Allahtan yeni server geliyor yoksa çatlardım ben sinirden.Oynanmaz artık diğer serverlarda.aylar sonra sıfırdan başlamak zor olucak ama bırakamıyorum şu illeti.
ne zaman geliorrr
Ya size bişey değim mi bende de dupe ıtem lar var arkim yapmış bana verdiydi ama hiç biri silinmedi??? hepsi duruo...Ama bunun sebebi bu ıtemlerın mirage +1 di +6 yaptım upgrade edince dupe den çıkıo new oluo :) büyük ihtimal bu yüzdendir.İki tane bunun gini ıtem ım var sapa sağlamlar...Eyer dupe kalkdıysa gerçekten şunu söyleyim piyasa allak bullak olur herşey çook pahalı olur...Yani ucuz ne görürseniz alın derim...Çünkü piyasa da bir sürü +1 mirage var bunun sebebi dupe tabiikide bu kadar çok mirage olunca fiystlar ucuzlaşıo.Bunun gibi bir sürü Item...dupe nin kaldırılması en az 1 ay hepimiizin zararına olcak...Piyasa Kendini Bulana Kadar...
bendeki düperler silinmedi para silinmedi
1305 mi çıktı abi yuh ne zaman ?
valla beyler her ne kadar ib +6 ma üzülsem de güvenli pazarın tadı bi başka oluyor.Gaza geldim sinirlendim ve para döndürmeye başladım. daha az önce 2 tane +4 mirage yaktım ama şu an 300m para var.Valla pazar çok zevkli......
bırakın şu oyunu lineage e başlayın
quote:
Orjinalden alıntı: Daywalke®
bırakın şu oyunu lineage e başlayın
para döndürüyom ama arkada bi taraftan da lineage yi indiriyor.
bana lineage hakkında servler hakkında biraz bilgi yazabilir misin pm den "Daywalke®" kardeş...
abi biz senle msnden konuşmuştuk diye hatırlıyorum ben sana direk msnimi atim pmden oynadığım serverda türk az var yanlız hissediyorum kendimi
ağlamımda napıyım şimdi 2 roc+3 raptor +8 full sheller hepsi bi anda gitti priesttende mirage sword +8 kıyafetler ulen ben böle işinnnnnnnnn
quote:
Orjinalden alıntı: VizonTele
Ya size bişey değim mi bende de dupe ıtem lar var arkim yapmış bana verdiydi ama hiç biri silinmedi??? hepsi duruo...Ama bunun sebebi bu ıtemlerın mirage +1 di +6 yaptım upgrade edince dupe den çıkıo new oluo :) büyük ihtimal bu yüzdendir.İki tane bunun gini ıtem ım var sapa sağlamlar...Eyer dupe kalkdıysa gerçekten şunu söyleyim piyasa allak bullak olur herşey çook pahalı olur...Yani ucuz ne görürseniz alın derim...Çünkü piyasa da bir sürü +1 mirage var bunun sebebi dupe tabiikide bu kadar çok mirage olunca fiystlar ucuzlaşıo.Bunun gibi bir sürü Item...dupe nin kaldırılması en az 1 ay hepimiizin zararına olcak...Piyasa Kendini Bulana Kadar...
dostum mirage in fazla olması dupe deil artık harpylerden felan hep mirage düşüyo ondan okadar fazla piyasada mirage
bende hiç ıtem silinmemiş demekki helal para ile alınmış helal itemlermiş
itemleri silenen arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
Helal parayla oldugunu ne bilecez?Ama helal itemler oldugu kesin
Arkadaşlar silinen şeylerin %90 ı +7-+8 itemler.Ve kendi ellerimle yaptıgım +7 item bile silindikten sonra kurunun yanında yaşıda çok güzel yakmışlar...
yaa iyi ama bizim suçumuz ne biz pazardan itemi almışız....tamam dupeyi kaldırdınız ama itemleri nie siliyosunuz aylarca para biriktirip duper kurbanı olanları hiçmi düşünmüyosunuz itemlerim gittiiii itemlerin lanet olsun boyle oyuna ...............................
yedikulellliii gonul rahatlığıyla item alabilirsiniz diyosun ama şimdide nsaıl dupe yapıyolar biliyomusun trade den veriyolar itemi oyunun gerisarması için maradona gidip dc oluyolar al sana dupeeeeee offfff tam olarak kaldırılmadan bidaha hayatta item almam 1milyarlık itemim gitiiiii 1 milyaaaaaaaaaaaaaaaaar
ya hiç yoktan yeni item alacak para bırakın insafsız bu adminler
Arkadaşın +8 iron bow gitti :P dupe gold barla satın almıştı onu:P ama onun yanında kendi bastığı +6 chitin de gitti >:( gerçekten kurunun yanında yaş ta gitmiş
adamın uyelikle kasasına giren trina yı silmişler siz itemden bahsediyyorsunuz. k2 iyice sacmalamaya basladı. boss drop u olan elf belt ( talos drop) gidiyor. dupe olduguna %90 emin oldugum ( pazarda ezik chardan almıstım) warior earing duruyor. ben anlamdım bu isten ama hadi hayırlısı.
gerizekalı yaaa bu adminler illa oyunun b*kunu çıkartcaklar para kaybetcekler eski k.o çok güzeldi eskisine donelim hadi olmadı tam buna alışmışken dupeleri sildi salaqlar iyice oynanmaz hale getirmeye çalışıyolar aslında butun kullanıcılar itemelri geri istedikleri şeklide e -mail atarlarsa gmlere bence hepsi gelicektir ama bu................ lar naaptıklarını zannediyolar hiç bilmiyorum yasak olmasa var yaaa ne kufur ler etcem ne kufurler etcem aklınız durur o derece yani insanın sinirini bu kadar bozabiliyoalr
Benimde 35 kaadım gitti yaa tradeyle almıştım sizin giden itemlere göre eziq bişe ama benim bütceme göre iii bi parçaydı tüh
ya beyler geçmiş olsunda ,ama yeter artık düzelsin şu oyun bu ne skill bug dupe valla mage im iyiki papermiş ezik elbisesi yetiyoo e onuda haliyle almıyom.Ama bizim arkadaşın mastır skill için aldığı itemler gitmiş ona şaşırdım onuda dupe yapmışlar adam 60 oldu gece sabah mastır yaparım dedi girdiğinde herşey sıfır.Bide skill bugı düzeltirlerse süper olur .BİDE BENDE DUYDUM AMA BU YENİ SEVER İŞİ NE TÜRK SEVERI FALAN DİYOLAR HATTA ADRESİ koturk.com veye koturk.net olacakmış falan diyolar yoksa omu bu yeni server