Şimdi Ara

silentking bu benim nuker

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu benim venice serverinde kasmış olduğum nuker char satılıktır iltibat için msn dijinn_akb@hotmail.com yada serthan48@hotmail.com a başvurabilirsiniz resimler herşeyi anlatıyo zaten sp farming iyi yapılmış bi char lvl de 47 % 66 ben işim gereği bırakmak zorundayım oyunu ben yazın çalışıyorum dj lik işi işte zamanım olmas oyuna bu charında böle kalmasını istemiyorum benimle yada serthanla iletişime geçerseniz sevinirim

• serthan senin link bozuk
    :D
  • http://img66.imageshack.us/img66/3936/karakter2eu.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertopasha -- 4 Mayıs 2006; 14:16:15 >

• Satma kalsın o kadar emek vermissin.kesinlikle karşılıgını para olarak alamıcagını biliyorsun.sen yoksanda bırak ismin dursun.bence böyle bisiyapma ihtiyacın yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xydar_Khalin -- 4 Mayıs 2006; 14:46:18 >
  • paraya ihtiyacım var. yaz geldi çalışma sezonu başladı. oyun güzel ewt ama çalışmak ta lazım biraz :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sen bilirsin ama yazık yaa ben silerim genede satmam tabi senin durumunu bilmedigim için yanlıs anlasılmasın
  • tezgahı kapatmayalım hihihi

teklifler 50 ytk üzeri

serthan48@hotmail.com msn adresinde bekliyorum bire bir konuşabiliriz.
  • valla cidden bu charda çok emek var ama isteğimiz birinin işine yarasın böle sp farmlı bi char boş yatmaması lasım lvl i de iyi gördüğünüz gibi millet görevle çatır çatır lvl atlarken ben tek tek yaratık keserek kastım bunu birinin işine yarasın kesinlikle satılıktır

bide dier fasladan açtığım skilleride koysana serthan cold bicheon heuksal pecheon u filan gerçi ilk rar lı klasörde var onlar ama kolaylık olur diye dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 4 Mayıs 2006; 18:01:09 >
  • O 16 Tane elixir weapon da gözümden kaçmadı yani.seni istifçi seni..zaten 3,5 milyon sadece onlar yapar.iyi para valla.Senin charı alana benimkide yanında bedava olsun.Bu konuda ciddiyim yanlız.LEVEL 41 NUKER.Kesinlikle bir pay istemiyorum.o kadar kastık heba olmasın.çünkü bende yazın çalışıyorum.1 hazirandan sonra yokum bu camiada.iki kişi birleşsin 1 char fiyatına iki char alsın.levelleride yakın sayılır.
  • diğer skillere gerek yok hakancım. herşey ortada bu charı emekle yaptığımız ortada. az kasmadım bende seni. lv55 char vr neredeyse aynı fiyat isteyecez valla. bu arada skiller de en baştaki rar da tam olarak var.

iletişim için serthan48@hotmail.com her zaman açıktır. paraları ptt yolu ile gönderebilirsiniz. ptt hesabı 604738 silk alacanıza hazır karakter en güzeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xydar_Khalin

Satma kalsın o kadar emek vermissin.kesinlikle karşılıgını para olarak alamıcagını biliyorsun.sen yoksanda bırak ismin dursun.bence böyle bisiyapma ihtiyacın yoksa

geçcen o işleri onur sen o emek değil

oley be sonunda silent oyunu bıraktı bende satıyodum ama vazgeçtim madem sen gidiosun

girer oyuna botuda alırım kredi kartıyla paşa paşa kasarım çatla emi silent

• Onur sen neredesin yaa olm kaldım millet bırakıyor küsecem bak yaa!?
  • valla evil muyi biliyo yazın bırakcam demiştim iş mevzusu bırakıyorumda ama genede sağlam sp farm yaptığımı ilk verdiğim linkteki tüm resimlere bakarak anlayabilirsiniz kalmassın böle bi char yazık olur :) bu arada teklifler geliyo pazartesi char kime gitcek belli olur herhalde :)
  • yok onur benimde oyunu bırakmam gerek notlar çok kötü oldu bu sene yaa bende oynamak isterdim
    ama işte notları kurtarmazsam hiç oyniyamam o zaman
  • satışımız hala devam ediyo yeni görenler dijinn_akb@hotmail.com ve serthan48@hotmail.com a başvura bilirler bu acc nin içinde xianda da char vardır lvl 42 yada 43 ve xian gene lvl 32 char ama en önemlisi venice serverinde lvl 47 char olması ve sp farm ı çok iyi ss lere bakabilirsiniz en üstte daha detaylı bi link var ordan rar klasörünü indirip inceleyin hiç yoktan bi bakın derim char kasmaya devam eden arklar o ss lere bakarak belki kendi charlarını düzenlerler yani daha iyi bi char oluştururlar
  • lvl 50 arkadaslar bırakmayın ne bırakması şöyle lvl 50 türkler olsun server da
    yazıktır bize
    devam keep going
  • ben 2 haftadır oyuna girmiyorum yaw 56 olmuştum heralde şimdiye exp ticket la
  • valla kardeş kascak zamanım olsa kasarım ama ben yazları çalışan biriyim işim gereği öle bu yüzden bırakıyorum charda boş yatmasın diye satıyorum sp farming e çok emek gitti çünkü :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.