Şimdi Ara

1305 ve DUPELER silindi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar gece admin vurgun yapmış :D oyuna bi girdim çoğu millet çırılçıplak admine sayıyorlar dupelerin hepsini silmiş allahtan benden item silinmemiş demek dupe değilmiş...şu an maradondan alışveriş gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz bence...

• Ewet harka oldu silinmesi benden hiçbişey silinmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manif3sto

Ewet harka oldu silinmesi benden hiçbişey silinmedi
    yaw ben raptor almıştım çok önceden o silindi pike var elimde şuan prty bekliom lvl diolar 61 diyince küfür ediolar

• quote:

Orijinalden alıntı: RespecT

yaw ben raptor almıştım çok önceden o silindi pike var elimde şuan prty bekliom lvl diolar 61 diyince küfür ediolar

Alıntıları Göster
    ya çırılçıplak geziyor millet nasıl küfür ediyo şu an cz de admıne :D

• quote:

Orijinalden alıntı: YeDiKuLeLi

ya çırılçıplak geziyor millet nasıl küfür ediyo şu an cz de admıne :D

Alıntıları Göster
    Ben bittim arkadaşlar, +7 raptor gitti, dupeymiş. Aldığım cocukda çok sağlamdı. Hemen cocuga PM attım, dedim raptor silindi. BEni yanına çağırdı, cocuga bi bakım hiç bir şeyi kalmamış. Çırılçıplak benden daha kötü durumda. Dupeyi yapan şerefsizler, ben sizin ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencyazilim

Ben bittim arkadaşlar, +7 raptor gitti, dupeymiş. Aldığım cocukda çok sağlamdı. Hemen cocuga PM attım, dedim raptor silindi. BEni yanına çağırdı, cocuga bi bakım hiç bir şeyi kalmamış. Çırılçıplak benden daha kötü durumda. Dupeyi yapan şerefsizler, ben sizin ....

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkeze geçmiş olsun işte bu dupe olaylarının sonu böyle hüsran :(
  • quote:

Alıntıları Göster
    Geçen gün birisinden 500k ya Warrior Chitin (Gövde) +2 almıştım Dedim kesin dupedir ama yinede alcam 500k nedirki. +3 yaptım ama satmamıştım. Dupeler silinince dedim gitmiştir heralde. Baktım gitmemiş. 500k ya has chitin almışız yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    silindi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Abi insan çok kötü oluyor ya. Size yemin olsun ki daha dün akşam bir arkadaşım geldi ve dupe yaptıgını söyledi, hatta gözümün önünde dupe yaptı, sonra da bana getir senin raptıru da dupeleyim, satarsın 900m yaz hemen gider dedi. Ben çocuga hayır dedim. Olmaz dedim, yakışmaz dedim, şimdi olanlara bak. Vay anasına bee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencyazilim

Abi insan çok kötü oluyor ya. Size yemin olsun ki daha dün akşam bir arkadaşım geldi ve dupe yaptıgını söyledi, hatta gözümün önünde dupe yaptı, sonra da bana getir senin raptıru da dupeleyim, satarsın 900m yaz hemen gider dedi. Ben çocuga hayır dedim. Olmaz dedim, yakışmaz dedim, şimdi olanlara bak. Vay anasına bee.

Alıntıları Göster
    heralde şuandan itibaren malzeme fiyatları uçuşa geçecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantuni1

heralde şuandan itibaren malzeme fiyatları uçuşa geçecektir

Alıntıları Göster
    geçti bile...

raptor +7 satıyor bebenini birisi 25 GB diye adi nisan.
  • Ya bende de 54 ve 57 kağıdı inşallah silinmemiştir. satan adam hepsinden 4 er tane satıyordu böyle saçmalık olmaz. fuking gm . dün gece katliam yaptı diez server inda hiç acıma denen bişi yok.
    tuna_han illegal itemler yüzünden banlandı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubzeRox

Ya bende de 54 ve 57 kağıdı inşallah silinmemiştir. satan adam hepsinden 4 er tane satıyordu böyle saçmalık olmaz. fuking gm . dün gece katliam yaptı diez server inda hiç acıma denen bişi yok.
    tuna_han illegal itemler yüzünden banlandı..
    +7 CHITIN BOW SATIYORUM ISTIYEN VARSA

35 GB
  • kardeş konuyu değiştrme lütfennoyunda satamadığın şeyi burdamı satıcan
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

manyak mısın aga sen nie gülüyon ağlaman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantsatin

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

quote:

genç yaşta kafayı sıyırdı garibim

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

la olm sinirden kafayı yicem deruya 800 vurmak için sword dancing kullanıom yaw silah çıkartmam lazm en azından glave

• quote:

quote:

quote:

la olm sinirden kafayı yicem deruya 800 vurmak için sword dancing kullanıom yaw silah çıkartmam lazm en azından glave

Alıntıları Göster

anlaşılıyo ki Skill bug kalkmamış silahın için de üzüldüm

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    GIDENLER LISTESI (SERVER CYPHER)

+8/80 IRON BOW
    +7/12 ROGUE CHITIN PAULTRON
    +7/12 ROGUE CHITIN GAUNTLET
    +6 CHITIN SHIELD
    PLATINUM RING

iste bunlar benim silinenlerim arasinda.acayip sinirliyim suanda.bunlari almak icin kredi kartimdan scroll alip satmistim gunlerce.tek diyecegim su bunlari bana satan kisiler gercek hayatta karsima cikmasinlar.onların allahıyım benden korksunlar!!!

• quote:

Alıntıları Göster

skill bug derken neyi kastetmek istedin?
    *yaw berkan alıntıyı yapamamışsın bizim msjlarda karıştı msj a bak*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RespecT -- 10 Kasım 2005, 11:58:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

GIDENLER LISTESI (SERVER CYPHER)

+8/80 IRON BOW
    +7/12 ROGUE CHITIN PAULTRON
    +7/12 ROGUE CHITIN GAUNTLET
    +6 CHITIN SHIELD
    PLATINUM RING

iste bunlar benim silinenlerim arasinda.acayip sinirliyim suanda.bunlari almak icin kredi kartimdan scroll alip satmistim gunlerce.tek diyecegim su bunlari bana satan kisiler gercek hayatta karsima cikmasinlar.onların allahıyım benden korksunlar!!!

Alıntıları Göster
    Arkadaslar çoğu kişinin gerçek emeğiyle pazara gidip aldığı itemler gitti işte böle bende pazardan aldım benden silinmemiş hiçbir şey (bu forumda bana dupe itelerin diyenlerin yüzleri kızarır umarım) geçmiş olsun arkadaslar ne diyim çoğu kişi oyunubırakıyor 63 64 lvl adamlar +8 raptorlar gitmiş full +8 shelleri gitmiş hepsi dünya para daha dün arkadasım cs kalkan aldı bir dünya para o gitti yazık ya :(

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.