Çeviri ve Test : fReeMaN1930 PAketleme ve teknik destek : ISKA Herkese iyi oyunlar dilerim. Bir teşekkürü çok görmemeniz dileği ile. Herkeşe iyi bayramlar dilerim. İndirme linki: sh - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1xQAqJei9Tql8wfb1vLJn2xyFrbwyakqJ?usp=sharing< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 11 Temmuz 2022; 17:25:42 > |
SILENT HILL ORIGINS tr yama

-
-
Eyvallah çavuş iyi bayramlar.
-
Sağ olun sizede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize emeğinize yüreğinize sağlık. İyi ki varsınız. Sayenizde türkçe olarak oynayabileceğiz. Çok çok teşekkürler.
SİNNERCLOWN sitesinde paylaşılmış ise bu yamanın TRANSLATE olma olasılığı fazladır , konu sahibi açıklasın TRANSLATE mi el çevirisi mi
-
Sen oynama.
Normal çeviri veya makine sen nası olsa oynamıcan o yüzden konudan eksik kal.
Farkındaysanız konu ücretsiz çeviri bölümünde. Makine olsa makine çeviri bölümüne açardık.
Kusura bakma kardeşim , artık RESMİ çeviriler bile TRANSLATE ile yapılıyor malum , El Çevirisi diye sunulan yamalar baştan aşağı TRANSLATE diye çıkıyor güven sarsılınca işte ne yaparsın . O yüzden demiştim başka bir düşüncem yoktu . yakın zamanda deneyeceğim yamanı
-
Önemli değil. Ama beklentinizide minimumda tutun yine. Benim çeviri kalitem translate den kat kat iyidir. Buna kefilim ama diğer çevirmen arkadaşların ki kadar iyi değildir. Bunu da peşin peşin söyliyeyim.
Eline sağlık.
-
Yazdırıp ps2 de denedim olmadı hatta iso olarak ps3te denedim olmadı sadece emulator aracılığıyla oynanıyor herhalde.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ps2 de çalışmaması garip. Ben hiç anlamıyorum bu muhabbetlerden. Size ne desem yalan olur. Kusura bakmayın.
İçindeki dosyaları değiştirince ISO dosyasının MD5 değeri değişecektir haliyle, böyle olunca da PS2 çalıştırmayabilir. Kırık olan PS2'lerde yine de çalışır diye düşünüyorum, ama orijinal PS2 ya da PS3'te çalışacağını hiç zannetmiyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X