Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimcat -- 6 Aralık 2014; 4:05:01 >

• Seni.sevmiyir bu iliski bile deil aklima. Kotu seyler geliyor seviosan adam gibi boyle boyle dersin bune boyle senle takilma baska erkeklerle sinemalara gidiyor arkadas gibisiniz Eger iliskiniz yuruycekse acik sozlu ol utanma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne demek istedigini anladim kardesim iliskide samimi degil diyorsun bence seni fazla sevmiyor insan sevdigine deger verir kılına zararsa gelse uzulur

• Senin dediğin gibi durumu yargılamak yerine tavsiye verecek olursak;

Kız psikolojik olarak sorunlu, bencil ve kesinlikle güvenilmez bir kişilik. Sevmek büyük bir hata olur. Bol bol rap şarkılar eşliğinde daha cool ve umursamaz bir ilişki yaşayabiliyorsan ve etinden sütünden faydalanmak gibi bir amacın olursa bence en faydalısı. Umarım dediğimi anlamışsındır.

Lütfen böyle bir tiple ciddi bir şeyler düşünme. Aklını başına al.
  • Kardeş Aşk bir sudur iç iç kudur.
    Diyeceğim velhasıl kelam.
    Yaşın kaç bilmiyorum ama bende böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Şuan hiç bir şekilde görüşürüp konuşmuyoruz.
    Bence bırakmalısın.Bundan en çok zararı sen görürsün. Birşeyler yapmak istersin ama yapamazsın ve o senin bahanen olur herşeyi erteleyip boşvermek istersin. Hepsini ona bağlarsın.Dertsiz başında dert var sanarsın.
    Bence Allah'tan yardım iste bizden değil.
    Dua et olursa olur olmazsa çay demlersin.
    Sevene can feda sevmeyene elveda kardeş.
  • Kızın daha önce cinsel bi yakınlık kurup kurmadığını ne biliyosun? Hangi kız evet daha önce çatır çatur yaptım diye anlatabilir bu arada bu ilişkide üzülen taraf sen olacaksın haberin Olsun

• Ben de bir volvo V40 istiyorum ama ha diyince alinmiyor iste meret.

Kendini geri cek. Mesajlara biraz gec cevap ver. Baska kizlarla gorus. Arkadasim canim ne var bunda de. Fazla gorusmemeye calis kizla.

Seni avcunda goruyor evet. Yani sen de kiz arkadaslarinla sinemaya falan git. O ne yapiyorsa aynisini yap.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • seni sevmiyor senin kadar. yol ver aldatılmadan bitir.

• Okumadim ama seviyorsan git konus bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.