Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SİLİNEBİLİR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 3 Ocak 2015; 13:04:07 >

• Geçen gün şahin aldım bitane ya. Almasaydım alırdım çok üzüldüm şuan. Hayırlı satışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte bunlar hep bedeli askerlik

• ucuz, daha pahalı olmalı.
  • hayirli satislar ne diyelim :)

• Ortak Bunun Diğerlerinden Farklı Özelliği Nedir Acaba ?
  • arkadaş bu forumda kimsenin almayacağını biliyor ama reklam yapıyor işte :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    10 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ne özelliği var gri olmasımı.
  • Bağladığımız TV yi kabul etmez ,oynayan adamı da beğenmez hatta oturduğumuz evi bile beğenmez bu konsol
  • Hocam aldirmayin olucu coktur burda bence 7.500 a tamamlayin oluculer fiyati indiriyor surekli

• Değişik yorumlar yapılmış. Askerliğimi 354KD olarak yaptım, üstelik bölük çavuşu olarak :)

Ürün bana ait değil, bir tanıdığımın. İlanda da yazdığı üzere ilan vekaleten açılmıştır. Fakat %100 olarak benim de güvencem altındadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

Değişik yorumlar yapılmış. Askerliğimi 354KD olarak yaptım, üstelik bölük çavuşu olarak :)

Ürün bana ait değil, bir tanıdığımın. İlanda da yazdığı üzere ilan vekaleten açılmıştır. Fakat %100 olarak benim de güvencem altındadır.

Güvence ile kastınız nedir çok merak ettim ? Neye güvence veriyorsunuz ? Fiyatınamı ? Garantsinemi ? Arkadaş sizi kullanıyor olmasın fiyatın maşiallahı var

• Umarım meraklısına gider ama dh forum sitesinden başka yerlere de yönlenmenizi tavsiye ederim.
  • almak için pm
  • avrupa ön sipariş fiyatı 500 dolarmış yani kabaca 1100 tl diyelim. Sence 7250tl verecek enayi varmıdır

This limited edition console is priced at 49,800 yen (US$418) in Japan and available through the Sony Store starting tonight.

According to Sony, the console is priced at US$499 and will be available for pre-order via Sony.Store.com starting December 6. In Europe, the 20th Anniversary PS4 will go for €499.

http://kotaku.com/behold-the-20th-anniversary-edition-playstation-4-1666061818

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 25 Aralık 2014; 23:47:13 >

• DonanımHbaer bunu unutmaz ! 😄

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=playstation+4+20th&_sop=16

@ereneren

pm gelmedi.

6500tl olsaydı alabilirdim ama 7250tl birazcık bana pahalı geldi .)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventhocaaa -- 26 Aralık 2014; 20:33:42 >
  • Özel ürün, özel fiyat.Hayırlı satışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

almak için pm

Haha ne adamsın sen var ya.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.