Şimdi Ara

silindi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Rize
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbey53 -- 19 Şubat 2012; 18:14:32 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Resimlere bence "Health" kısmınıda koyun hocam, daha yararlı olur. Hayırlı satışlar
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaSaN_2144

ST31500341AS modelidir. 1.5 tb sata2 7200rpm 32 mb cachedir. cihazda bad sector YOKTUR. ve disk yüzeyi temizdir. slowread(yavaş okuma) da yoktur. özenle seçmiştim özenle baktım mecburiyetten satıyorum. acil satmamın sebebi nakit ihtiyacıdır. ayriyeten nikon s70 makinemi de satıyorum bakabilirsiniz. garantisi 21 ocak 2012 olarak bitmiştir. resimler ürüne aittir. testler de ürüne aittir. 4-5 saat sürdü. fiyat 170 tl dir. . acill satılıktır.
    MESAJLAR SADECE ÖZELDEN .
    tüm resimlerine burdan bakabilirsiniz :http://img714.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=26ocak20121701.png

kargo sizden 150tl verebilirim kardes. arsiv amaciyla bakiyorum benim icin aciliyeti yok. iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

quote:

ST31500341AS modelidir. 1.5 tb sata2 7200rpm 32 mb cachedir. cihazda bad sector YOKTUR. ve disk yüzeyi temizdir. slowread(yavaş okuma) da yoktur. özenle seçmiştim özenle baktım mecburiyetten satıyorum. acil satmamın sebebi nakit ihtiyacıdır. ayriyeten nikon s70 makinemi de satıyorum bakabilirsiniz. garantisi 21 ocak 2012 olarak bitmiştir. resimler ürüne aittir. testler de ürüne aittir. 4-5 saat sürdü. fiyat 170 tl dir. . acill satılıktır.
    tüm resimlerine burdan bakabilirsiniz :http://img714.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=26ocak20121701.png

kargo sizden 150tl verebilirim kardes. arsiv amaciyla bakiyorum benim icin aciliyeti yok. iyi forumlar

özelden pm atınız.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uisik34

quote:

özelden pm atınız.

ozelden cvp yazildi. dedigim gibi durumu burada aciklamanizda fayda vardir. almaktan vazgectim iyi forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SİLİNDİ]
    7 yıl önce açıldı
    Silindi.
    5 ay önce açıldı
    Hesabım silinsin
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.