Şimdi Ara

silindi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: PaiMei

quote:

Orjinalden alıntı: Özlem

Bayanlarda ihtiyaçlar, hiçbir zaman (ukrayna gibi ülkeler dışında) bayanın aktif olacağı bir saldırganlık durumuna varmaz.

Bu ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez ayrıca senin o aktif saldırganlık dediğine biz erkeklikten ziyade abazanlık diyoruz

Kız konusu kız konusu kız konusu. Kız konusundan geçilmiyor. Hiç erkek konusu açıldığını gördün mü?
  • quote:

quote:

quote:

Bayanlarda ihtiyaçlar, hiçbir zaman (ukrayna gibi ülkeler dışında) bayanın aktif olacağı bir saldırganlık durumuna varmaz.

Bu ihtiyaç olmadığı anlamına gelmez ayrıca senin o aktif saldırganlık dediğine biz erkeklikten ziyade abazanlık diyoruz

Kız konusu kız konusu kız konusu. Kız konusundan geçilmiyor. Hiç erkek konusu açıldığını gördün mü?

Belki bayan sayısının az olmasındandır
  • quote:

quote:

evet bizede biyoloji hocamız söylemişti ve oda bayandı kızlardanda varmış aktif olan
  • Toplumdaki çeşitli olayları ve bilgileri inceleyerek bu sonuca varabilirsiniz illa kızların size anlatması gerekmez iyi geceler dilerim herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

quote:

quote:

evet bizede biyoloji hocamız söylemişti ve oda bayandı kızlardanda varmış aktif olan

Evet iki tarafta da var, belki Türkiye'de göze çarpmıyor ama bilimsel bir gerçek bu
  • Bizim biyoloji hocamızın Görüşüne Göre Bayanlar,Baylardan %500 Daha Saldırgandır.Fakat Bu hislerini Bastıracak kadar da nefislerine hakimdirler.

Hocamın Yalancısıyım
  • ha bide dediki aktif olanlar kendi istegiyle gidip bu işi yapıyomuş ve para kazanıyomuş dedi ben onun yalancısıyım hoca bide bayandı tıp doktoru gibi herşeyi açık açık konuşuyodu
  • vay vay vay tırstım yahu
  • Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 23 Ocak 2008; 12:22:23 >
  • Vibratör falan diyor,aman diyim Allah muhafaza...

Güzel özlü sözlerimizden birkaçı bu durum için çok yerinde olur....

Ava giderken avlanmak...
    Midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak...
    Eşşeğini sağlam ağaca BAĞLAMAK...(bağlamak falan bu çok uygun oldu)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bende bağlayıp normal ilişkiye girdiler zannetmiştim. Öyle olsaydı 1 tanede ben sipariş edecektim

ben de başlığı ilk okuduğumda keşke banada etse diyecektim, dememe kalmadan acı gerçeği gördüm. yazık olmuş elemana artık kıvırta kıvırta turlar sydney sokaklarını
  • devir degişti, yaparlarmı yaparlar. İnanırım. Hele bu çirkin kızlar acayip azgın oluyorlar. Erkek buldumu birazda tıfılsa yandı ellerine düşen, sanki amazona düşmüşte amazon kadınları yakalamış gibi damızlık niyetine kullanır gibi tepe tepe kullanır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Bende bağlayıp normal ilişkiye girdiler zannetmiştim. Öyle olsaydı 1 tanede ben sipariş edecektim

evet bende öyle zandım dünya tersinemi döndü dicektimki sonu çok hazinli bitti yerinde olmak istemezdim

bir adette ben otlanabilirim
  • benim arkadasa bir kız tecavuz etti resmen kız yapmiş cocugu attigi msjlari falan gösterdi annesi yakaliyormus az kalsin bizimki bodrumda 2 saat kalmiş ancak cikmiş.
  • yazıklan
  • @Özlem, çok kesin konuşma canım. Olur mu? Senin Ukrayna diye kategorize ettiğin kadın tipinden yurdum topraklarında da bolca görülüyor. Sadece oradaki kadar önplanda değil.
  • bıkmadılar bu fake haberlerden
  • kuyamet kopacak diye boşa demiyorlar
  • quote:

İyi yapmış. Kadınlarda cinsel ihtiyaç olmadığını bilmeyen beyimiz ufak bir yarayla olayı atlatmış.

Allahtan organ mafyası çıkmamış.

özlem hanım sizin ve çevrenizdeki arkadaşlarınız için cinsel ihtiyaç olmayabilir.
    ama benim gördüğüm kadarıyla kadınlarında erkeklerden bir farkı yok.
    onlarda erkekler gibi arsız ve abazan.

hemcinslerinizi daha geniş şekilde inceleyin lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.