Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milli piyango vursun anında satın alacağım. Şimdilik Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ereneren

almak için pm

• quote:

Orijinalden alıntı: PHO3N1X

4 ortak girmeyi düşünüyoruz.

• Her önüne gelen birşey yazmış :) Arkadaşlar ürün çalıştığım şirketin (holding) patronlarından birine ait, bende ne gezer :) Bilindiği üzere TR de satışı olmayan, limitli üretim, bildiğim kadarıyla da şu an bi kendisinde var :) Açık artırmayla benzer bir rakama aldığını biliyorum.

Belki bu forumda da kullanıcısı seveni çıkar diye buraya da ilan açayım dedim ama, olay olmuş resmen.
  • 1000 tl lik ürün abi hadi bilemedin 1500 de sen 7500 dersen olay olur
  • Jude Law kullanıcısına yanıt
    3-4 bin TL ye kadar bulursan en önde ben alıcısıyım.
  • Bunu bi 10sene saklasın acmadan ozaman iyi paraya gider.Forumda adam oyunlu herşeyi olan ps4 500tl almaya calısıyor bunu kim alcak burdan hocam
  • şimdi biri dh de forumlarda ps5 satıyorlar dedi inanmadım :D
  • Su ilani acmaya altina birde 7500tl yazmaya insan utanir ya 1000lira fiyati var bu aletin neyin kafasini yasiyorsun sen

• adam buraya gelmiş fiyatını yazmış almak isteyen alır almak istemeyen almaz. herkes tutturmuş bir 500$ fiyatı var diye. gidin alın bulabiliyorsanız o zaman o fiyattan. koleksiyon parçası sınırlı üretim bir ürün satıyor arkadaş. piyasasını takip etmiyo olabilirsiniz ama aynı ürün ebay üzerinden çıktığı ilk hafta 20.000$ dolardan satıldı beyler. şu an yine 1500-2000$ civarında satılıyor. koleksiyon parçası olan herşey pahalıdır bunu alacak adam zaten oynamak için almayacak neyine bu kadar takıldınız neyiyle bu kadar kafa buldunuz anlamadım. şu gün gidip bi kapalı kutu atari 2600 almaya çalışın bakalım vakti zamanında kaç paraydı şimdi kaç para bunu da o hesap düşünmeniz gerekirken adama laf sokup duruyorsunuz. adam gelmiş ilanı açmış o kadar dalga geçilmesine rağmen hala edepli konuşarak kimseyi kırmadan cevap veriyolar bir tutturmuşsunuz 500$ fiyatı var diye. kardeşim git 500$'a bul al o zaman hatta söyle bizde alalım 500$'dan alıp ebayda 2.000$ dolardan okutur para hilesini bulmuş oluruz. hayırlı satışlar ufuk bey. meraklısı birisi burdan bulmaz sizi sanırım. bu forumda kırık ps3ler ps4ten pahalı çünkü. koleksiyonla ilgilenen sitelere yönlenirseniz satabileceğinizi düşünüyorum biraz indirimle. şu an ebayda hemen al ilanları 1400-1500$ dolar seviyesinde. fiyatınız normal bir ps4 için konuşmuyorum bu ürün için bile epey pahalı. bunu alacak adam iğne deliğine kadar araştırır meraklısı sonuçta. ürün sizin fiyat sizin tabi ki yine de ben sadece bu konulara meraklı olarak tavsiye verdim yanlış anlamazsanız sevinirim. param olsa alsam keşke vitrinde sergilemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reacti0n -- 31 Aralık 2014; 12:56:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Reacti0n

adam buraya gelmiş fiyatını yazmış almak isteyen alır almak istemeyen almaz. herkes tutturmuş bir 500$ fiyatı var diye. gidin alın bulabiliyorsanız o zaman o fiyattan. koleksiyon parçası sınırlı üretim bir ürün satıyor arkadaş. piyasasını takip etmiyo olabilirsiniz ama aynı ürün ebay üzerinden çıktığı ilk hafta 20.000$ dolardan satıldı beyler. şu an yine 1500-2000$ civarında satılıyor. koleksiyon parçası olan herşey pahalıdır bunu alacak adam zaten oynamak için almayacak neyine bu kadar takıldınız neyiyle bu kadar kafa buldunuz anlamadım. şu gün gidip bi kapalı kutu atari 2600 almaya çalışın bakalım vakti zamanında kaç paraydı şimdi kaç para bunu da o hesap düşünmeniz gerekirken adama laf sokup duruyorsunuz. adam gelmiş ilanı açmış o kadar dalga geçilmesine rağmen hala edepli konuşarak kimseyi kırmadan cevap veriyolar bir tutturmuşsunuz 500$ fiyatı var diye. kardeşim git 500$'a bul al o zaman hatta söyle bizde alalım 500$'dan alıp ebayda 2.000$ dolardan okutur para hilesini bulmuş oluruz. hayırlı satışlar ufuk bey. meraklısı birisi burdan bulmaz sizi sanırım. bu forumda kırık ps3ler ps4ten pahalı çünkü. koleksiyonla ilgilenen sitelere yönlenirseniz satabileceğinizi düşünüyorum biraz indirimle. şu an ebayda hemen al ilanları 1400-1500$ dolar seviyesinde. fiyatınız normal bir ps4 için konuşmuyorum bu ürün için bile epey pahalı. bunu alacak adam iğne deliğine kadar araştırır meraklısı sonuçta. ürün sizin fiyat sizin tabi ki yine de ben sadece bu konulara meraklı olarak tavsiye verdim yanlış anlamazsanız sevinirim. param olsa alsam keşke vitrinde sergilemeye.

sınırlı üretim olsa ne olacak sanki 100 tane üretilmiş. hiçbir özelliği yok. zaten yakında gri renkliside çıkar satılır 300 dolara. ben 500 dolar yazdım çünkü sony satış fiyatı o şekilde. hadi %300 kar koy 1500 dolar de. 7500 tl dersen gelecek yorumlara hazırlıklı olacaksın. burda adamlar 100 200 tl yüksek ps4 satıyor diye bi ton kavga çıkıyor

• Jude Law kullanıcısına yanıt
    sanki yüz tane üretilmiş ile alakası yok konunun. 12.300 tane üretilmiş. dünya üzerindeki ülkelerden 100 tanesine gönderilecek olsa ve bu ülkelerin nüfuslarının yanında ticari hacimleri düşünüldüğünde bu ürünün türkiye'den alınabilme ihtimali var mı sizce? varsa bile kaç tane getirilir? zaten ürün çıktığı anda anında bitirdi koleksiyoncular ve alıp satarım diyenler. zaten bende sizin dediğiniz gibi fiyatın yüksek olduğunu 1.500$ dan ebayda satıldığını söyledim. hala koleksiyoncu kafasıyla ilgili bişeyleri anlamamakta ısrar ediyor gibisiniz. eğer bir ürün üzerinde limited edition yazıyorsa ve adam o ürünün diğer tüm versiyonlarına sahipse o ürünü koleksiyona koymazsa o koleksiyonun bir değeri kalmaz onun gözünde. eğer bu ps4 yüz tane üretilmiş olsaydı bu ilanı burda göremezdiniz. o konuda bir şüpheniz olmasın.

• quote:

sanki yüz tane üretilmiş ile alakası yok konunun. 12.300 tane üretilmiş. dünya üzerindeki ülkelerden 100 tanesine gönderilecek olsa ve bu ülkelerin nüfuslarının yanında ticari hacimleri düşünüldüğünde bu ürünün türkiye'den alınabilme ihtimali var mı sizce? varsa bile kaç tane getirilir? zaten ürün çıktığı anda anında bitirdi koleksiyoncular ve alıp satarım diyenler. zaten bende sizin dediğiniz gibi fiyatın yüksek olduğunu 1.500$ dan ebayda satıldığını söyledim. hala koleksiyoncu kafasıyla ilgili bişeyleri anlamamakta ısrar ediyor gibisiniz. eğer bir ürün üzerinde limited edition yazıyorsa ve adam o ürünün diğer tüm versiyonlarına sahipse o ürünü koleksiyona koymazsa o koleksiyonun bir değeri kalmaz onun gözünde. eğer bu ps4 yüz tane üretilmiş olsaydı bu ilanı burda göremezdiniz. o konuda bir şüpheniz olmasın.

kolleksiyonluk diye 100000 TL ye satılsın o zaman. her malın bi ederi vardır. Koleksiyonluk bi tarafıda yok bana göre yeni piyasaya çıkan bi ürün. benim arkadaşda cod aw skin one var. oda sınırlı üretim. 8000 TL den satışa çıkarsın o zaman. bi arkadadaşdada geow skin xbox 360 var. oda 5000 e satsın. yeni çıkan bi ürünün 12.300 adet üretilmiş üstelik ben koleksiyonluk değeri olduğunu düşünmüyorum. Alt tarafı oyun konsolu. Bir çok ürünün örneğin gitar. Limited modelleri çıkıyor. Değeri neyse o fiyattan satılıyor. kimse 10 katı fiyata satmıyor. Neyse alan güle güle kullansın yeteri kadar yorum yapıldı

• quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

kolleksiyonluk diye 100000 TL ye satılsın o zaman. her malın bi ederi vardır. Koleksiyonluk bi tarafıda yok bana göre yeni piyasaya çıkan bi ürün. benim arkadaşda cod aw skin one var. oda sınırlı üretim. 8000 TL den satışa çıkarsın o zaman. bi arkadadaşdada geow skin xbox 360 var. oda 5000 e satsın. yeni çıkan bi ürünün 12.300 adet üretilmiş üstelik ben koleksiyonluk değeri olduğunu düşünmüyorum. Alt tarafı oyun konsolu. Bir çok ürünün örneğin gitar. Limited modelleri çıkıyor. Değeri neyse o fiyattan satılıyor. kimse 10 katı fiyata satmıyor. Neyse alan güle güle kullansın yeteri kadar yorum yapıldı

Arkadaşlar neden tartışıyorsunuz bilmiyorum. Ürün TR de 1 adet. Ürünün sahibi de yılda 10.000 üzeri konut satan bir inşaat firmasının yönetim kurulunda, firmanın ortaklarından.

4.000 TL ye bulan varsa ben hemen nakit almaya razıyım. 7.000 lirayı ben de veremiyorum dikkat ederseniz. Belki veren biri çıkar diye ilanı buraya da koymak istedik.

Bu ürünü alabilecek finans gücü olan arkadaş varsa buyursun, olmayan eğer TR de bulabilirse daha uygun fiyatlısını alsın yada yurtdısından %20 gumruk vergisini ödeyerek getirtsin. Çünkü ürün tüm vergileri ödenerek, benzer bir rakama türkiyeye getirtildi.

İkisini de yapamayacak arkadaşın da gelip burada garip yorumlar yapması çok anlamsız. Bu ürün zaten sana hitap etmiyor arkadaşım.

Satan kişinin bir kazanç beklentisi olmasa bile, zararına da satmayacak. Kesin bilgidir.

Kamuoyuna duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deus-ex -- 1 Ocak 2015; 23:37:04 >

• amerikadan ben 1500$ getiricem alıcakmısın gidecem wallmart alıp gelicem yani türkiyenin bim gibi süpermarketi gibi bir yer osuruktan
  • Bu cihazı alıcak varsa yanında benimkinide oğlunuza veya arkadaşınıza hayrına alın bari siyah ama olsun griyede boyarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EGERTURK -- 2 Ocak 2015; 3:53:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukdemirci35

quote:

Orijinalden alıntı: Jude Law

quote:

Arkadaşlar neden tartışıyorsunuz bilmiyorum. Ürün TR de 1 adet. Ürünün sahibi de yılda 10.000 üzeri konut satan bir inşaat firmasının yönetim kurulunda, firmanın ortaklarından.

4.000 TL ye bulan varsa ben hemen nakit almaya razıyım. 7.000 lirayı ben de veremiyorum dikkat ederseniz. Belki veren biri çıkar diye ilanı buraya da koymak istedik.

Bu ürünü alabilecek finans gücü olan arkadaş varsa buyursun, olmayan eğer TR de bulabilirse daha uygun fiyatlısını alsın yada yurtdısından %20 gumruk vergisini ödeyerek getirtsin. Çünkü ürün tüm vergileri ödenerek, benzer bir rakama türkiyeye getirtildi.

İkisini de yapamayacak arkadaşın da gelip burada garip yorumlar yapması çok anlamsız. Bu ürün zaten sana hitap etmiyor arkadaşım.

Satan kişinin bir kazanç beklentisi olmasa bile, zararına da satmayacak. Kesin bilgidir.

Kamuoyuna duyurulur

500 dolarlık alete 3500 dolar demişsin finans gücü olan buyursun alsın deyip gazı vermişsin işyerim olsa seni pazarlamacı yapardım Firma ortağı arkadaşın ps4 al sat ilemi uğraşıyor Koleksiyon değeride yok. hadi snes, atari, dreamcast vs gibi bi konsol olsa neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jude Law -- 2 Ocak 2015; 9:23:18 >

• ürünün üretim adedi çok fazla bence o yüzden bu paraya hak etmiyor toplamda 500 adet üretilmiş olsa o zaman gerçekten tam koleksiyonluk olmuş olurdu ve bu parayı sonuna kadar hak ederdi
  • Holding ortağı ne diye aldı peki,sen ilan açasın diye mi?Sade vatandaş olsa paraya sıkıştı satıyor diyeceğim ama olmamış burdaki olay döngüsü?

Tezat geldi bana bu mevzu,alan adam koyar koleksiyonuna bitti gitti.Yılda da 3 kez power verir,kutusunda saklar dolabında teşhir amaçlı,olay böyle işliyor Dünya'da.

Koleksiyon ürünlerin değerlendirme kriterleri var;yıl,sayı,o anki üretimin devam etmesi,vb... bu kritelere göre bakarsak zaten önemli bir ürün değil ilgili ps4.

Mesela aşağıda linkini verdiğim ürün Dünya'da toplamda 500 adet üretilen bir Sega Dreamcast limited'in,Dünya'da sadece 200 adetlik özel imzalı versiyonu ve gerçekten koleksiyonluk bir ürün,ebay satış fiyatı 3000 euro.

Yine Gamecube Q,panasonic imzalı özel bir üretim var,o da 1000 usd gibi rakamda,bu da önemli bir ürün.Gamecube çıkmadan,2001 ylında fuarda lansmanı yapılan bir üründü hatırlıyorum da.

Yine Sega Satürn özel Link Edition var mevcut en altta,o da sanırım 2600 usd gibi.

Bu tarz örnekleri çoğaltabiliriz ama gerek yok.

http://www.ebay.com/itm/Sega-Dreamcast-MAZIORA-System-Console-NEW-RARE-with-shipping-box-/141517254793?pt=FR_Jeux_Vid%C3%A9o_Consoles&hash=item20f315f089

http://www.ebay.com/itm/Panasonic-Q-Nintendo-Gamecube-Q-SL-GC10-S-Extremely-RARE-NEW-/221626194528?pt=UK_VideoGames_VideoGameConsoles_VideoGameConsoles&hash=item3399f35a60

http://www.ebay.com/itm/SEGA-SATURN-NET-LINK-CONSOLE-SYSTEM-BRAND-NEW-GAME-NIGHTS-INTO-DREAMS-SAMPLER-/381109422826?pt=Video_Games&hash=item58bbe44aea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyyl -- 2 Ocak 2015; 12:06:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.