Şimdi Ara

SİLİNEBILIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: konyamaarif

Tıptan zor mu abi cidden sana hodri meydan diyorum zorsa ispatla . ne saçma bi yorum ulen işin içinde olmasam valla yedircenn

Öncelikle abi değil abla. Neden bu tahammülsük ben tıp okumadıysam siz de odyolojide okumadınız aynı mantık siz de karşılaştırma yapamazsınız öyleyse?

Zorluk göreceli bir kavram lisede edebiyattan 60 alıp sayısal derslerden 90 üstünde alırdım. Öyle olunca dil gelişimi gibi aşırı sözel tek bir ders bile tıptan çok daha zor benim için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gldnlly kullanıcısına yanıt
    Hacettepedeyim şu an siz bıraktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Merhaba yatay geçiş imkani nasıl bilmiyorum fakat bahsettiğiniz bölümlerle hemen hemen aynı durumda abartı bir iş olanağı yok gibi şu anda. Yılda 20 kişi atanıyor gerisini siz düşünün

odyolojiyi öneriyor musunuz bilgisayar mühendisliği zor bir bölüm odyolojiye geçmeyi düşünüyorum önerirmisiniz zevklimi iş bulma olanagı muhendise göre iyimi
  • quote:

Merhaba yatay geçiş imkani nasıl bilmiyorum fakat bahsettiğiniz bölümlerle hemen hemen aynı durumda abartı bir iş olanağı yok gibi şu anda. Yılda 20 kişi atanıyor gerisini siz düşünün

hocam odyoloji puanı cok yüksek diye iyi bir bölüm old düşünüyorum.. ayrıca bilgişsayar muhendisliğinde cok fazla çalışmak yorulmak gerektiği için odyoloji düşünüyorum tavsiye etmiyormusunuz odyolojiyi Bilg mühe göre kolay bir bölümse ( mühde cok sayısal var ) ve iş bulma olanagı bilg mühe göre daha iyiyse bu bölüme geçmek istiyorum yalnız 1 günüm kaldı lütfen yardımcı olun saolun tşkrller
    NOT: alıntılarsanız sevinirim bildirim gelmiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 422422werker -- 14 Ağustos 2017; 10:9:22 >
  • 422422werker 4 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gldnlly -- 12 Temmuz 2018; 0:22:15 >
  • -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Bırakmadım ailem istemiyor. Artık puanım kırık değil okulla birlikte çalışacağım sınava. Ama tüm bu süreç beni soğuttu ve yıprattı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: konyamaarif

Tıptan zor mu abi cidden sana hodri meydan diyorum zorsa ispatla . ne saçma bi yorum ulen işin içinde olmasam valla yedircenn

Öncelikle abi değil abla. Neden bu tahammülsük ben tıp okumadıysam siz de odyolojide okumadınız aynı mantık siz de karşılaştırma yapamazsınız öyleyse?

Zorluk göreceli bir kavram lisede edebiyattan 60 alıp sayısal derslerden 90 üstünde alırdım. Öyle olunca dil gelişimi gibi aşırı sözel tek bir ders bile tıptan çok daha zor benim için.

ablacığım zordur zordur katılıyorum. tıptan zor odyoloji varmış yeni öğrendim.
  • Silinebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.