Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    28.5 cm ayak içindir
    Us 10.5
    Uk 10 beden olarak geçmektedir.

Büyük hevesle kargodan bugün(11.11.2016) alıp denedim ve bir ayağım diğerinden yarım numara büyük olduğundan bana uymadı.

14 gün içinde iade hakkım var,geri göndermek yerine kendim piyasaya göre hediye çeki kullanarak uyguna aldığım için forumdan bir arkadaşın işine yarar diye satmaya karar verdim.

Özelliklere gelecek olursak hem şehir hem de doğa yürüyüşü ortak kullanımı sağlaması açısından güzel bir dış taban desenine ve yer tutuşuna sahip.

Tabanı üreten firma Vibram.Outdoor kullanan arkadaşlar bilir.

Ürünün üst yüzeyi deri ve Gore-Tex malzemelerden üretilmiştir.

Gore-Tex: Asla su geçirmez ve nefes alabilen yapıya sahip bir malzeme olduğundan ayağın nemlenmesini de önlemektedir.

Ayak iç astarı fresh özelliğe sahip bir malzemeden üretildiği için ayağı soğuktan korurken kokuyu engelleyen bir özelliğe sahiptir ayrıca iç tabanlık Remember me Foam özelliğinde ayak altı boşluğunuza göre şekil alarak tam bir kavrama sağlar ve yere sağlam basmanıza katkıda bulunur.

Darbe emici özelliği bulunan tabanlık yoldaki rahatsız edici durumları absorbe ederek konforlu ve güvenli adımlar atmanızı sağlar.

Fiyat 375 tl
    SilinebilirSilinebilirSilinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tashunkee -- 1 Ocak 2017; 22:8:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    5 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.