Merhaba arkadaşlar. Türk bayrağı sonunda zirvede dalgalanıyor Port Royal Leaderboard TOP 20 Core Clocks Leaderboard TOP 4 World HOLD Core AIR rekoru 2250mhz Kart dünyadaki en binned chip lerden birine sahiptir. Ambient TEMP 6C Stock AIR Cooling max temp 47C. Ramler TRFC 280 CL15 1.40v No Shunt Mod Delta 5000RPM Intake+ Silent Wings 3 High RPM No power limit No Vrel Kart FTW3 2012SN Chinese üretim first batch Evga https://www.3dmark.com/pr/628547 ![]() ![]() ![]()
![]() Yurtdışındaki arkadaşıma top 3 core rekoru kırdırdığım gün.
Bu konu altından 3080 lerinizin UV ve OC işlemi teamviewer ile girerek yaparım. Gönül işi para ve karşılık beklemiyorum zaten kabul de etmiyorum. Pm den discord unuzu atmanız yeterli. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 15 Aralık 2020; 12:13:44 > |
SILICON LOTTERY WIN EVGA FTW3 3080. | Port Royal AIR HOLD Record | TOP 4

-
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 14 Aralık 2020; 23:50:36 > -
Eline sağlık. Foruma böyle konular lazım işte
Pencere önü guzelmis balkona çıkarsan bence 3.lük garanti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
uçuyor uçuyor zorla lottery nasıl olur örneği
-
quote:
Orijinalden alıntı: Muten Baba
Pencere önü guzelmis balkona çıkarsan bence 3.lük garanti -
Eline emeğine sağlık süper değerler. Ama golden çip ne biliyim bu forumda anlayacak kapasite de arkadaşlar varmı. Birazdan yorumlarda meşhur golden çip yazılarını görürüz.
Yönetimin sana gpu overclocker rütbesi vermesini teklif ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Aralık 2020; 23:6:55 > -
quote:
Pencere önü guzelmis balkona çıkarsan bence 3.lük garantiBalkon da zaten kasa ama max 10dk durabiliyorsun ankara ayazında zaten AIO safe operation temp in aşağısına geldi neredeyse core lar 11C felandı
-
Bu sonuçlar için ugrasilmasi emek harcanması güzel balkonda donmaya değer
Senin memlekette ayaz yokmu strixe bir ayaz göstersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 11 Aralık 2020; 23:15:14 > -
tebrik ederim ama bence ocak-şubat gibi tekrar denemek lazım... 6 derecede böyle oluyorsa -3, -4 derecede ne olur çok merak ediyorum.
bana göre 2400 yine zor ama 2300 gayet mümkün soğuklar başlayınca...
yani yetmez ama evet diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 11 Aralık 2020; 23:14:4 > -
quote:
Orijinalden alıntı: StreamRolleRBalkon da zaten kasa ama max 10dk durabiliyorsun ankara ayazında zaten AIO safe operation temp in aşağısına geldi neredeyse core lar 11C felandı
Alıntıları GösterSıvı nitrojen yollayalım.
-
Top 1 hedefiniz var mi Mert bey? Bende Evgafanboi olarak seni kutluyorum abi, bide karta b0k atiyoduk az daha biosupdate yapmiyor diye. . . :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: REDSTONESıvı nitrojen yollayalım.
Alıntıları GösterDaha dur kış var bide Delta fan çok eski 5000 rpm tam basamıyor onu tamir ettirmek lazım. 2320 core gördüm zaten son ayar istiyor ince
@DarknessIsOurNewKingdom SoldierBRT yi geçemem kardeşim kartına ayarını ben cektım zaten. Memory lottery yi kaybettim malesef..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 12 Aralık 2020; 0:17:57 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR
Eline emeğine sağlık süper değerler. Ama golden çip ne biliyim bu forumda anlayacak kapasite de arkadaşlar varmı. Birazdan yorumlarda meşhur golden çip yazılarını görürüz.
Yönetimin sana gpu overclocker rütbesi vermesini teklif ediyorum.@powerstorm Gürkan hocamıza ilettik. Ne zaman görürse inşallah,Şenel abi teşekkür ederim
-
Mert kardeşim bu sonuçların hepsi aircooler mi ?
quote:
Mert kardeşim bu sonuçların hepsi aircooler mi ?Top 4 mu diyorsun ?
Brezilya ekibi LN2
Steve + Beardedhardware de LN2 + MOD
3ve4 benden zaten.
Benim HOLD un water block u top tier karttan bile yuksek cikmasi = Ankara ayazi balkon + streamroller ayarlari
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 12 Aralık 2020; 0:48:24 >
Fark çok ya bende öyle tahmin etmiştim , ama yine sizin kartlar baya iyi çıkmış şaşırıyorum. 3090 killer
Oh oh buralar şenlenmiş :D
Ankara ayazı nelere kadirsin
Bir'de AFYONDA denemek lazım. Onların LN2 si varsa bizimde ayazımız var
-
Ben golden çip falan da istemiyorum ahşap olur taşa falanda razıyım 699$ a duyurulan kart 1000$ satılıyor hiçbir yerde stok yok bu nvidianın yapacağı işe ben.
-
Bu kadar emek, bilgi, özveri herkeste bulunacak şeyler değil. Üstelik forumda kim yardım istese tereddütsüz yardımına koşman da cabası.
Gürkan hocam ne dersiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yüksek duyarlıklı olay süreölçeri nedir
- g sync nasıl açılır
- düşey senkronizasyon nedir
- gddr6 nedir
- gpu 100 kullanıyor
- nvidia 572.83
- amd radeon 780m
- ekran kartı resetleme
- vsync nedir
- gpu ekran kartı mıdır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X