KEŞKE SİLİNMESE İDİ BİR CHİTİN ELDİVEN +1 150M OLMUŞ CYPHER DA YUH BE
Yaa bende 1305 upgrade'ini yapmadı ve hala oynuyorum oyunu bunun nedeni ne olabilir.. Yada Böyle yeni patch'i yüklemeden de oynanıyormu?_
ahaha dupeciler gordu gununu :)
BENİM +7 LYCAON IMLA FIRE BLASTIM GİTTİ AĞLIYODUM VALLA
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
valla beyler her ne kadar ib +6 ma üzülsem de güvenli pazarın tadı bi başka oluyor.Gaza geldim sinirlendim ve para döndürmeye başladım. daha az önce 2 tane +4 mirage yaktım ama şu an 300m para var.Valla pazar çok zevkli......
OLM SENİN IB +6 GİTTİMİ HAY A..... BENİMDE LYCAON GİTTİ
quote:
Orjinalden alıntı: zicanzee
quote:
Orjinalden alıntı: by_ram
valla beyler her ne kadar ib +6 ma üzülsem de güvenli pazarın tadı bi başka oluyor.Gaza geldim sinirlendim ve para döndürmeye başladım. daha az önce 2 tane +4 mirage yaktım ama şu an 300m para var.Valla pazar çok zevkli......
OLM SENİN IB +6 GİTTİMİ HAY A..... BENİMDE LYCAON GİTTİ
yapma be abiii.Ama ben 900m denkleştirdim alacam yine
Bu arada xgenonda bi adamla konuşuyordum adam bana dupenin yapılabildiğini hatta şu yapıldığını söyledi cypherdaki arkadaşlarımdan da duyduğum kadarıyla gerçekten yapılabiliyormuş galiba...
ELixir +8 stafım gitti oysaki aldığım adam dupe diil demişti ama inanmamıştım sonunda onunda silindiğini gördük be yazıklar olsunnnn
quote:
Orjinalden alıntı: Yquai_Sasa
Yaa bende 1305 upgrade'ini yapmadı ve hala oynuyorum oyunu bunun nedeni ne olabilir.. Yada Böyle yeni patch'i yüklemeden de oynanıyormu?_
Patch yüklemeden oynanıo yüklemesen bile dupelerin siliniyo.. yeni patchler sadece giderilen hatalrı(gerçi hata dolu hangi birini düzeltçekler) o hataları düzelttikleri yamayı yüklüyosun yeni haliyle oynuyosun yani güncelliyosun.. ayni güncellemeden virüs programı kullanışın gibi ama virüs girme ihtimali yükselio update etmezsen .. bu da update ettiğin zaman daha düzgünleşio.. bied yeni serverler yeni patchlarla geliyo.
hersey olabilir
Dh nın tüm duperleri toplanmış
@SysRq_
sorunun ne?
Gerçekten de herkez dupermiş
Hortlattıgın için
bende hepsini okudum ne diyolar diyom
Siz oyudnasınız bende xtrap çıkıo nende o yüzden çıldırıoyrummm
quote:
Orjinalden alıntı: SysRq_
Yeterli değil mi hortlattığın konular için?
ii Benden bişi silinmemiş silinse heralde oyunu bırakırdım
quote:
Orjinalden alıntı: SysRq_
bela mısın lan sabahtan beri konu hortlatıyon
herkese geçmiş olsun allahtan benden bişey gitmemiş
quote:
Orjinalden alıntı: DragonClaw
beyler ya 15gb verip aldıgım +6 cs gettiii
piyasaya bak bea
Valla çitinlerimi görevden alıp tek tek ben bastım.