Şimdi Ara

silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Araba karşıdakine ayar verıyor bildiğin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erchank kullanıcısına yanıt
    Kardiş önceki yorumumda da demiştim 1-2 gün kurumaya bırakın kurutma sırasında fazlaca buhar oluşuyor soğukta yoğuşunca nem oluyor kuruyunca geçebilir demiştim, herkese diyorum iç detaylı temizliği havaların iyi olduğu ve yaz dönemlerinde yaptırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0z0z -- 7 Ocak 2015; 0:47:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle tozu dışarıya püskürtmeyen fiyatı da makul bir bir el süpürgesi olsa almak lazım. Ben bulamadım henüz.

Aracın kapısını açtırmadan yıkatacaksın ve kurulama bezini de sen vereceksin yıkamacıya. Hatta şu chemical guys mammoth dan almak lazım. Ama ne zaman ne imkan yok bu tarz işler için maalesef.
  • 2012 modele Citroen C3 aracım var, aracınızın aynı motorlu hemde. Direksiyon sertleşmesi olayı başıma bir kere gelmişti, o da benden kaynaklanıyordu. Aracımın gündüz farları takarken motorun sağ tarafındaki sigorta kutusunun kapağını açıp, sigortayı kurcalırken tam oturtmamıştım sigortayı. Tam oturttuktan sonra tamamen düzeldi. Direksiyon sertleştirken ayın zamanda yol bilgisayarında airbag uyarısı veriyordu. Bence kuru bir yerde sigorta kutusunun kapağı açık şeklinde 1 gün bırak, düzelebileğini umuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.