Şimdi Ara

Silindi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho_1 -- 3 Şubat 2009; 17:45:47 >

• Geçmiş olsun, çok üzüldüm gerçekten. Umarım geçici bir sorundur...
  • bilemiyorum. oyunu dayımın laptopa yeni yükledim. oyunu yükler yğklemez açdım ve giriodu sorun yokdu. lostu izledikden sonra kapattım pc yi tekrar açrım ve girmiyor. acaba dil paetindne dolayı mı? ama başka bi account denedim giriodu. çıldırıcam!
  • Parolanda i gibi karakterler var mı? Klavyen ingilizceye geçiyor olabilir. İngilizce'ye geçtiğinde, i yerine ' karakteri çıkar...
  • Gecmis olsun ronaldinho.Umarım sorunun hemen çözülür.Login olmaya devam et.
  • Kardeşim İnşallah Emeğin Birden Yokolmaz, Hesabını Geri Alırsın.Neden Banlanasın Ki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: L@§tFi®£

Kardeşim İnşallah Emeğin Birden Yokolmaz, Hesabını Geri Alırsın.Neden Banlanasın Ki?

Neden banlanmasınki? Bi kere hiç birimiz çinli değiliz, bu banlanmamız için yeticek bi neden.
    Ama bir sorunda olabilir nede olsa çinde şimdiye kadar banlanan yok gibi.
    Her gün bi login olmayı dene belki düzelir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    Silinen Mesajlar
    8 yıl önce açıldı
    Resim ve Videolarım Silindi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım ban yememişsindir
    matt ta charı acmisti tolga da umarım cozersin sorununu
  • şifremi unuttumdan ID yazıyorum ama böyle bir ID yok diyo. galiba silindim oyundan heckle alakası yok. heck olsa ID yi kabul ededi.
  • Oyundan silinmede değil Furkan. Benimde başıma gelmişti. Daha sonra tekrar oyuna girmeyi dene. Girecektir. Eğer girmezse Okan'a sor nasıl kurtamış o karakterini. Ondada aynı sorun mevcuttu.
  • Aynı sorun bende de olmuştu 2-3 gün sonra girmiştim, umarım düzelir..
  • Geçmiş olsun kardeş üzüldüm senin için ama zaman herşeyin ilacıdır.(ne alakaysa...)
  • Geçmiş Olsun denemeye dewam et belki girer başka yapcak bişey yok....
  • otto aynı hata vardiya burnal çözdü hangi ç.o sifremi degistrediyser burnal buldu sifremi lost oda yapmis .o.çço smdi degistirdim sifremi
  • inşallah açılır
  • benim için çin bitti galiba. kuzey amerikayı beklicem (onun da çıkıcağı bi muamma). zaten çinde adalet diye bişi yok. adam neti 3 $ a alıo. biz deva alamıoruz. internet hızından dolayı adam 5 kere ben 1 kere dalabiliorum. en iyisi K.A yı beklemek.
    yakın zamanda LordKriss private server açıcakmış. 10 şubatta internet sitesi, 20 şubatta da oyunun betası açılıcak dedi. oyun koreyle aynı ilerlicekmiş. updateler güncel olucak dedi. %300 exp ve para, tüm itemler bankadan satılıo. bir süre orda takılırım açılmazsa.
  • LordKriss'e güvenirsen tongaya düşersin söyleyim..Yalancı olmakla beraber benim hakkımda dedikodularda çıkarmış..Ama o açsa bile ben gelmem adalet olmaz..Arkadaşlarına süper itemler dağıtırken biz mal gibi bakarız..
  • ah çinde ne oldu kabak gibi kaldım böle yok char filan

burda da öle çinliler itemleri götürüo biz anca bikaç bişi alabiliyoz. aynı hesap
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldinho_1

ah çinde ne oldu kabak gibi kaldım böle yok char filan

burda da öle çinliler itemleri götürüo biz anca bikaç bişi alabiliyoz. aynı hesap

Üzülme furkan charın açılır inş.
  • ya şu oyunu yükledim hata veriyor yardım edecek hayır sever biri yokmu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.