Şimdi Ara

Silent Hill: Shattered Memories Duyruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Silent Hill: Shattered Memories Duyruldu

Hatırlarsanız Silent Hill 1 in PSP icin tekrar yapıldıgına dair bir iddia vardı gecen hafta nintendo power dergisi oyunu Nintendo Wii ye ozel duyurdu fakat bugun oyunun PSP versiyonu da duyruldu

Oyunun konusu Silent Hill 1 ile aynı gel gelelim oyun Silent Hill 1 e hic benzemiyor

İste Bazı bilgiler:

- Oyun bir "yeniden yapım" veya "uyarlama" değil,
    - Her karakterin farklı bir hikayesi var ve olaylar ilk oyundaki gibi aynı sırayla yürümeyecek,
    - Hikaye halen kızı Cheryl'ü arayan Harry Mason'ın etrafında dönüyor olacak,
    - Oyun sizi izliyor olacak ve yaptığınız hamlenin karşılığını anında göreceksiniz. Yani, davranışınız meydana gelecek olan olayı belirleyecek,
    - Oyun sırasında sadece tuşlara basıyor olmayacaksınız. Aynı zamanda da genel bir ilerleyişin adımlarını atıyor olacaksınız. Örneğin, oyundaki her kapı bir yere çıkıyor ve genelinde de bir geri dönüş olacak.
    -Oyunda telefonumuzu sık sık kullanacagiz GPS Haritaları fotograf cekebilme ozelligi

• Süper yahu.. bu kaçıncı bomba oyun hakikaten 2009 PSP'lerin yılı oluyor
  • evet iddia nın daha sonra kesinleştiğini de belirtmiştim.
    her neyse bence en önemlisi oyunu yine konami nin kendisinin geliştirmiş olması. oyunda climax ın parmağı olmayacak yani
    önümüzdeki sonbaharda çıkacakmış...sabırsızlanıyorum...
  • ah bide resident evil çıksa sembolik olarak süper olucak ama bunada şükür gerçi küçük ekranda korkmuyo insan
  • güzel olucak...

2009 sonunda 16lık memory almak gerekebilir
  • Bu oyunun PS2 versiyonunu mu yoksa PSP versiyonunu mu oyniycam acaba cok merak ediyorum. Origins sarmisti PSP'de bunu da muhtemelen PSP'de oynarim..
  • karar vermek zor psp de oynamanın kulaklık ,ps2 de oynamanın ise titreşim ve ekran avantajları var
    ben titreşimi için dual shock ile yani ps2 de oynayacağım sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK Silent Hill 2 Remake Pri
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

evet iddia nın daha sonra kesinleştiğini de belirtmiştim.
    her neyse bence en önemlisi oyunu yine konami nin kendisinin geliştirmiş olması. oyunda climax ın parmağı olmayacak yani
    önümüzdeki sonbaharda çıkacakmış...sabırsızlanıyorum...

Uzgunum ama oyunu yine Climax yapiyor dagıtımını Konami yapıyorwww.climaxgroup.com a girersen en altta 3 Konami projesini gorebilirsin (PSP Wii PS2)

• olamaz yinemi ya ama ne gelir elden sh in müptelası olmuşuz artık, en azından 1 kez bitireceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Nisan 2009; 21:31:01 >
  • IGN nin Climax ile yaptıgı roportajda yeni bilgiler ortaya cıktı:

Karakterimiz Harry Mason oyuna psikiyatrisin ofisinde baslayacak burdan itibaren vereceginiz kararlar tum oyunu etkileyecek

Harry nin telefonu oyun boyunca bircok ise yarayacak GPS Haritaları sesli yazılı mesajlar kamera

bir ilginc nokta ise oyunda dovus olmayacak eger karsında bir iblis gorursen tek caren kacmak olacak (??)

Korkunc oteki dunya olmayacak bunun yerine kar yagacak (Kul de olabilir) hava soguyacak iste burda topuk yapmaya hazır olmanız gerek cunku arkasından bircok mistik olay gelecek

Ayrıca oyunun soundtrackini tekrar Origins inkini yapan Akira Yamaoka yapacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 11 Nisan 2009; 12:30:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Party Starter

bir ilginc nokta ise oyunda dovus olmayacak eger karsında bir iblis gorursen tek caren kacmak olacak (??)

Yani koca oyun bulmaca ve kaçma üzerinde kurulu olacak.. Bilmiyorum oyun çıktıktan sonra daha iyi anlayacağız ama bana pek mantıklı gelmiyor
  • anlaşılan oyunu yine Akira Yamaoka kurtaracak.

Not: Serinin bütün müziklerini Akira Yamaoka bestelemiştir.
  • Allah'a şükür yapıyor adamlar.bu oyunları çok az kişi umd ile oynuyor . psp 3000 sahipleri filan ayrı tabi onlar almak zorundalar .
  • buda en az origins kadar kaliteli olmuş
  • Orgins'ten çok daha kaliteli bir oyuna benziyor
  • gelsin bi sürü oyun gelsin de bi yandan da 3000 kırılsa güzel olucak öğrenciyiz nasıl para yetistiricem 2009 da aç gezicem walla sony nin yüzünden
  • 1in PS versiyonunu yükleyip oynamayı düşünüyordum.
    Bunu beklesem daha iyi olacak. Oyun tam olarak Silent 1 ile aynı değil. Fakat tamamıylada farklı değil.
    Flashback'lerle hafızamızı tazeliyerek ilerleyen bir hikaye olacakmış.
    Hadi bakalım bu sene PSP'yi aldığında "hata mı ettim?" diyen herkes doğru tercih yaptığını anlayacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.