Şimdi Ara

Silicon 600W 25cm Amfili+Kumandalı Tüp Bas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ford Fusion 2006 aracımın ses tesisatında hiç bir oynama yapmadan, ses kalitesini bir derece iyileştirmek için aktif sub bağlamayı düşünüyorum. Çok profesyonel bir ses beklentim yok. Doyurucu bir bas gelsin yeter. Bir de işi ekonomik halletmek istiyorum. Bu konuda fazla seçenek yok. Bir dönem JBL ve Sony bu tip ürünler satıyordu. Şu an bir çok internet alış veriş sitesinde Silicon 600W 25cm Amfili+Kumandalı Tüp Bas satılıyor. Yaklaşık 280 YTL civarında. Bu tip bir cihaz alıp arka hoparlörlere giden ses kablosuna bağlasam, netice alır mıyım.

Özetle Silicon 600W 25cm Amfili+Kumandalı Tüp Bas konusunda tecrübesi, yorumu ve fikri olan arkadaş var mı?

Teşekkürler

• Aracın teyibinden RCA çıkışından. Kablo çekerek bağlaman gerekli + Güç kablosu çekmelisin aküden
  • o paraya sıfır kutulu 30cm jbl GT4 + 2. el 2 kanal köprulenılebılrı adam akıllı anfı alırsın
    O tarz aktif sublardan pek bişi bekleme JVC marka kullandım sadece eh işte birazcık bass ekledı cınsınden bı ses aldım. Bi defa o aletın 600 watt olduğuna hiiçç inanma kardeşim yalan onlar faso fiso, oku benım ımzamdakı sıstemi 175 e sony anfıyı aldım hemde tüm kablosuyla sunuyla bunuyla, 150 ytl ye de kutusuyla JBL wooferı aldım
  • Herkese merhaba,

Buraya yorum gelmeyince, dün sanayiye gittim, sanayide steelmate sw816 bir aktif sub gördüm. Fiyatı çok uygundu. Satan arkadaş bağlarız, beğenmezsen sökeriz dedi.

Neticede bağladık, arabada ciddi bir bas artışı sağladı. Bana yeterli geldi. Aldım.

Kesinlikle bir anfi ve kutu bas gibi kalite ve şiddetli bir bas beklememek lazım bu cihazlardan. Bunlar sadece çok tefarruat istemeyen benim gibi kullanıcılar için evde alıştığı 2+1, 5+1 sistemlerdeki bas sesleri arabasında da duymak isteyenler için.

Montaja gelince 30 dakika sürdü. Cihazın içinden kabloları ve montaj ayakları çıkıyor. Aküden elektrik, teybin arkasındaki hoparlör çıkışlarından iki kablo bagaja getirildi. Ucu soketli. Bası sabitlemedim. Ahtopotla koltuğa bağladım. Zaten ufacık birşey. Bagaj lazım olunca soketten ve ahtopottan çıkarıp alabileceğim. Maliyet montaj dahil 280 ytl, 5 taksit oldu.

Ekonomik bir çözüm olarak tavsiye ederim.

Firmanın sitesi ve ürünün adresi :

www.steel-mate.com

http://www.steel-mate.com/cgi-bin/ngen_details.pl?UCODE=761196&LANG=&LOOP=PROD

Umarım bu yazı bu tip ürün araştıran arkadaşlara yardımcı olur.

Herkese selamlar.

• Aktif subwoofer'lar doyurucu ve sarsıcı bass sesi vermezler.Sadece bass hissi verirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.