Şimdi Ara

Silinebilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 19 Nisan 2016; 11:04:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Instagram Hala Beta
    Youtube İstemcisi Yok

Instagram resmi olanı beta ama 6tag var oldukça kaliteli.

youtube istemcisi var ne demek yok?
    Tubecast, MetroTube, myTube! yeni çıkan PerfectTube

mağaza sorunu zamanla çözülecek, sabır. son zamanlarda uygulamalar gelmeye başladı zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayüz çok sade aşırı derecede sade e kasmasın yani bir zahmet. Bir kötü taraf da uygulama arayüzleri hiç renk yok ios ve androide göre java yüklü telefonlardaki sms uygulaması gibi kalıyor. Acı ama gerçek wp kameraya önem verip lumia 1020 alan ya da telefonu sadece arama yapmak için kullanan insanlara hitap eden bir ekosistem. Koskoca yazılım devi Microsoft nasıl oldu da yıllar geçmesine rağmen windows phone un belini doğrultamadı aklım almıyor. Gerçekçi olmak gerekirse Windows phone 10'da da durumun çok değişeceğini sanmıyorum hele hele Microsoft un "kimse almasa da cihaz üretmeye devam edicez." demesinden sonra. He bir de bu ekosistemin uygulama geliştirme kısmı var. Geliştirici olsam androide yazılım yapar reklamlardan gelir elde ederim, ios a uygulama yazar ücretli satar bir şeyler kazanırım. Windows Phone a uygulama üretmem için sıkıntıdan patlıyor yalnızlıktan ölüyor olmam lazım. Yerden yere vurdum çünkü firma geliştiriciyi teşvik edip sisteme kazandırmak yerine önüne taş koyarsa olacağı bu.

Lumia 920'ye sahibim uzun süre kullandım şu an dokunmatik paneli bozuk o yüzden bir köşede duruyor, neyin ne olduğunu bilerek tecrübe ederek yazdım yani. Cihaz lumia 920 nin lansman rengi yani sarı. Gayet güzel bir renk, plastiği de gayet kaliteli. Windows phone 10 büyük bir patlama yaparsa servise gönderir yaptırır kullanırım. Ama şu durumda hiç gerek olmayacağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 21 Ağustos 2015; 5:53:11 >

• - Bedava Navigasyon Here Maps

bu pek bir arti sayilmaz. digerlerinde de var bu uygulama.

bu arada wp kasmaz diyeni doverim bendeki lumia 520 kasmaktan calismiyordu mesala.(ama o karolari yag gibi asagi yukari kaydirirdi. ama is internette gezinmeye, uygulama acip kapamaya gelince)

bosuna paranizi gidip lumialara vermeyin. gidin moto g 2-3 alin keyfinize bakin. lumia 520den sonra esekten inip mercedese binmis gibi oluyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows Store'da çok fazla uygulama olmayabilir bu işletim sisteminin başarısızlığı değil. Çünkü bu uygulamaların zamanında çıkmamasının nedeni yine uygulama sahipleri. Az para kazanacağım diye uygulama yapmıyor ya da geciktiriyor.

Google Play desen 100 uygulama varsa 90'I çöptür. Sahte uygulama mı ararsın, fotoğraflarınıza, rehberinize her şeyinize erişim isteyen uygulamamı dersin, her şey var.

Google Play'de gezerken sanki warez sitesinde geziyormuşum gibi hissediyordum açıkçası..

Uygulama derseniz IOS kraldır. Açıkçası Windows Store da App Store gibi sıkı kontrol yapmalı çöp, kalitesiz applere geçit vermemeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: :ArHaus:

Windows Store'da çok fazla uygulama olmayabilir bu işletim sisteminin başarısızlığı değil. Çünkü bu uygulamaların zamanında çıkmamasının nedeni yine uygulama sahipleri. Az para kazanacağım diye uygulama yapmıyor ya da geciktiriyor.

Google Play desen 100 uygulama varsa 90'I çöptür. Sahte uygulama mı ararsın, fotoğraflarınıza, rehberinize her şeyinize erişim isteyen uygulamamı dersin, her şey var.

Google Play'de gezerken sanki warez sitesinde geziyormuşum gibi hissediyordum açıkçası..

Uygulama derseniz IOS kraldır. Açıkçası Windows Store da App Store gibi sıkı kontrol yapmalı çöp, kalitesiz applere geçit vermemeli.

wp'nin basarisi ya da basarisizligi son kullaniciyi ilgilendirmez. birseyler yapip ceksin uygulama sahiplerini. ben kullanacagim uygulamalar yoksa isterse uzay mekigi yonetebilecek kabiliyette olsun wp farketmez.

simdi oyle playstora %90 cop uygulama diyorsun da, wpstore'un maalesef %90'i playstorun cop denilen uygulamalarindan daha kotu durumda. uygulama diye yazilan sey internet sitesini aciyor

uygulama izinlerine gelince, wp ile android arasinda bir fark yok. ikisi de ayni izinleri istiyor. Ama wp o izinleri daha gizlece istedigi ve kucuk kucuk puntolar kullandigi icin guvenliymis gibi geliyor insanlara. inanmiyorsan iki magazada da olan uygulamalarin izin listelerini karsilastir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok büyük bir artısını göremedim ve eksikliklerden dolayı sıkıntı yaşadım fakat genel anlamda memnun kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 21 Ağustos 2015; 22:07:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen ay açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

- Bedava Navigasyon Here Maps

bu arada wp kasmaz diyeni doverim bendeki lumia 520 kasmaktan calismiyordu mesala.(ama o karolari yag gibi asagi yukari kaydirirdi. ama is internette gezinmeye, uygulama acip kapamaya gelince)

bosuna paranizi gidip lumialara vermeyin. gidin moto g 2-3 alin keyfinize bakin. lumia 520den sonra esekten inip mercedese binmis gibi oluyorsunuz.

Lumia'nın en alt seviye telefonundan o kdar yüksek performans istemişsin be kardeş...Moto G ile aynı segmentte bile değiller

• quote:

quote:

Windows Store'da çok fazla uygulama olmayabilir bu işletim sisteminin başarısızlığı değil. Çünkü bu uygulamaların zamanında çıkmamasının nedeni yine uygulama sahipleri. Az para kazanacağım diye uygulama yapmıyor ya da geciktiriyor.

wp'nin basarisi ya da basarisizligi son kullaniciyi ilgilendirmez. birseyler yapip ceksin uygulama sahiplerini. ben kullanacagim uygulamalar yoksa isterse uzay mekigi yonetebilecek kabiliyette olsun wp farketmez.

simdi oyle playstora %90 cop uygulama diyorsun da, wpstore'un maalesef %90'i playstorun cop denilen uygulamalarindan daha kotu durumda. uygulama diye yazilan sey internet sitesini aciyor

uygulama izinlerine gelince, wp ile android arasinda bir fark yok. ikisi de ayni izinleri istiyor. Ama wp o izinleri daha gizlece istedigi ve kucuk kucuk puntolar kullandigi icin guvenliymis gibi geliyor insanlara. inanmiyorsan iki magazada da olan uygulamalarin izin listelerini karsilastir.

Windows 10 Mobile'da büyük büyük yazmışlar.Çoğu uygulama sadece işine yarayan ögeleri kullanıyor

• @Night Rain Hocam sizi göremiyorduk iPhone a mı geçtiniz
    @Umut3455 Konu ile yorumuma gelince youtube istemcisi var ve android deki youtubedan daha iyi ve instagram yerine 6tag var insanları yanlış yönlendirmeyelim

• Karolar yukarı aşağı kayıyor diye kasmıyor mu ? Arkadaşlar lütfen artık yapmayın. Bi uygulama yarım saat yukleniyor çubuğu dolduruyor. Kesinlikle bir artı değil. Market desen sorunlu.

• quote:

Androiddeki Here Maps'ı İnternet Olmadan Kullanabiliyor Musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

@Night Rain Hocam sizi göremiyorduk iPhone a mı geçtiniz
    @Umut3455 Konu ile yorumuma gelince youtube istemcisi var ve android deki youtubedan daha iyi ve instagram yerine 6tag var insanları yanlış yönlendirmeyelim

am Resmi Youtube İstemcisi Yok Yazıcaktım Dalgınlık İşde Düzeltiyorum .
  • here mapsi eski nexus4üme kurdum, 600mb civarı çevrimdışı haritaları indirdim. telefon pederde mobil interneti yok, sadece cihaz gps'iyle bile çok iyi çalıştığını söylüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut3455

quote:

Androiddeki Here Maps'ı İnternet Olmadan Kullanabiliyor Musunuz ?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

Lumia'nın en alt seviye telefonundan o kdar yüksek performans istemişsin be kardeş...Moto G ile aynı segmentte bile değiller

Ama abd de ayni paraya satiliyordu( kontratsiz Alimlarda)

Hatta su an lumianin son telefonu lumia 640 kontratsiz 230$ civari iken tam esdegeri moto g 3. Versiyon $179 kontratsiz.

Ama yaptigi islerde moto g cok daha onde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 21 Ağustos 2015; 12:23:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamofMirrorss

quote:

quote:

Windows 10 Mobile'da büyük büyük yazmışlar.Çoğu uygulama sadece işine yarayan ögeleri kullanıyor

Windows 10 mobile resmi olarak ciksin, onlarida karsilastiririz

• Bence şuanki en büyük sıkıntı sürdürülüyor,yükleniyor ve arada sırada nedendir bilinmez uygulamadan atıyor bu ufak sorunları en başından beri yaşıyor çoğu kişi lakin güncelleme ile giderilebilecek sorunlar olduğunu düşündüğüm için bunu önemsemeyen ms'ye çok kızıyorum
  • Yok hocam henüz geçmedim daha buralardayım bir süre sonrası belli olmaz.

• Şu w10 çıksada uygulama derdimizde kalmayacak.

Geçen kontur yok diye arkadaşın g2 sinden arama yaptım goruşmeyi sonlandırdım. Hani pcde arda arda hata mesajları gelirya aynen öyle oldu.
    Şaşırmadım tabi.
    Wp4ever :D

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.