Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 18 Temmuz 2019; 3:46:43 >

• logitech denedim basslar normal müziği boğuyor gibi geliyor bası kısarak ayarlayabiliyosun fakat bu sefer de sistem 200w bi sistem gibi değilde 150 w gibi çalışıyo uydulardaki twitter eksikliği hissediliyo yani diğer seti denemedim satıldıgına da görmedim siz nerden buldunuz ? nerde satılıyo

bu arada logi alırsanız çok para vermeyin 350 tl ye garantili ürünler bulabilrsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemekshi -- 11 Aralık 2015; 22:53:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemekshi

logitech denedim basslar normal müziği boğuyor gibi geliyor bası kısarak ayarlayabiliyosun fakat bu sefer de sistem 200w bi sistem gibi değilde 150 w gibi çalışıyo uydulardaki twitter eksikliği hissediliyo yani diğer seti denemedim satıldıgına da görmedim siz nerden buldunuz ? nerde satılıyo

bu arada logi alırsanız çok para vermeyin 350 tl ye garantili ürünler bulabilrsiniz
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jokeeer -- 29 Nisan 2017; 21:50:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.