Şimdi Ara

SİLİNEBILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 31 Ekim 2017; 14:23:52 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Neden odyolojiyi seçtin ki? Odyoloji benim bildiğim kulak ve duyma problemleri kısaca ses ve sağlık ikilisini işliyor yani alanı biraz dar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDenier

Neden odyolojiyi seçtin ki? Odyoloji benim bildiğim kulak ve duyma problemleri kısaca ses ve sağlık ikilisini işliyor yani alanı biraz dar.

Nedem seçtim bilmiyorum kafam cok dağınıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende seçmeyi istiyorum bu bölümü okuyunca dediklerinizi kafam baya karıştı
  • fizyoterapi ve beslenme yerine odyoloji yazmayı dusunuyorum ama yazdıklarınız umut kırıcı . :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26k ile odyoloji yazmayı düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Namütenehi

26k ile odyoloji yazmayı düşünüyordum ama yazdıklarınızı okuyunca kafam karıştı

Seçmek istiyorsan başka okuyanlara da danış bence. çok bunaldığim bir dönemde yazdım bunları, belki duygularıma yenik düşmüşümdür. Gerçi hala çok ümitli değilim ama hayırlısı. Bizim de kafamız çok karışık. Hani fizik gibi açıkta kalınacak bir bölüm olduğunu bilerek girsek neyse de 10bin tl maaşa odyolog bulunamıyor diye girilen bir bölümde açıkta kalabilme riski olduğunu öğrenmek kızdırıyor insanı. Ama varsa kaderde işsiz kalmak, emin ol en popüler meslekte bile kalırsın ortalık cok karışık önune gelen haksız yere işten atılabiliyor. Buna zemin hazırlandı ülkemizde :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 yıl önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldnlly

fizyoterapi ve beslenme yerine odyoloji yazmayı dusunuyorum ama yazdıklarınız umut kırıcı . :((

Onlara göre yine daha iyi iş imkanları sanırım. Ama abartı muhteşem bir yer değil fazla büyük umutlara kapılıp gelmemekte fayda var. En azından kendi adıma daha büyük işler başarmak isterdim

• quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Bende seçmeyi istiyorum bu bölümü okuyunca dediklerinizi kafam baya karıştı

Kafanızın karışması güzel birşey çünkü kafa çorba gibidir, iyice karışmadan sonuç güzel olmaz ;))

Şaka bir yana gerçekten de objektif olabilmek için olumsuz yönlerini de öğrenmek gerekir. Tüm sitelerde forumlarda olumlu yönleri övülüp abartılan bir bölüm, bu yazıyla da bir nebze olsun olumsuz yönlerini okumuş oldunuz ona göre değerlendirme yaparsınız başarılar dilerim ;)

• ama şimdi kpss puanlarına bakınca aman aman yüksek puanlar degil .Yani 78 ile İstanbul -Ankarada üniversitelere atanmış insanlar var .

• kpss puanına bakıp yazman doğru olmaz. ilk mezunlar zaten atanacak diye KPPS çalışmadılar hiç.Yani o puanlar insanların hiç çalışmadan aldığı puanlar.
  • -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Hangi universtedesiniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Fevzi kurşun

Hangi universtedesiniz acaba

Turgut ozaldayım ama kayım atandı üniversite dağıtılacak diyorlar rabbim yardımcımız olsun.

• Neredeyse bir yıl geçti. Bir yıl önce neden böyle şeyler yazdınız diye sormuştum. Odyoloji yazdım okula başladığımdan beri kafamda tek düşünce var: kurtulmak. Hocam yazdığınız her bir kelimenin altına ben tek tek imzamı atayım akılsız başımın az çalışmamın cezasını çekiyorum. Şimdi tekrar ygs ye girdim bu sene ve puan kırılmasa istediğime çok yakınım .Şimdi sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Gerçi evde kalsam bir sene daha o zaman da psikolojik olarak çok zorlardı belki de böyle olması ve benim bir şeyleri görmem gerekiyordu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gldnlly

Neredeyse bir yıl geçti. Bir yıl önce neden böyle şeyler yazdınız diye sormuştum. Odyoloji yazdım okula başladığımdan beri kafamda tek düşünce var: kurtulmak. Hocam yazdığınız her bir kelimenin altına ben tek tek imzamı atayım akılsız başımın az çalışmamın cezasını çekiyorum. Şimdi tekrar ygs ye girdim bu sene ve puan kırılmasa istediğime çok yakınım .Şimdi sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Gerçi evde kalsam bir sene daha o zaman da psikolojik olarak çok zorlardı belki de böyle olması ve benim bir şeyleri görmem gerekiyordu...

Dostum hakkımızda hayırlısı olsun ben biraz sinirli bir haldeyken yazmıştım bunları. Ama artık akademisyenlik düşünüyorum inşallah o yüzden rahatladım iş olanakları konusunda. Yine de diğer bölümlere göre iyi bir bölüm ben tıp ile karşılaştırmıstım. olumsuz olarak etkilememişimdir İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın

• -piyanist- kullanıcısına yanıt
    Yok sen etklemedin ben zaten okula geldiğim günden beri aynı düşüncedeydim.Hakkında hayırlısı olsun. Şimdi hangi okuldasınız.
  • Tıptan zor mu abi cidden sana hodri meydan diyorum zorsa ispatla . ne saçma bi yorum ulen işin içinde olmasam valla yedircenn
  • konyamaarif K kullanıcısına yanıt
    Herkesin düşüncesi tabiki kendine ben odyoloji okuyorum tıpla kıyaslanamaz . Tıp çok ağır bir bölüm Allah kolaylık versin size.
  • gldnlly kullanıcısına yanıt
    merhaba bilgisayar mühendisliği 2. sınıfım odyoloji bölümüne yatay geçiş yapmayı düşünüyorum bu bölümü öneriyor musunuz dersleri mühendislikten zor mudur gelecekte iş bulabilirmiyiz geleceği varmıdır bana tavsiye edermisiniz bu bölümü teşekkürler
    not: Hemşirelik FTR beslnme diyetetik bunlarıda düşünüyorum yardımcı olurmusunz
  • 422422werker 4 kullanıcısına yanıt
    Merhaba yatay geçiş imkani nasıl bilmiyorum fakat bahsettiğiniz bölümlerle hemen hemen aynı durumda abartı bir iş olanağı yok gibi şu anda. Yılda 20 kişi atanıyor gerisini siz düşünün

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.