Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki telefonu da almaktan vazgeçtim o yüzden böyle bir karşılaştırmaya gerek yok.

Huawei Ascend P7 yada GM 4g one düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheYips -- 27 Mayıs 2015; 23:03:04 >

• Şarj süresi ve ısınma sorunları öne çıkanlar sanırım onun dışında hangi fiyata alacağınızda önemli diye düşünüyorum.
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    Fiyat ve performans açısından LG G3 bende almayı düşünüyorum. Ancak birçok kişi ısınma ve şarj süresinden şikayetçi bundan dolayı Zenfone 2 nin çıkmasını bekliyorum.Fiyatına göre değerlendirmek mantıklı olan...
  • Isınmı sorunu her telefonda var. Zenfone 2 Bekliyorum bende. Ama LG G3 1050 tl alabiliyorsun bu fiyata başka canavar varmı lg gibi kaliteli (artık çatlama sorunu yok lg g3 lerde çatlama sorunu olanlarıda değişim yapıyolar !) mx4 var evet sar değeri var garantisi berbat kulaklık verilmiyor yanında 1100 tl den aşşagı yok stok olmadıgından. 1000 tl alabilceğin en iyi telefon şuan lg g3 çok güzel öllikleri var. 5.0.1 ile sarj sorunu çoğaldı diyen var azaldı diyen var kullanmadıgım için bilmiyiorum. (arkadaşımda var %98 sarjla 6 gün idare etti sadece mesajlaşarak
  • lg g3 iyi bir cihaz değil telefonun donanımı 2k ekranı kaldırmıyor. Bu yüzden telefon ısınıyor ısındığı için şarjı hızlı bitiyor ve performansı yavaşlıyor takılmalar oluyor. Ayrıca kronik olarak mikrofon yerleri çatlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: powe33

Isınmı sorunu her telefonda var. Zenfone 2 Bekliyorum bende. Ama LG G3 1050 tl alabiliyorsun bu fiyata başka canavar varmı lg gibi kaliteli (artık çatlama sorunu yok lg g3 lerde çatlama sorunu olanlarıda değişim yapıyolar !) mx4 var evet sar değeri var garantisi berbat kulaklık verilmiyor yanında 1100 tl den aşşagı yok stok olmadıgından. 1000 tl alabilceğin en iyi telefon şuan lg g3 çok güzel öllikleri var. 5.0.1 ile sarj sorunu çoğaldı diyen var azaldı diyen var kullanmadıgım için bilmiyiorum. (arkadaşımda var %98 sarjla 6 gün idare etti sadece mesajlaşarak

Ben zen2 beklemeden gm 4g android one alacağım galiba. gm sağlam hissi vermiyordu ama vazgeçtim sanırsam alacağım bu teli.
  • Sana anlatacağım şeye ya inancaksın yada inanmıcaksın ; GM mesela gidiyor ram yapan firmaya diyorku benim 50 tl param var bana ona gore 2 gb ram yap. Sonra o firmada bozulan iade edilen ramları topluyor onları ilkde yapıyor sonra 100 tl lik ramın kalitesini duşurerek 50 tl lik yapıyor sonra gm bunuda bize ucuz die kakalıyor. sonuç bu casperde aynen boyle sonra biz ucuz die alıyoru.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sana anlatacağım şeye ya inancaksın yada inanmıcaksın ; GM mesela gidiyor ram yapan firmaya diyorku benim 50 tl param var bana ona gore 2 gb ram yap. Sonra o firmada bozulan iade edilen ramları topluyor onları ilkde yapıyor sonra 100 tl lik ramın kalitesini duşurerek 50 tl lik yapıyor sonra gm bunuda bize ucuz die kakalıyor. sonuç bu casperde aynen boyle sonra biz ucuz die alıyoru.

Asustaki olay ne peki kendi üretiyor diyeceksin peki yurtdışından ithal geliyor bu asuslar fakat fiyatı yine de 700 TL
  • TheYips kullanıcısına yanıt
    çünkü asus kendi üretiyor. dev bir marka intelle ortak çalışıp zenfone 2 yaptı. o işlemciyi arka kapakdakı reklama ucuza yaptı. Asus gibi dev bir frima digil GM !
  • powe33 kullanıcısına yanıt
    Asus ithal getrirken ucuza getirtiyor. En iyi laptop markalarından en satanlardan. milyonlarca alıyor.
  • quote:

Sana anlatacağım şeye ya inancaksın yada inanmıcaksın ; GM mesela gidiyor ram yapan firmaya diyorku benim 50 tl param var bana ona gore 2 gb ram yap. Sonra o firmada bozulan iade edilen ramları topluyor onları ilkde yapıyor sonra 100 tl lik ramın kalitesini duşurerek 50 tl lik yapıyor sonra gm bunuda bize ucuz die kakalıyor. sonuç bu casperde aynen boyle sonra biz ucuz die alıyoru.

+1

Vestel casper gm bunlar ayni 3.sinif cinli telefonlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hakılıyım hocam malesef oyle bizim bozuk yolladıklarımızı bize geri kakalıyolar
  • sanırım arkadaş ispirto içmiş kafaya bak yok ram in kapasitesiini düşürüyorlarmış yav ne cahil insanlarsınız kötülemeyi bile beceremiyorsunuz gm çindeki teleefona kendi adını koyp satıyor mesela

elife e7 = elite
    elife e3 = discovery toplama telefon söz konusu değil yani olamazda zaten manavdanmı alıyorsun ram i bu neyin kafası
  • sana konuşmayı kim öğretti? konuşmayı bile bilmiyen cahil. sanki GM de çalıyorsun
  • Meizu Mx4 almaktansa alın G3'ü geçin. Tamam ısınıyor, şarjı da bir günü zar zor çıkarıyor fakat siz de 5.5" ekranın tadını çıkartın gerçekten video izlemeye doyamazsınız. Bu seviyede alınabilecek en iyi cihaz G3, Z2dir kafanıza göre takılın.

• quote:

Orijinalden alıntı: moonshine14

Meizu Mx4 almaktansa alın G3'ü geçin. Tamam ısınıyor, şarjı da bir günü zar zor çıkarıyor fakat siz de 5.5" ekranın tadını çıkartın gerçekten video izlemeye doyamazsınız. Bu seviyede alınabilecek en iyi cihaz G3, Z2dir kafanıza göre takılın.

Dostum belki ben büyük ekran sevmiyorum

Cidden de 5 inçten sonrası can sıkıcı bir durum. Hadi kadın olsan neyse at çantana taşı ama erkekte öyle olmuyor bide yazın hiç çekilmiyor.

Meizunun ekranı da zaten çok iyi ve büyüklük olarak da tam ayarında.
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
    size bir sorum olacak
    kliksadan lg g3 32 gb aldım 2 gün önce telefonu simi takmadan ve wifi bağlantısı kurmadan kontrol ettiğinde telefonda CLEAN MASTER uygulamasının yüklü olduğunu gördüm ve uygulama yöneticisinde yüklenme tarihi 1970 olarak gözüküyor (diğerleri 26.02.2015) sizce değişime yollamalı mıyım bu tür bi sorunla karşılaşan oldu mu?
  • Ben bugun meizu mx4 satip lgg3 aldim mz4 guzel ama sistem biraz gelismeli

• Bence siz kararınızı çoktan vermişsiniz. Şayet G3'ün ekranı daha büyük olmasına karşılık en olarak Mx4'den daha kısa, boy olarak sadece 2mm uzun, kalınlıklar ise eşit :) Lütfen araştırmalarınızı daha kapsamlı yapıp gerekçelerinizi daha sağlam verilere dayandırın. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: busranuz

arkadaşlar herkese iyi akşamlar,
    size bir sorum olacak
    kliksadan lg g3 32 gb aldım 2 gün önce telefonu simi takmadan ve wifi bağlantısı kurmadan kontrol ettiğinde telefonda CLEAN MASTER uygulamasının yüklü olduğunu gördüm ve uygulama yöneticisinde yüklenme tarihi 1970 olarak gözüküyor (diğerleri 26.02.2015) sizce değişime yollamalı mıyım bu tür bi sorunla karşılaşan oldu mu?

Bi problem olmaz. Dahili olarak yüklenmiş olabilir. Rahatsız ederse normal olarak kaldırmayı deneyin. Olmazsa root ile kaldırabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.