Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtvrdrl -- 13 Ocak 2015; 2:32:34 >

• Geldiler sana sunum yaptılar hiçbir işe yaramaz olan internet sitesini tanıttılar 2 bin tl para istediler bu senin kendin işin olucak hayatını değiştiricek dediler iki kişi bulman gerekiyor çünkü onlar üzerinden komisyon alıcaksın onlarda iki kişi bulacak öyle gidecek bence çok saçma birşey garantin yok biraz araştırdığında senin bile almayacağın siteyi arkadaşlarına tavsiye etmen gerekiyor
  • % 100 Megaşirket ama Anlat bakalım joe neymiş bu iş?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saadet zinciri alert

• Bi bitmediniz adamları zengin ede ede dolandırıla dolandırıla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpef7

Geldiler sana sunum yaptılar hiçbir işe yaramaz olan internet sitesini tanıttılar 2 bin tl para istediler bu senin kendin işin olucak hayatını değiştiricek dediler iki kişi bulman gerekiyor çünkü onlar üzerinden komisyon alıcaksın onlarda iki kişi bulacak öyle gidecek bence çok saçma birşey garantin yok biraz araştırdığında senin bile almayacağın siteyi arkadaşlarına tavsiye etmen gerekiyor

Alakasiz seyler yazip konuyu kirletince elinize ne geciyor anlamiyorum

• brtvrdrl B kullanıcısına yanıt
    İnsanlar saf çünkü hemen inanıyorlar iyiymiş yapalım ozaman diyorlar paralarını çöpe atıyorlar sonra o parayı geri kazanmak için arkadaşlarınıda bu işe sokmaya çalışıyorlar banada bir arkadaşım yaptı çünkü akşamı araştırdım ve hiç mantıklı değil o site 300 tl etmez

not:ben düşünücem deyip arkadaşımla ilişkimi kestim zaten 2 yıldır hiç yazmaz bunu söylemek için yazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpef7 -- 4 Ocak 2015; 22:19:16 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arkadaşa geçen konusunda dedim ki burası Donanımhaber buradaki adamlar bir mal alacağı zaman araştıran inceleyen fiyat performans olayına bakan insanlar bu adamlara 3 kuruşluk malı 500 kuruşa satıp sonra al bu 3 kuruşluk malı birden çok enayiye 500 kuruşa sat kendi paranı kurtar mantığı ile iş yaptıramazsın dedim.

Adam başlığı değiştirip yine gelip buraya konu açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu arkadaşa geçen konusunda dedim ki burası Donanımhaber buradaki adamlar bir mal alacağı zaman araştıran inceleyen fiyat performans olayına bakan insanlar bu adamlara 3 kuruşluk malı 500 kuruşa satıp sonra al bu 3 kuruşluk malı birden çok enayiye 500 kuruşa sat kendi paranı kurtar mantığı ile iş yaptıramazsın dedim.

Beni baskasiyla karistiyorsunuz sanirim. Benim kimseye birsey sattigim veya cebinden parasini aldigim vs. yok. Yaptigim is hakkinda bilgi sahibi olmadan boyle seyler yazarak iftira atmis oluyorsunuz, hakkimi helal etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Bu arkadaşa geçen konusunda dedim ki burası Donanımhaber buradaki adamlar bir mal alacağı zaman araştıran inceleyen fiyat performans olayına bakan insanlar bu adamlara 3 kuruşluk malı 500 kuruşa satıp sonra al bu 3 kuruşluk malı birden çok enayiye 500 kuruşa sat kendi paranı kurtar mantığı ile iş yaptıramazsın dedim.

Beni baskasiyla karistiyorsunuz sanirim. Benim kimseye birsey sattigim veya cebinden parasini aldigim vs. yok. Yaptigim is hakkinda bilgi sahibi olmadan boyle seyler yazarak iftira atmis oluyorsunuz, hakkimi helal etmiyorum.

E birader anlat o zaman önyargıları kalksin milletin

• Deri kılıf üretip bizden toplu satın alıp, iletişim merkezlerine toplu satmamızı istiyorlarmış.

Sermaye her türlü lazım. Ben ürünü toplu alacağım parayı nereden getireyim?
  • Birader Kayserililer erkek çocuklarını erkek olduklarını kanıtlamaları için buraya yolluyorlar. Burada 5 liralık indirim için Çin'den kulak çöpü alan adamlar var. Başka yerde avlan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Deri kılıf üretip bizden toplu satın alıp, iletişim merkezlerine toplu satmamızı istiyorlarmış.

Sizin satinalmaniza gerek yok. Diyelim musteriyle anlastiniz 1000 adet istedi musteri. 1000 adet kilifi size gonderecegim kendi kariniz kadar parayi kendinize ayirip geri kalani bana gondereceksiniz. Bu kadar basit.. Sermayesiz demisiz gordugunuz gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brtvrdrl -- 4 Ocak 2015; 23:57:44 >
  • quote:

quote:

Deri kılıf üretip bizden toplu satın alıp, iletişim merkezlerine toplu satmamızı istiyorlarmış.

Sizin satinalmaniza gerek yok. Diyelim musteriyle anlastiniz 100 adet istedi musteri. 1000 adet kilifi size gonderecegim kendi kariniz kadar parayi kendinize ayirip geri kalani bana gondereceksiniz. Bu kadar basit.. Sermayesiz demisiz gordugunuz gibi...

Banada pek mantikli gelmedi. Kusura bakma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Arno Dorian

quote:

quote:

Sizin satinalmaniza gerek yok. Diyelim musteriyle anlastiniz 100 adet istedi musteri. 1000 adet kilifi size gonderecegim kendi kariniz kadar parayi kendinize ayirip geri kalani bana gondereceksiniz. Bu kadar basit.. Sermayesiz demisiz gordugunuz gibi...

Banada pek mantikli gelmedi. Kusura bakma :)

Neden hocam ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.