Şimdi Ara

1305 ve DUPELER silindi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sword dancing kullanıom lvl in düşük gibi geliyo da
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkantsatin

sword dancing kullanıom lvl in düşük gibi geliyo da

lvl 61 el_morad warrior evet lvl im düşük
  • Benim iron crosbow +7 ve citin rogue pauldron gitmiş. İyi de ben bu oyunda asla macro, dupe vs. hile yapmamış biri olarak; bir başkasından aldığım item(emeğimle kazandığım bilmem kaç milyonlarca coinler vererek) dupe diye silinice cezalandırlan ben olmuyor muyum? Nerden bileyim ben aldıgım itemin dupe olup olmadıgını? Oyunu yapanlar böyle bir uyarı mesajı koyabilmişler mi? O malı yapan adam benden kazandığı parayı yedi. Ödüllendirlmiş olmadı mı? Bu, tam anlamıyle bir kepazelik ve oyun bırakma nedenidir. Başka yazılacak hiçbir şey yok bu konuda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozdeniz72

Benim iron crosbow +7 ve citin rogue pauldron gitmiş. İyi de ben bu oyunda asla macro, dupe vs. hile yapmamış biri olarak; bir başkasından aldığım item(emeğimle kazandığım bilmem kaç milyonlarca coinler vererek) dupe diye silinice cezalandırlan ben olmuyor muyum? Nerden bileyim ben aldıgım itemin dupe olup olmadıgını? Oyunu yapanlar böyle bir uyarı mesajı koyabilmişler mi? O malı yapan adam benden kazandığı parayı yedi. Ödüllendirlmiş olmadı mı? Bu, tam anlamıyle bir kepazelik ve oyun bırakma nedenidir. Başka yazılacak hiçbir şey yok bu konuda.

Çok haklısın dostum sonuna kadar katılıyorum dupe iteme çare bulmaları lazımdı bi şekilde...tek kelimeyle yazık bu kadar millete ya
  • walla bende sürülerce dupe item wardı hiç biri silinmemiş
  • arkadaşlar 6 aydır oynuyorum oyundan sogudum yaa bilmiyorum siz milyarlarla ugraşıyo olabilirsiniz ama bende 500 m vardı silinmiş kafayı yedim yaa 6 ay boşunamı a.q neyse ama buna çare bulunmazsa herkezin hali zor
  • +9 Dex Ringim Silinmiş 2 Tane
  • Fiyatların artması bir işe yaramaz.Kimsede alacak bütçe yok şuanda.Bu nedenle istediginiz kadar 35-40-50gb degin.Bu kadar para veren bir zor çıkar.Yani kısacası fiyatlar çok ucuzlayacak.Birkaç gün belki hafta böyle olabilir ama ucuzlar.Bu arada oyunu bırakanlarda cabası olacak.Kısacası Knigth Empire diye birsey bir düzeltime gitmedikten sonra bu saatten sonra zevkini herkes için yitirecek.

Gelelim dupeciler:Sonunda muradınıza erdiniz.Hayatmızda stres attıgımız bir bu vardı sizin gibi insan müsfetteleri yüzünden bunu da yitirdik.Kızamıyorum lakin bunların çoğu çocuk.Büyük olanlar ise Allaha havale.Tabii Allah inançları varsa korkarlar ki kesinlikle yoktur.Sahtekar adamın Allah la ne işi olsunki(!) Benimde üzerimdekilerden bir tek başlığım kaldı.Birazda param.İşin ilginci iron bowu bugun sabah satıyordum 13gbden.Düşünsenize alan arkadaşın da halini.Sonra benle kuracagı diyalogu.yasayacagı stresi?Yani benim elimde patladı ama başkasına zarar gelmesindense başım sonradan agrayacagına sımdı kopsun ip.

Dupe olayı elbette çözülmeliydi ama sorun şu:Kanunlarda geriye yönelik bir değişim olmaz.Yani geriye dönülmez bundan sonrasına bakılır.Şimdi birçok kişinin hakkı yendi.Demokratik bir yaklaşım olmadı amatörce bir davranıştı bu yapılan.

Madem böyleydide biraz daha yatmayıp tembellikten kurtulsaydı KE ve bunu Su KE ye gecerken yapsaydı?Kimse bunda bahane de aramsın.Bu sadece tembellikdir arkadaşlar.Oyunu yapanların tembelliği.Madem böyle o zaman neden pazarcılık var?Neden pazar olyı var?Bunun yerıne bundan sonra ama öncesi degil dupeli malların satısını ysaklayamazlarmıydı?Dupeleri otomatik silen bir program yazan arkadaşlar bunu yapmak yerine satılmasını engelleyen bir sey yapamazlaarmıydı?Bu tembelliktir....Neyazıkki...

Uzun lafın kısasıbu oyunu tek kötü yapan tarafı yetkili diye bir kavramın geçerli olmadığı.Daha ulaşıp sorunlarınızı dile getirecek bir kesin yer yok.Bu oyunda tek kızdıgım yön buydu ve bugün ağır bir darbesni yemiş bulunuyoruz.

Hepimize daha dogrusu haklı iken mağdur olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun.

• eft düpe ler silindi ama siz yinede alış weriş yapmak için 1 hafta bekleyin :D
  • ya benimde 3 itemim silinmiş neyseki satacak bi şeyler kalmış onları satıp +7 veya +8 iron bow alacam ama bu forumda iron bow'u olupta güvenebileceğim kişi varsa forumdaki bi kişiden alayım en azından eğer silinirse item derim şu adlı kullanıcının verdiği item silinmiştir die
  • OLamaz benim mage in +7 viper ı ve full plate goblin i gitmiş ... Hay a.s
  • ironbow +6 GİTTİİİİ.
    yaw şu zamana kadar ne dupe ne hack hadi onları geçtim millete kazık atmaya bile çalışmamış biri olarak çok kötü oldu bu iş.Ulen vay beeee.
    Ama eğer dupeler sonsuza kadar silindiyse olsun varsın tekrar kasarız güvenli oyun daha bi zevkli....AMAAAAAA tekrar dupe işi başlarsa canımı dişime takıp dupe yapmaya çalışırım...
  • HERKESE GEÇMİŞ OLSUN
    Ah dupeler gittiği gibi şu skill bugta bir gitseydi keşke
  • ŞELLLL SETTTT RAPPPTOORRRRRRRRRR AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA YOK BOLE YA ŞŞİMDİ OYUNU BIRAKMADA NE YAPPPP TAKILAR FALANDA KALMAMIŞ SATANLARA BAN

MADEN DUPE İTEMİ BULABİLİYORLAR KIMIN YAPTIGINI BILMIYORMU BUNLAR ONLARI BANLASALAR YA :((((((((((( GITTTTIITITITIITITITITITITIITITITITIT
  • ya arkadşlar dupeler gitti ama millet yok selling +8 rogue shell yok +8 shard +8 mirage diye bağırıor hala ya bunlar gerçek upgrade yada dupe gitmemiş
  • düpe ler silindi ama asla tamamı silinemez her zaman geride item kalır
  • ya bişi soracam şimdi burda herkez aşağı yuları dupe mal kullanmış peki kullanırken hiç anlaşılmıyormu dupe olduğu
  • nası anlaşılmıo mu eer abartırsan anlaşılır tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: RentzusuKen

ya bişi soracam şimdi burda herkez aşağı yuları dupe mal kullanmış peki kullanırken hiç anlaşılmıyormu dupe olduğu

sen aldığında anlıyamazsın dostum ben pazardan almıştım bütün itemleri allahtan silinmedi...
  • en azindan şuna sevinelim dupe yapanlarin cogu banlandi artik öyle pazar acip hava atamicaklar biz enamiyiz para kasiyoz vs...itemleri giden ark. üzüldüm ama biyandan da dupeciler defoldu artik...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.