Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yan komşum Ayşe Teyze 70 yaşlarında çok tonton yardımsever birisi.Ve okumayı unuttuğundan televizyondaki yazıları bile çok zor hatta okuyamadigimdan yakındı.Ve ne yapabilirim diye sordu.Benim aklıma pek bir şey gelmedi şu Cin Ali serisi ile tekrar alıştırma yapabilir diye düşünüyorum olmadı bir kirtasiyeden alıp hediye edeceğim ama size de sorayım böyle bir durumda öneriniz ne olur? Ya da eğitimci arkadaşlarımız varsa farklı sesli görsel yöntemler var mı?

Edit: Teşekkürler cevap alamayacagimin gecte olsa farkina vardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPalpitations -- 10 Nisan 2015; 15:41:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hiç okuma unutulur mu demek ki hiç öğrenmemiş
  • Sekai kullanıcısına yanıt
    Neden unutulmasın canim örneğin ben de arapça'yi öğrenmemim ardından 2 yil geçmesine rağmen unutmuştum en azından çok zorlaniyordum brnimle ayni durumda ama tek farkimiz yaş durumu.

Edit:Arapça (okumayı).Ne diyim yardım isteyende kabahat ben anlatamadim kendimi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrPalpitations -- 10 Nisan 2015; 15:39:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Neden unutulmasın canim örneğin ben de arapça'yi öğrenmemim ardından 2 yil geçmesine rağmen unutmuştum en azından çok zorlaniyordum brnimle ayni durumda ama tek farkimiz yaş durumu

Bu cümleyi duyduktan sonra,arkadaşa cevap vermeyi kesiyoruz evet.
  • Yaş 70 yolun tamamı eder
    Dante gibi ortasındayız hayatın
  • Arapça okumayı öğrenmek var arapça dilini konuşmasını öğrenmek var bildiğin dil okumayı öğrenildikten sonra nasıl unutulsun

• Adam iyi ki bir yardım istemiş. Bütün mesajlar yergi içerikli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smile Man

Yaş 70 yolun tamamı eder
    Dante gibi ortasındayız hayatın

Yolun sonundayız yazsan iyiydi be :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Neden unutulmasın canim örneğin ben de arapça'yi öğrenmemim ardından 2 yil geçmesine rağmen unutmuştum en azından çok zorlaniyordum brnimle ayni durumda ama tek farkimiz yaş durumu

ahusauhsauh
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.