Şimdi Ara

silentking bu benim nuker (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anılarım depreşti yaw hakan. sen sp farm yapacan diye 5 level geride kalmıştın da biz senle dalga geçmiştik. ne zaman geleceksin emekleme hakan diye ama sen geçtin beni ama melkor sana farkı takmıştı yinede. ne de olsa o zaten bu işin prof u scrool alır server ı hackler bişiler yapar gene alır leveli. ne kesecek yaratıkları programcı değilmi bi çaresini bulur hehe.

en kolayı bence server ı hack lemek böle kasması zor hihi. yada yardımcı programlar kullanmak. bu oyunu oynayan kimse şimdi bi program yazıpda şöle joy max ın karşısına çıkamıyor muyuz turkler joymax ı kırdı die bi haber ne güzel olurdu.

bu karakter aktarmada güven sorunları oluyor bunu nasıl halledeceğiz bilmiyorum ama bi çaresine bakmamız gerekecek..

herkese iyi oyunlar dilerim. Bir an önce lv70 olun da gerçek eylence başlasın derim ben :)
  • bilerek scroolsuz kastım yoksa melkor a yazık olcaktı :D
  • HAKAN BEN BU ALEMDE KRALIM DAHA BOLE OYUNLAR YOKKEN BEN MS-DOS ZAMANINDA BASLADIM BU OYUNLARI OYNAMAYA. :))))

TAKASBANK GIBI BISIYLER AYARLAMAK LAZIM YA KARAKTER SATMAK VE ALMAK ICIN ARKADASLARA GUVEN VEREMIYORUZ. ECNEBILER HELE HIC GUVENmmiYORLAR. ADAMLAR BIDE ZENGIN OLACAKLAR 75YTL NIN HESABINI YAPIYOLAR...

UMARIM BIR COZUM BULUNUR...

IYI YUNLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow00 -- 9 Mayıs 2006; 1:16:49 >
  • euehehuhe çözümü var kızdırcaklar beni oyuna geri döncem :D ama işte zamanım yok daha keyz hazır deil yaza ne kaldı şurda hemen yeni keyz yapmam lasım yeni çanta aldım 150 lik onu doldursam yeter bi yaz boyunca bana paso şarkı dinlemekten beynim karışıyo bütün gün daha 50 tane filanda acapella bulmam gerek ( acapella = alt yapısız şarkı yani sadece sözler ) mix için lasım offffff çok işim var daha çok :D

serthan al benim charı sen oyna ben yiğeni str okçu nasıl kasılır alıştırırım oda katılır size paranın taa ... satılmazsa satılmasın hiç tınımda deil ama o sp ile yatırmam o charı beleşe veririm birine genede yatırmam 0.o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 10 Mayıs 2006; 16:32:52 >
  • çalışmayana ekmek yok çalışmak lazım hakan ben devralıyorum şimdilik ama alıcı arkadaşlar oyun içerisinde de görebilirler gerçekten kendi levelindeki tüm skiller açılmış olduğu için oynaması o kadar rahat ki anlatamam. İnsan hemen adepte olabiliyor ve üzerindeki kıyafetten midir yoksa heuksal skilllinden mi ne int olmasına rağmen kendi leveline göre güçlü bir karakter.

Hakan üzülerek söylemeliyim ki ben devam edersem karaktere thief olarak level alacak bu konuda aynı fikirde değiliz :D
  • ehueheuheuh anıları debreştirelim 4 mayıs 2006da bu charı satıyodum işte :D şimdi daha iyi oldu gerçi satılmayacak :D

ve oyuna geri döndüm baştan char kasıyom tanıyanlara duyrulur =))) bu chardan daha güçlü bi char kastığımı söleyebilirim sp farmlı gene şuan lvl 40 oldu bile =) full str bu seferki =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 28 Temmuz 2006; 4:34:49 >
  • acılan skıller haricinde duran 2000 kusur sp ye saglammı diyorsun sen ben bi gorevde 4000-5000 sp yi buluyorum,benim nuker o lvl e gelince 5500 katlar seninkini ustune alınma ama...
  • unuttuğun bişey var bu 4 mayısınki yani ozmanlar anca hayal kuruyodun venice serveri ilk açılmıştı ona baksan msn verde şimdiki charı gösteriyim 30k sp hedef 145.500 sp sen 1 görevde alıyom diyon görevler sp vermez çoğu anlaşılan bunuda bilmiyosun özellikle 40 lvlden sonraki görevlerde sp yok arkadaşım bari oyunu biliyomusun onuda sorayımda boşa polimik yapmıyalım 2 nerden baksan 3 önceki char bu ozmanlar konuşcaktın ben hatırlatma için geri açtım topiği venice serverinin ilk güçlüleri dikkatini çekirim sadece resimlere bakıp konu içinde yazılanlarıda okumamışsın özelliklede son yazdığımı okumamışsın topicleri okumadan cwp yazmayın böle anlamsız şeyler çıkıyo

ve çok konuşmıyacaksın koycan ss lerini görces lafa karnımız tok şuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 28 Temmuz 2006; 10:46:57 >
  • gorevden sp kazanmıyorum zaten gorevi yaparken yaratıktan en az o kadar sp kazanıyorum o da en az 7-8 lvl fark bırakınca sp ex den fazla geliyor bilmiyorum sende farkındasındır umarım,senin lvl inden daha dusuk olmasına ragmen bi ton element skılleri acık lvl ine gore bi tonda sp var ve gelmeye devam ediyor 3 element + bir silah skıll i verecegim resimlerinede baktım senin bir resminde kılıc kalkan yapmıssın oburunde almısın eline oku okcu skıllıyle atarken poz vermıssın bence sp savurmussun skıllere archer skılleri,sword a vermissin bence stabil bi char degil onu alacak sahıs bi de skıll duzenlemesi yapmalı yaw neyse elestirmiyorum charını alacak arkadasa hayırlı olsun sonucta lvl kasılmıs bi char gerisi alana kalmıs
  • meraklanma charınla ilgili butun ss lere baktım butun skılllerinin ss lerini koyda gorelim o zaman,lıght ın bir kısmı acık,fire ın bir kısmı acık diger skıllere dagıtmıssın ss leri yok onlarıda full koy gorelim karar verelim o zaman bizde stabil charın ne oldugunu biliyoruz oyunun resmi sitesinden ve diger serverlardanda en iyi char dizilimlerini takip ediyoruz sen merak etme,nuker bi charda olması gerekenleride biliyorum sanırım
  • bu arada venice de de pure str cold blade charım var bırakalı 2 ay oldu hayal kurmuyordum yani sen oynarken bende oynuyordum sen nukersen buyuk ıhtımalle senide kesmisimdir ben o blade ile
  • şuanda o char lvl 59 okçu resmine gelince o char xianda idi guildlerinede bakmadın 2 tane farklı yazılmış ve karakter tipleride farklı bu char 2-3 ay öncesinde satılıyodu dedim bunu okumamışsın işte ve 2-3 ay öncesinde beni kesebilceğine itimal veremiyorum en güçlü türkler bizlerdik serverde madem çok güveniyosun charına koy işte fotolarınıda görelim ben başka bişey demiyorum ve resimlere bakarkende topicleri okurkende dikkatli oku ve dikkatli bak hep bişiler kaçırıyon.........
  • oyle cok fazla hbr okumaktan ince ayrıntıları kacırıyorum galiba :) forumda var benim char reklam etmeme gerek yok olympusta da tiger woman kestim diye topik actım girip bakıver ilk kesen turklerden biriyim galiba
  • sizin gibi gençleri venice da görmek isteriz........ (alıntıdır =P)
  • senin gibi gencleride olympusta gormek isteriz alırım anahtarını...
  • sp yapman sakat zaten senin lvl 47 mastery 47 sp mi biriktiriyorsun biraz zor biriktirirsin,her lvl de en az 4 fark gidiyorum bana sp kasmaktan bahsedene bak pehhhhhhh.......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.