Şimdi Ara

Silicon Valley (2014-) HBO | 6. Sezon Başladı (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
615
Cevap
19
Favori
20.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • listen baby you're gettin hitched and I was born to roam

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bana mı öyle geldi bilmiyorum ama akmayan, tutuk bir bölümdü. sanki gilfoyle dinesh olayına biraz daha zaman ayrılsa daha iyi olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khiron -- 30 Mayıs 2017; 13:29:5 >
  • Şu adam bir kurtulamadı bizimkilerden ahahahah

Gilfoyle ve Dinesh ikilisi de her zamanki gibi iyiydi.
  • S4E6'daki Cebelitarık göndermesini anlayan var mı?
  • 4x3 Richard kapıyı tekmelemesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4x7

Dinesh hariç bütün karakterler döktürdü bu bölüm. Özellikle Jian Yang ve Jared, yoksa Ed Chambers mı demeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolganaber -- 5 Haziran 2017; 16:29:54 >
  • Buzdolabı ekranına koptum ya..
  • Erlich'in ayrılma sebebi neymiş?

• To make you feel bad. Because you're fat. And poor

4x8
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Dizi bu sezon başı biraz afallasa da son bölümlerle baya baya toparladı ve çok güzel bir hal aldı

• Richard'ın üzülmüş gibi yapması çok iyiydi. Erlich'i yangının içinde görünce ölecek sandım.

• bir an erlich'i öldürüyorlar sandım yangında yav

4x9

• We're .. rich

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bölüm harika.

Richard kıskançlık yüzünden herşeyi batırıyordu neyse ki Hoover adamlık yaptı. Jared muazzamdı. Dinesh yine güldürdü. Cidden Jared "Poopfare" Gavin geri dönecek gibi ama Erlich nasıl bırakacak hala belli değil. Son olarak Masuka reis
  • 4x9, Hoover adamlığı
  • Jean Yaaaaaaaaaaaangg !!!
  • 4x9

richard dinesh'in çantasına hazırladığı aleti koyarken öldüm gülmekten ya

Richard: I am going to put this in your backpack 
    Denish (the only guy with brown skin): Oh no
    Richard: No, it's fine. And you, you are going to hold this kill switch. And then you are going to walk into the most densely populated area you can find, alright? If you see security coming you just press that button and poof, your gone.
    Danish: I'll get as many of the motherfuckers as I can!
    Richard: We'll be rewarded in the end.

• Erlich diziden ayrıldı ama her an geri gelebilirmiş gibi umarım diğer sezon geri döner.

4x9 da dinesh üzerinden canlı bomba göndermesi çok acımasızcaydı ama güldürdü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elonardo -- 21 Haziran 2017; 0:35:13 >
  • s04e09 spoiler

Erlich reyizin bu kadar acımasızca uğurlanması üzdü. Bir de ev Erlich'in değil mi o giderse evin sahibi kim olacak?
  • 4x10

Sezon genel anlamda iyiydi de, bence önceki sezonlar kadar iyi değildi, yine Gavin döndü ve her şey başa döndü gibi oldu... Gilfoyle çok iyidi bu bölümde.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.