Şimdi Ara

Silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaraharun -- 12 Mart 2017; 0:57:11 >

• fiyat revizi olursa ankaradan elden teslim almayi düşünürüm. iyi satışlar hocam.
  • Ürünün tam modeli nedir öğrenebilir miyim?
  • NightmarE_6 kullanıcısına yanıt
    Verbera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faturası ve 43 numarasi varsa talibim birine. Özür dilerek söylüyorum ama north'un son zamanlarda çok çakmasını gördüm

• Bugün Harun Beyle görüşerek 1 tane kendime 1 tane arkadaşıma olmak üzere toplamda 2 çift ayakkabı alışverişimiz gerçekleşti bu model için , kendisi çok kibar ve nazik sevecen bir abimiz , ürünler orjinal kullanılmamış , bu fiyata bulamayacağiniz bir ürün , free climb modeli , günlük kullanım için ideal , her türlü sorunuza cevap verip ilgileniyor kendisi , saygı ve sevgilerle.
  • Çok teşekkür ederim kardeşim,hayırlı olsun tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankaraharun -- 10 Mart 2017; 2:18:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    geçen yıl açıldı
    SİLİNEBİLİR
    3 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Faturasını bulmam çok zor 43 1 tane kaldı

• Arkadaşlar Amazon Almanya'dan ucuza alınan ürünler...Forum içerisinde konusu var...Bu arkadaş sizlerin hakkını da gaspederek ucuza Amazon'dan alıp burda ve başka platformlarda kar koyarak ticari amaçla satıyor...

Sadece bu Ayakkabı değil bir çok ürünü alıp karla satıyor...

Yazık ben de alacaktım bu ayakkabıdan ama bu ve bunlar gibi başkalarının hakkını gasp ederek ticari kar amacıyla ürünleri forumdaki konu üzerinden bulup sonra ticari amaçla alıp satanları da maliyeye şikayet ediyoruz...

190tl imiş...Kaça aldığını söyle kar amacı gütme de ihtiyaç sahibi insanlar gerçekten faydalansın....

İnaşallah maliyeden kamtmerli bir ceza alırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 12 Mart 2017; 0:38:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Arkadaşlar Amazon Almanya'dan ucuza alınan ürünler...Forum içerisinde konusu var...Bu arkadaş sizlerin hakkını da gaspederek ucuza Amazon'dan alıp burda ve başka platformlarda kar koyarak ticari amaçla satıyor...

Yazık ben de alacaktım bu ayakkabıdan ama bu ve bunlar gibi başkalarının hakkını gasp ederek ticari kar amacıyla ürünleri forumdaki konu üzerinden bulup sonra ticari amaçla alıp satanları da maliyeye şikayet ediyoruz...

190tl imiş...Kaça aldığını söyle kar amacı gütme de ihtiyaç sahibi insanlar gerçekten faydalansın....

bizat ingiltere den alıp getirdiler ben bile net bilmiyorken siz kaça alındığını benden iyi biliyorsunuz. linki paylaşın ben de bakayım herkes de faydalansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankaraharun

quote:

Orijinalden alıntı: trakia_

Arkadaşlar Amazon Almanya'dan ucuza alınan ürünler...Forum içerisinde konusu var...Bu arkadaş sizlerin hakkını da gaspederek ucuza Amazon'dan alıp burda ve başka platformlarda kar koyarak ticari amaçla satıyor...

bizat ingiltere den alıp getirdiler ben bile net bilmiyorken siz kaça alındığını benden iyi biliyorsunuz. linki paylaşın ben de bakayım herkes de faydalansın.

Benden önce BİMER ve Maliye Bakanlığına şikayet etmişler sizi

Letgo gibi yerlerde de satış yaptığınız bildirilmiş.

Konuyu siz daha iyi biliyorsunuzdur da buradaki arkadaşlar takip etsin de boşuna fazla para verip kazıklanmasınlar...

Ayrıca fiyatını bilmediğiniz ürünü nasıl fiyat verip satıyorsunuz ilginç...

Neyse konu ve satış linkleriniz aşağıda...Bir de konudan habersiz gibi bilmemezlikten gelmeniz de ilginç...

https://forum.donanimhaber.com/kfa2-gtx-1080-8gb-exoc-503-tr-nin-en-buyuk-amazon-rehberi-3-yilinda--99980530-11083

https://tr.letgo.com/tr/u/ilanlarima-bakiniz_c8Mb8QyWWQ?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 12 Mart 2017; 1:38:25 >

• Ooooo amazon samsarları.

Hangi platformda olursanız olun bulduklarımızı bimer ve maliyeye şikayet ediyoruz haberiniz olsun. Sizin gibiler yüzünden pislik çekmeye tahammülümüz yok.

Ayakkabı alacak arkadaşlar amazon başlığına gelin size yardımcı oluruz/olurlar. Paranızı aç gözlü uyanıklara kaptırmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.