Şimdi Ara

SILICON POWER 16GB (2x8GB) XPOWER Turbine RGB Gri 3200MHz CL16 - 699 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SILICON POWER 16GB (2x8GB) XPOWER Turbine RGB Gri 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram| ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/silicon-power-16gb-2x8gb-xpower-turbine-rgb-gri-3200mhz-cl16-ddr4-dual-kit-ram_u13493

İhtiyacı olan kaçırmasın. Bu fiyata 2x8GB ram kalmadı, RGB li hiç kalmadı.

• zaten itopyada da kalmamış

• Bu fiyata bedavaymış kaçırdık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 tane stok koymuslar kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mojidozirikato kullanıcısına yanıt
    1 veya 2 hocam bedava reklam yapıyorlar bilindik itopya taktikleri 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • itopya olan konulara girmeyeceğim bir daha boş yere konuda açılmasın bence kaç haftadır hangi itopya konusuna girsem stok yok bitti. 

• Benim de buna benzer bir ram ihtiyacım da var da tavsiye ettiğiniz bir ürün/fırsat falan varsa yazabilir misiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selmand kullanıcısına yanıt

Haklısınız. Başlığa "İtopya İçerir" yazılması uygun olurdu. Ona göre hiç bakmazdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKTURKBAYBARS -- 6 Şubat 2022; 13:56:52 >
  • secokul S kullanıcısına yanıt

yanlız bu ve bunun gibiler artık ne ayaksa, kasten 2 ay öncenin konularını bulup mutlaka abuk sabuk bir yorum yapıyorlar bu eski konuların altına saçma sapan yazılar yazıp hortlatmaktaki amacı anlayabilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ResistibiLiTy

yanlız bu ve bunun gibiler artık ne ayaksa, kasten 2 ay öncenin konularını bulup mutlaka abuk sabuk bir yorum yapıyorlar bu eski konuların altına saçma sapan yazılar yazıp hortlatmaktaki amacı anlayabilen varmı?

Pardon oncelikle sunu demek isterim kaç yillik uye olduguma dikkat etmeni rica ediyorum. Boyle seyler de yapmadigimi birazcik profilimi yazdigim konulari baksaydin, demezdin diye dusunuyorum. Laf soylemeden once ufak bir araştırma rica ederim!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.