Şimdi Ara

1305 ve DUPELER silindi... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cypherda oynuyorum Karus ırkından Warrior charım var adı _BuLLDoZeR_ oyunda oynadıgımdan beri pazardan sadece +6 str gibi basit yuzukler hariç alış veriş yapmadım ne varsa kendim bastım yuzukleri kupelerimi +9 a kadar bastım giydigim chitinları da golemden cıkardı elemanlar sıcakken aldım..
    Ben gunduzleri pazar kurup gece devamlı kastım golemde kastım genelde ve LvL 56 oldum ama bunları yapmayan veya parası olanlar devamlı alış veriş yada dupe işine girdi üzüldüm heleki CYPHER da GM lerin 3 maymunu oynar gibi davranışları beni cok uzdu.
    1 ay öncesinde İB +6 bulamazken bir cok itemi bulamazken GM lerin göz yummaları sayesinde heryer item vs. seyler le doldu. ve bugun herkes bunun acısını yaşadı ve gerçekler her zaman acı olur.
    Bence aglamanın deil gercekten oyunu oynamanın sırası geldi ama bu serverlarda deil. YENİ bir SERVER da yeni den diyorum. ve KEŞKE DUPELERE DEİL DE SeRver lara reset gelseydi de SIFIR dan başlasaydık kasmaya ve empire tadı gelseydi...
    bundan baska aklıma yazacak bişi gelmiyor !!

• cyperde _BuLLDoZeR_ i tanımıyanı dovuyorlar zaten sende bırakcan demek serveri afferum
  • vay bbaday sen ölmedinmii daha ben seni BOSS lar yatırdı sanıodum rezz falan arıodun sen :P
    bırakmayacam da yeni server bekliom gelirse acırsa şirket sahipleri bize alın size server derlersee die
    yoksa bu oyun böle dupeli mupeli cekilmio valla canım sıkıldı ben bi BİRA acayım en iyisi en sogundan :D
  • ac kardesim ezik savaslarında topladıgın np lerle kral olacaktın ama serveri bırakırsan gidecek okadar np ne poh yicen o zaman ulen 56 lv ile 60 lıkların arasında geziyodun :) hain seni
  • baba guldurdun beni yazdıgına deil bugun KRAL ı gördum CYPHPERDA hala guluyom buna beyaz pelerin giydirmişler elinede asa vermişler SÜNNETLİK bebeler gibiydi hala guluyorum ve koltuktan dustugum an suan ve hala guluyom
  • o kral benim
  • lanet olsun +8 raptorum , 8/15 pad ım gıttı ben napıyım mal gbı ekrana bakıp durdum 20 dakka
  • OKADAR PARA VERİP ALDIĞIM BLAST DUPE ÇIKTI
  • ohhhh be dupe falan deilmis icim ferahladi bir anda adam delikanli adammis helal olsun adama
  • quote:

Orjinalden alıntı: melihcelik

Fiyatların artması bir işe yaramaz.Kimsede alacak bütçe yok şuanda.Bu nedenle istediginiz kadar 35-40-50gb degin.Bu kadar para veren bir zor çıkar.Yani kısacası fiyatlar çok ucuzlayacak.Birkaç gün belki hafta böyle olabilir ama ucuzlar.Bu arada oyunu bırakanlarda cabası olacak.Kısacası Knigth Empire diye birsey bir düzeltime gitmedikten sonra bu saatten sonra zevkini herkes için yitirecek.

Gelelim dupeciler:Sonunda muradınıza erdiniz.Hayatmızda stres attıgımız bir bu vardı sizin gibi insan müsfetteleri yüzünden bunu da yitirdik.Kızamıyorum lakin bunların çoğu çocuk.Büyük olanlar ise Allaha havale.Tabii Allah inançları varsa korkarlar ki kesinlikle yoktur.Sahtekar adamın Allah la ne işi olsunki(!) Benimde üzerimdekilerden bir tek başlığım kaldı.Birazda param.İşin ilginci iron bowu bugun sabah satıyordum 13gbden.Düşünsenize alan arkadaşın da halini.Sonra benle kuracagı diyalogu.yasayacagı stresi?Yani benim elimde patladı ama başkasına zarar gelmesindense başım sonradan agrayacagına sımdı kopsun ip.

Dupe olayı elbette çözülmeliydi ama sorun şu:Kanunlarda geriye yönelik bir değişim olmaz.Yani geriye dönülmez bundan sonrasına bakılır.Şimdi birçok kişinin hakkı yendi.Demokratik bir yaklaşım olmadı amatörce bir davranıştı bu yapılan.

Madem böyleydide biraz daha yatmayıp tembellikten kurtulsaydı KE ve bunu Su KE ye gecerken yapsaydı?Kimse bunda bahane de aramsın.Bu sadece tembellikdir arkadaşlar.Oyunu yapanların tembelliği.Madem böyle o zaman neden pazarcılık var?Neden pazar olyı var?Bunun yerıne bundan sonra ama öncesi degil dupeli malların satısını ysaklayamazlarmıydı?Dupeleri otomatik silen bir program yazan arkadaşlar bunu yapmak yerine satılmasını engelleyen bir sey yapamazlaarmıydı?Bu tembelliktir....Neyazıkki...

Uzun lafın kısasıbu oyunu tek kötü yapan tarafı yetkili diye bir kavramın geçerli olmadığı.Daha ulaşıp sorunlarınızı dile getirecek bir kesin yer yok.Bu oyunda tek kızdıgım yön buydu ve bugün ağır bir darbesni yemiş bulunuyoruz.

Hepimize daha dogrusu haklı iken mağdur olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

Güzel Konuşma Tebrikler...

• Dupecilerin mallar yerinde duruyo millet olanlar gene istemeden dupe malları alanlara oldu.inn hosteste mirage +7/70 vardı dupe olduundan kıllanıyodum satmaya üşendim bu yazıyı oluyunca oyuna girdim bi baktım uçmuş ayrıca hosttaki 250-300m arası parada silinmiş.Şimdi hostes fullken 1 tane dupe mal olunca para silinio lakin bilinçli dupe yapan bi arkadaşımın bütün mallarından 1 tane bile zaiyat yok.+7 shell set ve +7 ib si duruyo. adam akıllı dikat çekmemek için +8 lemedi malları ve 1 mal dahi kaybı olmadı.Ama ben istemedende olsa dupe mal bulundurduumdan mal silindi + hosttaki para.Gb lerde vardı hosteste onlar duruyo yani lullandıkları salak program dupe mal bulnca malı ve parayı silio.
    Hala dupe yapmamayı öğütleyenlere kapak olsun.Haftasonu oyun kalabalık olur.Pianada basın dupe malları kendiniz upgradeleyin +7 yapın bırakın.Dier kopyaları silip yokedin.Elinizde tek bir parça +7 bırakın ve babalar gibi oyununuzu oynayın salaklık dupe yapmamakmış.

• quote:

Orjinalden alıntı: kasimguven

yedikulellliii gonul rahatlığıyla item alabilirsiniz diyosun ama şimdide nsaıl dupe yapıyolar biliyomusun trade den veriyolar itemi oyunun gerisarması için maradona gidip dc oluyolar al sana dupeeeeee offfff tam olarak kaldırılmadan bidaha hayatta item almam 1milyarlık itemim gitiiiii 1 milyaaaaaaaaaaaaaaaaar

aga artik dupe olmuyor, tradeden sonra kapidan geçemiyorsun, 2 dakika boyunca izin vermiyo
  • ya şimdi artık pazarda dupe mal kaldımı kalmadı mı yoksa hala duruyomu biz nasıl anlayacağız dupe mal olup olmadığını ??????????
  • bende gidenler
    +8 iron bow +7 set +9 yüzük +3 amulet of dek +6 iron bow +5 shell
    kardeşimden silinen itemler
    +8/80 raptor +8totamik +8mirage swort +8 deep skar +8 ... ve +7 warrior shell set,

ikimizde lvl 60 üstüydük
    klan türkiye klanı
    bu oyun baydı bırakabilirz
  • Arkadaşlar dupeleri yerinde duranlar varmış.Zaten dupe olmayan şeylerde silindi.Yani sanıyorum burada dupeleri değil dupe olma olasılığı yüksek olan şeyleri sildiler.Harpyden düşen miragemız neden siliniyor?Dupe olduğu için mi tabi ki hayır....!!!
  • benim aldığm 3 tane golden pendat(+6 dex) bunları scroolla +7 yaptım ve bugün oyuna girdiğimde o bile yoktu düşünsenize kendim yaptığım bile gitmiş bu +6 dexlerden biri benimdi birini aldım 2 cisini arkdaştan aldıydım ama sanki dupeymiş gibi onu bile silmişler
  • full chitin set, 2 tane mirage ve 1 tane iron x gidince mecburen dexter rogue oldum ve şu an platelerle ve elimde +7 horn crossbow ile geziom.muahahahahahaahahahahaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaNaRoMa HaReM

Geçen gün birisinden 500k ya Warrior Chitin (Gövde) +2 almıştım Dedim kesin dupedir ama yinede alcam 500k nedirki. +3 yaptım ama satmamıştım. Dupeler silinince dedim gitmiştir heralde. Baktım gitmemiş. 500k ya has chitin almışız yani

o dupedir kesin silinmeyişinin nedeni sudur.. her itemin bi seri nosu vardır ve bunu herkes bilio galiba. gm bakıo ki aynı seri no varmı varsa siliyo.. seninki silinmemiş chitin çünkü + basarak onun seri nosunu değiştirmişsin.. yani dupe malı knightta has mala çevirmişsin.. yani kara chitin aklamışsın.. unutmayın ki dupe bir iteme upgrade bastığınız anda dupe olmaktan çıkar.. çünkü knightta kendine has bir seri noya sahip olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SinapS -- 10 Kasım 2005, 15:00:48 >

• Selamın aleyküm
    ben bıçakçıyım ve dogru soyluyorum 2 hafta gibi bi sürede harpylerden aşagı yukarı
    9 tane mirage düşürdüm...neyse işin bu yanı güzel 3 tanesini +5 yapmayıda başardım
    2 si elimde 1 de satılık die neyse müşteri bulamadım ve pazarı açık bırakıp yattım
    sabah baktım dc olmuşum yeni patch ı yükledim girdim oyuna ve .........
    abi dupe deildi harpyden düşmüştü sadece o mu chitinler,fp goblinler silver barlar paralar.....
    yemin ederim gm e 3 saat pm den küfür ettim(!) sonunda beni banladı neeyse bende oyunu bırakmak için bi sebep bul muş oldum bu arada silinen chitinleri falan da golem vb yaratıklardan düşürdüm yani onlarda temiz mal ama gmleri tebrik ediom artık hiç lag olmıcak bu arada bende linezeus ta lineage ye başladım gmler saolsun arklarda gecti l2 ye oooh birlikte kasıoz.....coktan 60lara merdiven dayadık valla clanımızın kalesi bilem var bekleriz....

• BENN yandımmmm

gidenler varya işte bunlar

+8 vıper staff 2 tane

9 tane kekuri

+7 chıtın shell

+8mırage

+8 raptor 2 tane

iştee güttüü bular gittiiii

6 ayımı verdim ben bunlara

charın lvl 62

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.