Şimdi Ara

Silent Hill ile ilgili aklımda kalan sorular!!! Ne karmaşık film bea... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kadın araba kazası gecrdı madem adam nıye görmedı kasabaya girerken arabyı ordan anlardı yada adam bılıoda ben mı anlamamısım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Manero

@GreatSoLdiER izlediğim filmi zaten sinemada çekmişler. okadar kalitesiz bir çekim olmuşki Silent Hill namına hiç bir şey anlamadım ben.
    Türkiyede Sinemalara geldiği zaman bir daha izleyecem, ozaman sağlıklı bir yorum yapabilirim soruların için
    ama ne zaman gelecek onu bilemem bu gidişle.

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ya @Manero film hakkında yorum salla şimdi

Belli ki filmi izlemişsin.Benim anlamığım yerleri açıklar mısın

Zaten genel itibariyle karanlık sahneler içeren bir filmin Sinema çekimini izlemek ve birşey anlamak gerçekten de zor olacaktır. Ayrıca mesajı gönderdiğiniz tarihte filmin kaliteli bir DVDRip i mevcuttu.

quote:

Orjinalden alıntı: popcorn
    ya benımde bi sorum varrr
    kadın araba kazası gecrdı madem adam nıye görmedı kasabaya girerken arabyı ordan anlardı yada adam bılıoda ben mı anlamamısım

Rose araba kazası geçirdiğinde deyim yerindeyse Silent Hill'in havasına ve mistik ortamına girmiştir. Chris, Rose'un parfümünü hissettiğinde polis memuru telaşlanmıştır. Bunların dışında size film hakkında ayrıntılı yorum içeren link gönderiyorum. Ancak konu aşırı Spoiler içermektedir. Filmi izleyenlen için yararlı ancak izlemeyenler için bir o kadar zararlı olacaktır diye düşünüyorum.

http://forum.divxplanet.com/index.php?showtopic=61988&hl=

Ayrıca film öyle bir yerde bitiyor ki sanki 2.film yapılacak gibi. Sizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: popcorn

ya benımde bi sorum varrr

yazılanları okusaydın keşke
    yuakardaki msjımda da söyledigim gibi bir silent hill gerçekliği bir de normal dünya var
  • Sient Hill 2 kesin olur...
  • ben ful izledim ve kopuk sahne yoktu
    oyunu oynamadığım için bazı şeyleri anlamadım ama genel olarak güzel bir film
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.