedir. Filmi izleyenlen için yararlı ancak izlemeyenler için bir o kadar zararlı olacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca film öyle bir yerde bitiyor ki sanki 2.film yapılacak gibi. Sizce?
quote:
Orjinalden alıntı: popcorn
ya benımde bi sorum varrr kadın araba kazası gecrdı madem adam nıye görmedı kasabaya girerken arabyı ordan anlardı yada adam bılıoda ben mı anlamamısım
yazılanları okusaydın keşke yuakardaki msjımda da söyledigim gibi bir silent hill gerçekliği bir de normal dünya var
Sient Hill 2 kesin olur...
ben ful izledim ve kopuk sahne yoktu oyunu oynamadığım için bazı şeyleri anlamadım ama genel olarak güzel bir film
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme