Şimdi Ara

Silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egelim1993 -- 23 Haziran 2016; 2:18:39 >

• o kızla çıktığını farzet 3 ay sonra ondan da sıkılıp gözün yine başkasına kayacak,

benden sana tavsiye şuan ki kız seni seviyorsa sakın bırakma pişman olursun
  • Seni sevene yazık etme. Ulan kız deliler gibi seni seviyor kıyılır mı ona??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bırakmak istemiyorum ama diğer kızıda düşünmeden edemiyorum . Şeytan resmen aklımı çelmiş durumda. Sonradan piyasaya çıkan kızı unutmak için neler yapabilirim ? Ne yapmalıyım. Aynı katta çalışıyoruz ve her gün görüyorum.
  • Bu tür şeyler normal. Onunla sürekliaynı ortamda dğeilsin. işyerinde otobüste farklı flörtler olabiliyor. Aklından başkasını düşünüyorsun, fantezi kuruuyorsun filan. ilal gidip sevişmeye gerek yok, bu da bir aldatmadır.

Ama tabi toplumun genelindeki bu tekeşlilik bağlılığk olaylarını düşünmezsek, bu gibi şeyler çok normal olduğu için sorun edilmeyip böyle şeyler açılmazdı tabi. Madem açılmış, yazmak lazım bir şeyler. Aynı kattaysa ve konuşmadıysan kesin bir şey olacağı da yok. arkadş olmaya çalışmaktan zarar geleceğini sanmıyorum kayınço açısından da. Konuşmanı öneririm. belki de soğuyacaksın. soğumasn da arkadaş olarak kalacaksın bir jheyecan olacak, işyerine gelmek için bir sebep.

Ortamlarımızda dış görnüşü olsun başka özellikleriyle bir sürü kişi dikkatmizi çekiyor. Çoğunlukla bunları gözardı edebiliyoruz ama bazen zor oluyor böyle işte.

ama içinde olduğun tek eşli ve sadakati vs düşürünsek , dediğim gibi arkadaş olmaktan zarar geleceğini sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Seyid Battal Gazi

Bu tür şeyler normal. Onunla sürekliaynı ortamda dğeilsin. işyerinde otobüste farklı flörtler olabiliyor. Aklından başkasını düşünüyorsun, fantezi kuruuyorsun filan. ilal gidip sevişmeye gerek yok, bu da bir aldatmadır.

Ama tabi toplumun genelindeki bu tekeşlilik bağlılığk olaylarını düşünmezsek, bu gibi şeyler çok normal olduğu için sorun edilmeyip böyle şeyler açılmazdı tabi. Madem açılmış, yazmak lazım bir şeyler. Aynı kattaysa ve konuşmadıysan kesin bir şey olacağı da yok. arkadş olmaya çalışmaktan zarar geleceğini sanmıyorum kayınço açısından da. Konuşmanı öneririm. belki de soğuyacaksın. soğumasn da arkadaş olarak kalacaksın bir jheyecan olacak, işyerine gelmek için bir sebep.

Ortamlarımızda dış görnüşü olsun başka özellikleriyle bir sürü kişi dikkatmizi çekiyor. Çoğunlukla bunları gözardı edebiliyoruz ama bazen zor oluyor böyle işte.

ama içinde olduğun tek eşli ve sadakati vs düşürünsek , dediğim gibi arkadaş olmaktan zarar geleceğini sanmam.

açıklamanız için teşekkür ediyorum. Arkadaş olmaktan zarar gelmez ama var olan bu arkadaşlık ilerde farklı boyuta ulaşırsa , kız arkadaşıma bildiğin ihanet etmiş olacağım. Ayrıca hoşlandığım ara sıra para bozdurma bahanesiyle çalıştığım yere de geliyor. Her akşam kapanışlarda ben iyi akşamlar dememe rağmen kendisi söylüyor. El sallayıp gülümsüyor. Yani bunlar bana kalırsa yeşil ışıktır. Düşünsenize , 1 kere , 2 kere siz bana iyi akşamlar diyorsunuz ben gülümsüyorum sadece. Bir süre sonra demez misiniz ? '' Bu mal iyi akşamlar bile demiyor ben ne dicem ya ? '' .. Yani sürekli benim bir laf atmamı bekliyor gibi. Azcık muhabbete girsem kıvama gelecek zaten. Ama ben çok duygusal birisiyim ve kız arkadaşımı böyle bir duruma düşürürsem vicdan azabı çekerim. Yani kısacası yukarı tükürsen bıyık , aşşağısı sakal. Tamamiyle boka battım diyebilirim..

• Diğer kız senin sevgilin olduğunu biliyor mu.Bence doyumsuzluk yapma.Yani tamam etki tepki herkeste olur ama aklını karıştırıcak kadar izin verirsen o senin sorunun.Bu kız bide sevgilini bile bile sana sinyal veriyorsa o kız hakkında iyi düşünmemelisin bence.Doğru bir şey yapmıyor benim fikrim bu.Haa sen kendi sevgilinden cidden soğuduysan da aranızda bazı şeyleri halledin veya bitir.Kız seni seviyor diye onunla kalman saçma.Şimdi iki yönden değerlendirmen lazım.Hem sevgilinle arandaki ilişkiyi sorgula.Hem de diğer kızın sevgilin olduğu halde sana yaklaşımını sorgula

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobilephone -- 16 Mayıs 2016; 9:25:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 hafta önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yazık, kıza ayrı acıyorum sana ayrı

• ilişkin monotonlaşmış ve heyecan arıyorsun bu kadar basit. o kızla çıksan bile ayrılacaksın. kız arkadaşın sana aynısını yapsa sen ne düşünürsün. sana olanlar kızlara olmuyor mu zannediyorsun. iyi düşün
  • Bakarken bile aldatiyorsun..sevdigine sahip çık..sen sevgilini degil en başta kendini aldatiyorsun.karaktersizlik yapma..birini görüp begenmek ona guzel demek sakincali degil ancak ileri boyuta taşima..hele seni bu kadar seven birisi varken...

• Seni seven kızı üzme. Değmez çünkü

• Yorum yapan herkesin fikri aynı doğrultuda. '' Bu kadar çok seviyorsa onu üzme ''

evet haklısınız ama ben ilk başlardaki kadar çok sevdiğimi sanmıyorum. Napacağımı şaşırdım . ya da sizin dediğiniz gibi doyumsuzluk yapmaya başladım. Facebookta kız arkadaşımla beraber olan profil fotomu değiştirip tek kendi fotomu koydum hemen akşamına başka bir kız ekledi. Azcık ilgi gösterdikleri için belki de kendim şımardım ve ondan böyle hareket ediyorum. Gerçekten napacağımı şaşırdım. Dertleşebileceğim bir büyüğüm dahi yok , içimi buralara döküp rahatlamaya çalışıyorum. Sonuçta evli değilim , flört aşamasında olan 9 aylık bir ilişkim var. Ben aşırı duygusal birisi olduğum için çok fazla vicdan yapan birisiyim. Ayrılsam bile yine o kalacak benim aklımda. Allahım ne yapacağım ben :S gerçekten şaşırmış durumdayım. Psikolojimi bozmaya başladı bu olay.
  • egelim1993 E kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer sen de sevgilini onun seni sevdiği gibi seviyorsan emin ol pişman olacaksın. Psikolojin daha kötü duruma geçecektir bu düşüncelerden de kurtulmak için 1 kere başkası ile bir şeyler yaşa, yaşa ki o pişmanlık duygusunu tat.

Güzel bir ilişkin var neden heyecan arıyorsun ki ? Anlıyorum 9 ay geçti ve o ilk anların duyguların yok ama seviyorsun. Şöyle düşün o kızı da tav etsen aynı şeyleri yaşayacaksın ilk zamanlar heyecanlı 9. ay olunca tekrar monoton. Bir o kızın seni şu an ki sevgilin gibi sevebilme ihtimalini düşün varsa öyle bir ihtimal.. Birazcık geleceğe de yatırım yapmak gerekiyor, eğer düzgünse eşiniz şu devirde damarı çatlamamış insan bulmak zor iyi düşünün karar verin.
  • boşver 9 aylık ilişkini yeninin peşinden git
  • Aynisini yasaman dilegiyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Hocam eğer sen de sevgilini onun seni sevdiği gibi seviyorsan emin ol pişman olacaksın. Psikolojin daha kötü duruma geçecektir bu düşüncelerden de kurtulmak için 1 kere başkası ile bir şeyler yaşa, yaşa ki o pişmanlık duygusunu tat.

Güzel bir ilişkin var neden heyecan arıyorsun ki ? Anlıyorum 9 ay geçti ve o ilk anların duyguların yok ama seviyorsun. Şöyle düşün o kızı da tav etsen aynı şeyleri yaşayacaksın ilk zamanlar heyecanlı 9. ay olunca tekrar monoton. Bir o kızın seni şu an ki sevgilin gibi sevebilme ihtimalini düşün varsa öyle bir ihtimal.. Birazcık geleceğe de yatırım yapmak gerekiyor, eğer düzgünse eşiniz şu devirde damarı çatlamamış insan bulmak zor iyi düşünün karar verin.

Dediğin şekilde yapmaya çalıştım ama ben kız arkadaşıma aşırı bağlı durumda olmalıyım ki , eve geldiğim de vicdan azabından duramaz oldum. Gece 1 de yanına gidip onu görmek istedim. Sarılıp duygulandım , o da çok fazla anlam veremedi ama ben tatmin oldum. Ben bu kızdan ayrılamam , aşktan öte o benim elim kolum olmuş durumda. Şimdi çok daha iyi anlıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: egelim1993

quote:

Orijinalden alıntı: Gokcesel

Dediğin şekilde yapmaya çalıştım ama ben kız arkadaşıma aşırı bağlı durumda olmalıyım ki , eve geldiğim de vicdan azabından duramaz oldum. Gece 1 de yanına gidip onu görmek istedim. Sarılıp duygulandım , o da çok fazla anlam veremedi ama ben tatmin oldum. Ben bu kızdan ayrılamam , aşktan öte o benim elim kolum olmuş durumda. Şimdi çok daha iyi anlıyorum..

doğru karar vermişsin. ben 12 yıllık bir ilişki sonucunda sevgilimle evlendim. şimdi 2 çocuğumuz var. uzun ilişkilerde bu tarz duygu durum değişiklikleri olur. aşk ilk günkü gibi asla olmayacak önemli olan hayatı paylaşacağın paylaşırken zevk alacağın birini bulmak bulduysan da bırakmamak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.