Şimdi Ara

(SİLİNDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KONUYU SİLMEMİN SEBEBİ ÜST KONU FLN OLMASINI BEKLİYORSUN DİE Bİ CVP GELMİS ACAYİP KIL OLDUM O CVPA NEYSE ZATEN GEREKSİZDİ

ANLADIGIM KADARIYLA HEPİNİZ BOS OYNUYORSUNUZ HER OYUNDA BAKARIM HİKAYELERE YİNE SÖYLÜYORUM GEREK DOTA OLSN HEROLARIN AÇIKLAMALARINA VS VS bence çok gerekli hikaye ama forumdakilere göre hiç bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wT -- 27 Temmuz 2007; 11:17:33 >

• up lütfen düşüncenizi yazın
  • hikayeyi napıyım ben benim ırkıma dalana ben de dalarım
  • ne yani oyunu oynayan hikayeye bakmıyorki %99 u kafasına göre seçiyor ama ben hep karus oynadım humanların emcsini sevmiyorum ve şimdide orda kasamam zor gelir ama baskında ilk nerelere gidileceğini biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: wT

Arkadaşlar böyle bi konu açılmıştı daha önceden biliyorum ama cvp pek bulunamamıstı buraya düşüncelerinizi yazabilirsiniz

Bana kalırsa orclar haklı nedeni? çünkü piana şovalyeleri tabi onlarda insan bu dönemlerde köyünü korumak için savaşa giderler burda lanetlenirler ama savaşı bitirirler yani köylerini kurtarmıs olurlar pianaya döndüklerinde lanetlenmis orc olarak dönerler piana halkı bunları kabullenmez ve humanlarla orclar arasındaki savas buradan baslar

KARUS-
    EL MORAD

yazdıklarınıza göre bi ırka ''-'' koyucam

ne haklı haksızı umrumuzda değil o hikaye kimin umrunda herkez zevkini çıkarıyo
    bi de diyelim el morad haklı diye herkez el morad olursa ne anlamı kalır oyunun! Ama madem hikaye hikaye diye tutturuon cypher haksız gerisinin bi suçu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeAYDIN -- 27 Temmuz 2007; 11:14:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: osandinho

hikayeyi napıyım ben benim ırkıma dalana ben de dalarım

Şahsen ben oldugum ırkın hikayesini bilmeden oynamam her oyunda böyle açıklamalara ve hikayelere çok dikklat ederim ama sizde öyle bişey yokmus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wT -- 27 Temmuz 2007; 11:14:44 >
  • sonuçta oyun kardesim tek ırk olsa oyunun tadı kalmaz ki...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silindi.
    4 ay önce açıldı
    Konu Silindi.
    3 yıl önce açıldı
    Verildi.silinsin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üst Konu filanmi olmasını bekliyorsun Neyse umarım Lafıma Kızmazsın Bence orc lar haklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.