Şimdi Ara

silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri Beni Vursun -- 28 Ocak 2016; 19:33:49 >

• Oncelikle gecmis olsun, ancak atasehirdeki HTC teleservice arvato noktasi gercekten beklentilerin otesinde calisiyor. Umarim siz de oraya teslim etmissinizdir? 24 saat icinde tamir edip orjinal bir sekilde kargoluyorlar. Evet yeni aldiginiz bir urunde boyle bir sanssizlik yasamaniz tatsiz bir durum ama iciniz rahat olsun derim. 3 ayri HTC telefonumu (Desire HD, M7, M8) seneler icinde, birer kere tamir ettiler, ve baska arkadaslarim da tavsiyem uzerine oraya verdiler. Tamir kusursuz oldugu gibi bazen de senelerin kullanimi ile ortaya cikan cizikler vs yuzunden jest olsun diye kasayi komple degistirdikleri bile olmustu M7lerde:) Kisacasi diger yerler ile kiyaslamayin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozthewiz -- 24 Aralık 2015; 2:57:30 >
  • Teleservice kadar lanet firma görmedim 8 ay önce desire 820 aldım ilk hafta arıza verdi değişime gönderdim hakkım olmasına rağmen arıza tespit edilmedi diye geri gönderdiler tekrar gönderdim htc türkiye ve ben onlarca kez değişim dememize arayıp yazmamiza rağmen aynı telefonu geri gönderdiler,bende htc amerika ya yazdım iyi bir fırçayla özür dileyerek yenisi ile değiştirdiler tüketici hakem heyetinede verdim para iadesi kararı çıktı paramı alıp bir daha asla htcnin yanından geçmeyi düşünmüyorum,birde alacağım telefonun servisi teleserviceyse uzak durucam,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biri Beni Vursun -- 28 Ocak 2016; 19:34:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.