Şimdi Ara

-Silindi-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teberzin -- 9 Nisan 2021; 11:46:45 >

• https://www.asus.com/Motherboards/P5GCMX1333/HelpDesk_CPU/

bu siteden anakartınızın desteklediği tüm işlemcileri görebilirsiniz. e8400, e8500 gibi işlemciler iyi sayılabilir bütçeniz müsait olsaydı platform değiştirmenizi önerirdim. bu işlemcileri fahiş fiyattan satmak isteyebilirler gün içerisinde size bulabileceğim uygun fiyatlı linkleri gösterebilirim. hayırlı geceler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de 40-45 liraya bulunabiliyor e8400. 50 liradan fazlasını vermeyin. Aliexpress'te de 11-12 dolar civarına satılıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darcyn -- 1 Ağustos 2015; 3:09:28 >
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    2. El korkuyorum be :'(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teberzin kullanıcısına yanıt
    İşlemcide kolay kolay sorun çıkmaz. Sıfırını bulman zor bulsan da absürd bir fiyat isteyeceklerdir.
  • Darcyn kullanıcısına yanıt
    Oc falan yapilmissa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teberzin kullanıcısına yanıt
    Bir şey olmaz. Overclock öcü falan değil Türk insanının işlemciye araba gibi bakmasının bir sonucu olarak kötü görülüyor. Ebay'de overclock yapan yabancılar gayet yazıyor şu hızlarda kullandım diye ki bence daha güzel alet takoz mu değil mi anlıyorsun. 10 sene orta-üst seviyede overclockla çalışmış işlemci çok çok az daha fazla voltaj istemeye başlar bu kadar ki sen zaten stock halde kullanacaksan seni alakadar eden bir durum değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    silindi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.