Şimdi Ara

Silinebilir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler benim Gta ruhum tuttu da videonun başında büyük araç var başbakan onun içinde herhalde onu çekebilmiş zaten o sırada oraya bi yapışkan bomba atsa pert olmaz mı araba yoksa bombayı havada falan mı yakalarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekizeşittirbüyükd

O da haklı. Korumasız çıkamaz ki halkın karşısına. O kadar aşağıladıktan sonra normaldir 200 araç.

Hocam özel bir durum yoksa bence haklı değil helikopterle gidebilir.E5 yaklaşık 30dk kapalı kaldı.Belkide buralar ne hale gelmiş diye bakmak için yoldan gitmek istemiştir.
  • başbakanımız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Beyler benim Gta ruhum tuttu da videonun başında büyük araç var başbakan onun içinde herhalde onu çekebilmiş zaten o sırada oraya bi yapışkan bomba atsa pert olmaz mı araba yoksa bombayı havada falan mı yakalarlar

Güldürdün lan Havada yakalarlar

• allah aşkına bi göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Bu kadar arabada ne tasiyorlar hayret valla. Bir de milletvekilleri gibi devlet buyuklerimiz icin trafigin durdurulmasina asiri derecede ayar oluyorum. Ortada kural varsa herkes icindir, birilerinin onun aksine hareket etmesine izin vermemek lazim.

Koyun taşıyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harun50

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

allah aşkına bi göster

bu ortamla o ortam bir mi sence

• quote:

Orijinalden alıntı: harun50

obamanın konvoyunu görmediniz galiba

Obama ile Davutoğlunu mu kıyaslıyorsun

• Bizzzzzzzz.........

Bizzzzzzzz değerli kardeşlerim

SADECE ALLAHTAN KORKARIZ ALLAHTAN

HUĞĞĞĞĞĞĞHÜLOĞĞĞĞĞĞLŞSÖGÖEGŞAGLAÖGFÖMSF
  • işte bu arabalar hep g.t korkusu
  • sanki obama
  • allah korkusu başa bela
  • http://www.youtube.com/watch?v=2ximtnLsqxM

• Angelica kullanıcısına yanıt
    Birisinin x partisine y partisine oy verdi diye koyun veya farkli kotu sifatlarla nitelendirilmesine karsiyim. Yanlisa yanlis demek lazim ama durduk yere insanlari asagilamanin da anlami yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: halemo_96

Birisinin x partisine y partisine oy verdi diye koyun veya farkli kotu sifatlarla nitelendirilmesine karsiyim. Yanlisa yanlis demek lazim ama durduk yere insanlari asagilamanin da anlami yok.

Insanlari asagilamadim. Koyun tasiyorlarmis dedim. Bildigimiz koyun. Sürüsü falan vardir o koyun iste.

• Plakanı aldılar, başbakana hakaretten ve aynı otoyolu kullanmaktan ceza yersen şaşırma. Burası Türkiye sonuçta.

• bunlardan birini olduruyodum az daha aptal sollamaya kalkti az daha yapisip kalicakdi salak korkarim sandi yanildiinsanligim tutmasa

• Benim vergiler benzin olmuş arabalara girmiş bende çıkan dumanını içime çekiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.