Şimdi Ara

silindi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HopladaGEL -- 7 Eylül 2017; 22:15:18 >

• Dostum sakin ol saglik bakanina ulasmana gerek yok herhangi baska bir yetkilide gayet yeterli olur ankaraya gidince saglik bakanligina git ama once randevu al 2 gunde bu isi halledebilsin gibime geliyor
    Edit telefon ile bakanligi ara bilgi al simdi dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D09D347C5 -- 22 Kasım 2016; 0:8:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopladaGEL

quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

Dostum sakin ol saglik bakanina ulasmana gerek yok herhangi baska bir yetkilide gayet yeterli olur ankaraya gidince saglik bakanligina git ama once randevu al 2 gunde bu isi halledebilsin gibime geliyor
    Edit telefon ile bakanligi ara bilgi al simdi dene

Efendim şimdi bu belgenin acilen onaylanması gerekiyor yani doktorun dediği bu ve doktor bunu normal birşeymiş gibi söylediği için bu belgeyi benim acilen yarın onaylatmam gerekiyor belgeyi saat 10 gibi alacağım ve ilk uçakla Ankara, bunun için 2 gün beklemek gibi bir süre zor bunu düşünürken neler geliyor aklıma anlatamam o iki günde ya birşey olursa ....

2gun derken gitme imzalatma donme ayri gunler gibi dusundum simdi gitsen randevu alabilirsen sabaha alirsin gerkli kagidi once bir bakanligi ara numaraya internetten bak kapalidir belki ama acil vb tarzi birsey saglik bakanligi icin olabilir konuya hakim olmadigimdan baska ne yapilir bilmiyorum ama amak belgeyi almaksa yarin alip donme sansin var kesin gitmelisin

• Senin yasin kucuk annen baban yokmu kardesim

• quote:

Bulabildiğim her telefonu aradım Sağlık bakanlığı, Recep Akdağın sitesinden yönlenip Ak Parti Genel Merkezini hepsi sabah 9 da diyor şu saatte nereden kimin ile konuşa bilirim bilmiyorum ????? Şuan tek yapabildiğim bir iletişim kanalı aramak ve fosur fosur sigara içmek....

184 u ara bide annen baban yokmu senin

• quote:

Allah'a şükür varlar annem kardeşimin yanında babam herhangi bir duruma karşı hastanede bekliyor

Tamam baban ilgilensin bu durumla. Seni belki muhatap bile almayabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    Silindi.
    5 ay önce açıldı
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.