Şimdi Ara

SİLİNEBİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Forumda arz talep meselesini idrak edemeyip fiyata şaşıranlar var hala
  • Ya allah aşkına şu dünyanın merkezi benim, ben en iyi bilirim havalarıyla gelip burada satış yapmaya çalışan arkadaşa destek verenler, ulan neyin kafasındasınız siz. Hani kalkıp parası olan alır ne demektir.

Burası satış bölümü. Beğenilmeyen, yani uygun olmayan bir fiyata burada insanlar kalkıp tepki verebilir, vermelerinin sebebide gayet açık. Ederi kadar fiyatı koy kimse kalkıpda şikayet etmez.

Edit: Ulan bak yazdım yazdım siliyorum şimdi. Sırf konuda adımız çıkmasın diye. Hala kalkıp saçmalayanlar, özel mesaj atanlar var daa. :) komiksiniz lan. Yaş kaç birader?

http://www.ebay.com/itm/Sony-Playstation-4-20th-Anniversary-Limited-Edition-Brand-new-sealed-/221650760150?pt=Video_Games&hash=item339b6a31d6

Al bak burda ucuzu. Gidip oradan alıcam şimdi burada bu arkadaşa satıcam oda alacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloo229 -- 2 Ocak 2015; 17:37:26 >

• İlan iyice oyun bahçesine dönmüş.

Gidin ebay da 15.000 dolar yazan arkadaşlara serzenin biraz. Bu ilanda fiyat bu, değişmeyecek. Anlaşılmayan bir konu olmasa gerek. İsteyen pahalı bulsun isteyen uygun, fiyat bu. Gereksiz yorumlar özenle şikayet edilecek, ceza alması sağlanacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.