Şimdi Ara

1305 ve DUPELER silindi... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıraktım a.q oyununu okadar boss un altına yat lv dus tekrar lv cıkcam diye ugras o cıkan itemi pazarda satmaya calıs dupemi diye 50bin tane soru sorulsun ve sonucda benim aldıgım itemler silinsin

cyperde lv61 (%90 larda) 62 lv den dustu (for boss) satiliktir daha once ilan actım sorumlu arkdas sildi isteyenler turkeiboy@hotmail.com dan irtibata gecebilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbaday -- 9 Kasım 2005, 15:07:06 >
  • dostlar bu item silme olayı nezaman oldu. ben enson gece 1 de oyunda idim, ondan sonramı oldu?
    merak ettim şimdi yaww :/

acaba benden de bişey gittimi?gerçi nerden baksan en yakınını 4 ay önce aldım ama insan yinede kıllanıyor

:((
  • ben akşam oyundayken dc oldum ve 15 dk giremedim. sonra giridim herşey normaldi.. okuldan gelince bi baktım +6 miragemle +6 iron bowum gitmiş 90 milyon para kaldı... ama chitnler duruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_ram

ironbow +6 GİTTİİİİ.
    yaw şu zamana kadar ne dupe ne hack hadi onları geçtim millete kazık atmaya bile çalışmamış biri olarak çok kötü oldu bu iş.Ulen vay beeee.
    Ama eğer dupeler sonsuza kadar silindiyse olsun varsın tekrar kasarız güvenli oyun daha bi zevkli....AMAAAAAA tekrar dupe işi başlarsa canımı dişime takıp dupe yapmaya çalışırım...

AYNEN

ŞİMDİ ben de merak ettim benden ne gidmiş acaba oyunu bırakmama saatler kaldı yani çok mutluyum başka oyuna geçircem hepinizi bekleyinn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkantsatin -- 9 Kasım 2005, 15:58:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: !champion!

düpe ler silindi ama asla tamamı silinemez her zaman geride item kalır

Geride item mitem kalmaz kardeş merka etme.Dupeler aynı numaraya sahip olduğu için adamlar tüm dupe itemleri tespit edip silmiştir
  • Eywah Şimdi Bende Endişelendim bendeki +7 glave gittimi acaba !!!!!!

Bu Dupe yapanları ALLAH TOP etsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLTa_tr -- 9 Kasım 2005, 17:14:27 >
  • dun gece 600 m verip +6 elxir sttaff almistim dahada oyuna girmedim insallah dupe deildir dupe iseeeeeee
    bole isin taaaaaaaaaa ......
  • quote:

Orjinalden alıntı: {DeaTH_TR}

dun gece 600 m verip +6 elxir sttaff almistim dahada oyuna girmedim insallah dupe deildir dupe iseeeeeee
    bole isin taaaaaaaaaa ......

aga sen ayvayı yemişsin hiç oyuna girme kalpten gidersin düpe olmayıp da +6 elxir sttaff da görmedim bence oyuna girme
  • GİDEN İTEMLERİM

AMULET OF MAGIC POWER +1
    CRISTAL BELT +1
    2 TANE MAGE EARRING
    ELEMENTAL NECKLACE +1

CRİSTAL RING VE WREATH +7 DURUYOO ALLAHA ŞÜKÜR
  • alternatif bi oyun söyleyin bari de toplu oraya geçelim :) oradada başlarlar gerçi bizimkiler bi yol bulup hileye :D bende de bi b.k kalmadı..shell ler gitti chitin bow gitti ring ler gitti para 0...eeeee ben daha ne diye oynuyum bu oyunu..lvl 60+ adam elinde kukry lemi dolaşsın a.q sinirimden çatlıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailk

alternatif bi oyun söyleyin bari de toplu oraya geçelim :) oradada başlarlar gerçi bizimkiler bi yol bulup hileye :D bende de bi b.k kalmadı..shell ler gitti chitin bow gitti ring ler gitti para 0...eeeee ben daha ne diye oynuyum bu oyunu..lvl 60+ adam elinde kukry lemi dolaşsın a.q sinirimden çatlıcam

aga başka oyun da kesmez seni sen bilgisayardan uzaklaş bence
  • Allahtan yeni server geliyor yoksa çatlardım ben sinirden.Oynanmaz artık diğer serverlarda.aylar sonra sıfırdan başlamak zor olucak ama bırakamıyorum şu illeti.
  • yeni server mı nerde hani ?
  • skill bugcıların çogu banlandı aresde bugün türk gm notice geçiriyo zombilerdeyim dikkatli olun diye 300-400 kiş rahat ban yedi saat 1den beriherkes moradonda küfür edio şu silindi bu silindi diye
  • YAŞADIM YA +7/12dex fp rogue cyperda artık 60-70 gider
  • quote:

Orjinalden alıntı: _gUrCo_92

skill bugcıların çogu banlandı aresde bugün türk gm notice geçiriyo zombilerdeyim dikkatli olun diye 300-400 kiş rahat ban yedi saat 1den beriherkes moradonda küfür edio şu silindi bu silindi diye

Evet skill bug abuse yazıyor hep

• tam 6 gün boyunca yemedim içmedim abyss de wraith kestim lamia ya benzeyenLerden iki tane +9 dex bonus yuzuk bir tane de +9 int beL için cıkardım sattıgımda +9 dex lere 350 +9 intLre 50 milyon yazdım hepsini aynı adam aLdıgında iron bow aLacam die sevindim topLamda 1 200 000 000 param oLmustu iron bow aLcaktım (son hack oLayında yine servetim gitmişti :( ) Bugun girdim +9 dex bonus yuzuk 50 milyondu kacırmamak
    için koşup inn e baktım neredeyse kaLp krizi gecircektim 6 gün X 16 saat wraith lerde gecen zamanıma şimdi acıyorum
  • Yukarıda bir arkadaş yeni server açılacak demiş. Nereden öğrendin o bilgiyi aslı var mı? Kanıtlaya bilir misin?
  • beyler ya 15gb verip aldıgım +6 cs gettiii
  • bizimde bi ark ın cypher da +3 blue dragon necklace bi mage earrıng ı gıttı.o kadarda para verıydı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.