Şimdi Ara

Silent Hill ile ilgili aklımda kalan sorular!!! Ne karmaşık film bea...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar az önce filmi bitirdim.Her ne kadar pek bir halt anlamasamda gayet güzel olmuş Oyundaki atmosferi filme güzel yansıtmışlar (özellikle SH 4). Ama filmdeki bazı sahneler çok kopuk.Anlayamadığım bir sürü şey war bu yüzden...

1- Rose'un, Sharon'ı takip ederken bir binanın aşağıya doğru inen merdivenlerinden içeri girdiğinde kelepçelendiğini farkettim birden.Halbuki önceki sahnelerde Rose'un elleri kelepçeli değildi. Bunun sebebi nedir?

2- Alessa Dolian'ın kızı değil mi? Hastane odasında Rose'un yüzleştiği ibliste Alessa'nın karanlık tarafı anladığım kadarıyla.Yani ikiside aynı kişi sanırım (anlayıp anlamadığımı teyit etmek için soruyorum )

3- Sharon'la Alessa'nın benzerliğinin sebebini anlayamadım.Yoksa bunlar ikiz mi ? Yani ikiside Dolian'ın kızı mı? (yuh artık )

4- Sharon'ın Silent Hill ile ilgili garip kabuslar görmesinin sebebi nedir? Kaldığı yetimhane ile ilgili anladığım kadarıyla.Peki yetimhanede Sharon'a neler olmuş?

Hayır sever arkadaşlar yardım edin kafayı sıyıracağım...

Saygılar...

• ya merlininkazani nın silent hill makaleleri vardı bayağı malzeme var işe yarar herhalde
  • http://www.merlininkazani.com/codes/searchresults.asp

Filmle ilgili içi dolu bir şey pek yok.Filmin tam çözümünü verecek halleri yok her halde adamların
  • Silent Hill Türkiye'de gösterime ne zaman girecek? ABD'de nisan ayında gösterimdeydi...
  • valla bende acayip silent hill tutkunuyumdur ama filmi beğenemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 21 Ağustos 2006; 0:55:40 >
  • Ya @Manero film hakkında yorum salla şimdi

Belli ki filmi izlemişsin.Benim anlamığım yerleri açıklar mısın
  • @GreatSoLdiER izlediğim filmi zaten sinemada çekmişler. okadar kalitesiz bir çekim olmuşki Silent Hill namına hiç bir şey anlamadım ben.
    Türkiyede Sinemalara geldiği zaman bir daha izleyecem, ozaman sağlıklı bir yorum yapabilirim soruların için
    ama ne zaman gelecek onu bilemem bu gidişle.

quote:

Orjinalden alıntı: GreatSoLdiER

Ya @Manero film hakkında yorum salla şimdi

Belli ki filmi izlemişsin.Benim anlamığım yerleri açıklar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 21 Ağustos 2006; 2:45:08 >

• @Manero eyvallah...

Filmi izleyipte full anlayan ve sorularımı cevaplayabilecek biri war mı akradaşlar?
  • anlattım gali msnden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

anlattım gali msnden.

Sağol
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Silent Hill Türkiye'de gösterime ne zaman girecek? ABD'de nisan ayında gösterimdeydi...

Valla TR'de ne zaman girer bilmiyorum.Bence dvd'sini alıp izleyin.Vcd'ler gibi sinema çekimi değil.Görüntü çok kaliteli.

Ama orjinal dvd değil.

• Arkadaşlar bu filme bende baktım ama anlaşılması çok zor karışık bir filmdi.Beğenmedim.
  • quote:

http://www.merlininkazani.com/codes/searchresults.asp

Filmle ilgili içi dolu bir şey pek yok.Filmin tam çözümünü verecek halleri yok her halde adamların

• Gercekten bende filmin sonunu anlamadım birisi beni aydınlatırsa sevinirim...
  • sinema cekımı fılan yazık etmeyın kendınıze fılan divx te mukemmel goruntu
    ki izlemeyenlere benden tavsıye sınemada ızlencek fılm tam
  • quote:

@Manero eyvallah...

Filmi izleyipte full anlayan ve sorularımı cevaplayabilecek biri war mı akradaşlar?

arkadaşımm filmin trailini izle anlarsın ya...trailinde senin ve benim yani kimsenin görmediği en güzel sahneler var... yani sahneler kesilmiş olay bu...ama git trailini izle filmden daha heyecanlı....
  • Beyler ümitlerinizi suya duşurmek istemem ama ben bu filmi izledim vee yapılan masrafı bana verseydilerde o paraylaa kendime playstation 3 alsaydım bari sevaba girerdiler buna inanın sinemeya vericeniz 10ytl paraya bile yazık.
  • sharon alessanın kızı yani dorinın torunu, bu yüzden kabuslar görüyor, kelepçe sahnesini biz oyunla benzerlik taşısın die yapmış olabilirler die dşündük oyunda da böle kopuk sahneler var...
  • O Geliyormu Odaya Bari
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezyumx

Gercekten bende filmin sonunu anlamadım birisi beni aydınlatırsa sevinirim...

oyunu çok az süreyle oynama fırsatım oldu ama film söylediginiz gibi kötü ve anlaşılmaz değil ki yawf, ben begendim (dvd-rip xvid diamond release tavsiye ederim)

sonunu şöyle açıklıyım; rose ve kızı sharon/alessa arabayla evlerine dogru hareket ediyorlar ama hala silent hill'i kaplayan sis onların peşini bırakmıyor ve silent hill gerçekliginde takılı kalıyorlar, eve ulaştıklarında ise kocası christopher daha önce rose'u ararken oldugu gibi yine rose'un parfümünü hissediyor ve onun geldigini düşünüyor ancak haliyle göremiyor çünkü christopher gerçek dünyada

bu arada kelepçeleme sahnesinden bahsetmişsiniz polis memuru cybil kelepçeliyor rose'u
    bu sahne yokmuydu ki sizin release'lerde?
    daha sonra rose'u bulup kurtardıktan sonra kelepçeyi çözüyor bu 10-15 dakikalık bölüm dışında rose'un kelepçelendigini görmedim ben

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.